Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tululumko 20. 9. 2023 11:17

S23, aky prud doda na USb-C? Je mozne pripojit aj ssd nvme (odber tak asi 6-9W) alebo je to len tak na nejaku flesku?
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 20. 9. 2023 11:24

Zacal sem ted obyc S23 pouzivat a dam dva dny, pri SOT cca 6 hod
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod riki 20. 9. 2023 12:20

Radek.Hulan píše:Po tom zářijovém update se mi občas stává, že dám něco sdílet (třeba fotku do Whatsappu) a spadne mi ta aplikace. Stává se to jenom mě na S23 Ultra? Kamarád má teda S23 Plus a taky si tak týden stěžuje.

Nic takového jsem nezaznamenal,S23U...
Nikdy není tak špatně,aby nemohlo být ještě hůř.
riki
Junior

Odeslat příspěvekod Domin7 20. 9. 2023 13:03

https://mobilenet.cz/clanky/jak-nejuspesnejsi-cesky-horolezec-pouziva-galaxy-s23-ultra-48921
Domin7
Junior

Odeslat příspěvekod Marekmy 20. 9. 2023 13:38

Radek.Hulan píše:Po tom zářijovém update se mi občas stává, že dám něco sdílet (třeba fotku do Whatsappu) a spadne mi ta aplikace. Stává se to jenom mě na S23 Ultra? Kamarád má teda S23 Plus a taky si tak týden stěžuje.

Stává se to i na S22Ultra. Při sdílení čehokoliv (galerie, web adresy), při druhém pokusu většinou jde. Po nějaké době opět napoprvé ne, podruhé ano.
Marekmy
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 20. 9. 2023 16:32

Mně se začal poslední dny vypínat AlwaysOn. Nevím, jestli to není rutinou, že to ráno přestala opět zapínat nebo je to systémové. Zatím jsem zrušil úkon v rutině a uvidím...
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 20. 9. 2023 17:45

Zkusit vymazat data aplikace Whatsapp. Osobně nic nepozoruju a to sdílím poměrně dost.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 20. 9. 2023 18:23

S WP to souviset nebude. Spustím aplikaci Galerie, zobrazená konkrétní fotka, zmáčknu sdílet a aplikace spadne, aniž se dostane k výběru kam sdílet. Vše samozřejmě aktualizované, do zářijového update nic nenapadlo.
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 20. 9. 2023 18:58

S23 funguje, apk Galerie 14.5.01.2
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 21. 9. 2023 09:23

Tak vyřešeno, sdílení padalo kvůli Signalu. Shodou okolností se aktualizoval někdy s tou zářijovou aktualizací. Promazání dat té aplikace a znovupřihlášení pomohlo.
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod Marekmy 21. 9. 2023 10:59

Skvěle! Díky, postup funguje.
Marekmy
Junior

Odeslat příspěvekod ripper6 21. 9. 2023 14:05

renek1 píše:
karel12f píše:Nakonec, jak to tady čtu, měla by se většina léčit! Telefon, spotřební věc a vy to balíte, jako nějaké mimino. Sama fólie a jiné ****** a přitom jinde ve světě žádné pouzdra ani fólie nepoužívají, podívejte se na netflixu na korejské filmy, na žádném samsungu nepoužívají pouzdro, to samé v USA na jablku.
Telefon ve futrálu najdeš takřka na každým telefonu. To je realita, né film ve kterým hraje hlavní roli jeden ze sponzorů a tudíž jeho produkt nebudou balit do krytu.
Použití krytu a folie je na každým z nás,

Presne, cestuji a ziju v Japonsku. Jista znamost, mlada slecna co se mnou jela ted na pomezi JP a Koreje, je rozena Japonka. V ruce drzi iphone a ma na nej kryt, ze by zdejsi BFU myslel ze je z armady. Outdoor pouzdro extremne siroke :D

-- 21. 9. 2023 14:18 --

Chci se zde preptat, stava se vam ze se telefon s23 Ultra po nejake dobe sam restartuje? Poslednich par dnu mi to dela asi po 20 az 30ti hodinach. Nemam cas to hlidat. Hodne fotim, sem tam video, dost navigace mapy cz, gaia gps, signal, whatsap. Sem tam vyhledavani, hromada zalozek v chrome a brave prohlizeci.
Posledni den kdyz kliknu na obrazovku, se mi obejevi chyba, jako kdyz mate chybny displej, takove zelene pres neco jako kdyz blbne GPU grafika, prihlasim a ok. Vse je v poradku.

Den pred vyfotil jsem fotku, koukam a mam prea fotku horizontalne zeleny pruh!! Rikam asi chyba app ze?
Dalsi fotka to same. Vypnu app, zapnu a zase ok.
Neni nekde chyba GPU co se zacina projevovat?
Znam tyto chyby z pc, kdy GPU zacinala mit nektere artefakty az odesla.
Zatim to na reklamaci neni.

Musi to byt znatelne, telefon byse vratil stejne z reklamace s tim ze chyba se neprojevila.

Mel nekdo podobny problem u restartu?
Artefakty u grafiky?
Naposledy upravil ripper6 dne 21. 9. 2023 14:22, celkově upraveno 1
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod Ferda Tlučpyč 21. 9. 2023 14:18

Jo, já mám teď na S23+ tohle a nebál bych se to přejet i autem :-D

https://www.urbanarmorgear.com/products ... plus-case/
Ferda Tlučpyč
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 21. 9. 2023 18:50

ripper6: Nic z toho se mě nikdy nestalo. Už jen ten restart koresponduje s nějakým HW problémem. Zkus apku Samsung Members sekce podpora, diagnostika telefonu. To bude na reklamaci.
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Odeslat příspěvekod dd80 22. 9. 2023 19:46

Ferda Tlučpyč píše:Jo, já mám teď na S23+ tohle a nebál bych se to přejet i autem :-D

https://www.urbanarmorgear.com/products ... plus-case/

Ferdo a není to, už moc? Můžeš porovnat i se standardními kryty? Zaměstnáním jsi voják? :)
dd80
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka