Chci se zeptat, je nejaka statistika poruchovosti s23 Ultra?
Je podle vas vic poruchovejsi?
Napad super, eSIM funkcni chvalim fakt pecka kdy na rychlo resis SIM a muzes to vyresit hned a mas data a 5G na ceste.
Foceni super. Jenze co naplat kdyz je to nespolehlive

Vypozoroval jsem ze mi hazi restarty napr kdyz pustim Google Maps. Navigovani vydrzi fakt malo. Nasledne zacne problikavat grafika, takove jako zelene tecky mistama cervene, jako kdyz zlobi displej. Pozdeji restart.
Delsi dobu to vydrzi jen na mapy cz. Padaj nekter appky, nekdy nejde pustit signal, jindy zlobi WhatsAp nebo Google prohlizec.
U foceni, fotak nekdy vyfoti fotku, ale je pres ni zeleny pruh a je to jen pulka fotky, jako kdyby nejaka chyba. Jindy se seknul, restart. To nedela tak casto.
Hodil bych to pozdeji na reklamaci do Jecne 36, Praha 2 to je tusim primo servis Samsungu ze?
https://www.samsung.com/cz/support/sezn ... k-samsung/Abych necekal tak dlouho, koupeno v ElectroWorld Praha 07/2023.
Do 1 roku by snad bylo lepsi i vraceni penez? nebo lze alespon zadat vymena za novy kus?

Telefonu vadi vysoka vlhkost? Kamoska ma iphone 12, rikala ze za dva mesice pouzivani ani jeden restart a i ve vysoke vlhkosti ji to drzi a slape jako hodinky. Takze neni mozne, aby s23 U vadila treba vysoka vlhkost a tim zacal mit telefon problemy, ani jednou mi nespadl na zem.
Jen je pouzivan ve vysoke vlhkosti v kombinaci s vedrem (34+).
Funkcni perfektne od 01 - 15 zari (co pamatuju), zacalo to cca od 17 zari.