Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Radek.Hulan píše:Po tom zářijovém update se mi občas stává, že dám něco sdílet (třeba fotku do Whatsappu) a spadne mi ta aplikace. Stává se to jenom mě na S23 Ultra? Kamarád má teda S23 Plus a taky si tak týden stěžuje.
Radek.Hulan píše:Po tom zářijovém update se mi občas stává, že dám něco sdílet (třeba fotku do Whatsappu) a spadne mi ta aplikace. Stává se to jenom mě na S23 Ultra? Kamarád má teda S23 Plus a taky si tak týden stěžuje.
renek1 píše:Telefon ve futrálu najdeš takřka na každým telefonu. To je realita, né film ve kterým hraje hlavní roli jeden ze sponzorů a tudíž jeho produkt nebudou balit do krytu.karel12f píše:Nakonec, jak to tady čtu, měla by se většina léčit! Telefon, spotřební věc a vy to balíte, jako nějaké mimino. Sama fólie a jiné ****** a přitom jinde ve světě žádné pouzdra ani fólie nepoužívají, podívejte se na netflixu na korejské filmy, na žádném samsungu nepoužívají pouzdro, to samé v USA na jablku.
Použití krytu a folie je na každým z nás,
Ferda Tlučpyč píše:Jo, já mám teď na S23+ tohle a nebál bych se to přejet i autem![]()
https://www.urbanarmorgear.com/products ... plus-case/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků