Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hurec 30. 9. 2023 18:26

To už jsem slyšel u pár lidí. Někomu pomůže přejít na esim, někomu nic.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dd80 30. 9. 2023 18:35

anonymius píše:Mam v S23 dve fyzicky SIM, obe T-M, jednu na 4G, druhou 5G, ale dela to zrejme i kdyz jsou obe 4G, 2G apod... kdyz se dostanu do mista kde neni signal, na SIM 1 mi uz signal znovu nenabehne, musim restartovat telefon nebo v menu SIM 1 vypnout / zapnout... fakt parada treba pri jizde autem...

Mám ten stejný problém a stabilně mám aktivovaný 4G. Nahodile mi někdy nenaskoci, při ztrátě signálu, SIM1 / SIM2. Je to prcat! Musím vždy řešit přes Správce SIM vypnutím a zapnutím = pak patřičná SIM naběhne. Mám doma špatný příjem signálu TM, ale u předchozího OnePlus 9 jsem takový problémy neměl!
dd80
Junior

Odeslat příspěvekod lostsoul81 30. 9. 2023 19:46

Mě sice ukazuje, že signál není, ale normálně funguje. Zřejmě pouze SW problém.
lostsoul81
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 30. 9. 2023 20:37

Na tu sim se neda dovolat...
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod l.hrudka 30. 9. 2023 21:21

Ahoj mám stejný problém už sem zkusil všechno od esim ,výměna sim normální a zatím to dělá pořád když nenaběhne signál stačí jen zapnout a vypnout profile letadlo je to lepší než restart.
l.hrudka
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 30. 9. 2023 22:18

Lze to nekam nahlasit, aby to Samsung zacal resit ? Dela to nekomu i s jinym operatorem nez je T-Mobile ??
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod ripper6 30. 9. 2023 23:11

Ja mam dotaz, udelal jsem update telefon s23 Ultra, ted mi nerestartuje. Pokud bych ho daval na reklamaci, ma to vubec smysl pokud se zavada hned neprojevi? Jde o to, ze servis zarizeni otestuje u nahodneho problemu / nepravidelneho, casto vrati danou vec s tim ze se zavada neprojevila :(
V Samsung Members diagnostika probehla v poradku.
Pokud byse mi nahodne restartoval, pozna to nekde z logu?
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 1. 10. 2023 10:31

Servis provede zatezovy test v tovarnim nastaveni, aby se vyloucilo, ze restart zpusobuje nejaka app. Pokud testem projde,vrati ho s neprojevenou zavadou. Idealni je potom tu chybu natocit na druhy tel., ale to je vzhledem k nahodnemu problemu skoro nemozne. Tohle je tezka vec.. Na druhou stranu je fakt mozne, ze to byl specificky problem hw a sw kombinace Tveho kusu a update to opravil. Zatim bych tedy vyckal..
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 1. 10. 2023 11:09

Bohužel signál zlobí pouze u operátora T-Mobile. Jiní operátoři tento problém nemají. Není to vada telefonu.
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 1. 10. 2023 11:50

Muze toto nekdo potvrdit, ze to dela jen T-Mobile ?
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 1. 10. 2023 12:46

flatliners píše:Servis provede zatezovy test v tovarnim nastaveni, aby se vyloucilo, ze restart zpusobuje nejaka app. Pokud testem projde,vrati ho s neprojevenou zavadou. Idealni je potom tu chybu natocit na druhy tel., ale to je vzhledem k nahodnemu problemu skoro nemozne. Tohle je tezka vec.. Na druhou stranu je fakt mozne, ze to byl specificky problem hw a sw kombinace Tveho kusu a update to opravil. Zatim bych tedy vyckal..

Náhodné restarty jsem řešil u S20 FE, dokonce dvakrát a pokaždé mi byla vyměněna základní deska. Dokonce i v zapůjčeném telefonu, když ještě fungovala služba Moje Galaxy, jsem tuto závadu také hlásil.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod flatliners 1. 10. 2023 16:12

Jasne, ale musi se to projevit v servisu. Nemuze to vymenit jen tak, musi mit zapsanej restart v logu, ten se posila na Samsung..
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 1. 10. 2023 20:00

Se signálem problém nemám. Ale nemám dvě simky.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jarek678 2. 10. 2023 09:03

A co ten Bananagate? Je niekto, komu sa to podarilo vyriešiť? Má zmysel to reklamovať? Ja to vidím nielen pri skenovaní textu, ale aj pri fotografiách. SW updatesy to nevyriešili vôbec.
jarek678
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymius 2. 10. 2023 09:04

Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka