Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tululumko 30. 10. 2023 20:37

Eddward píše:
tululumko píše:Uz to viac ani do.je.bat nemohli, to co je za font? tucny jak ho.vado. font na AOD hodiny co boli pekne tenke, teraz su jam nakysnute, tucny font, zmenit sa normalne neda . . . . preco su biele ikony, ked vsade v prezentaciach ich maju farebne . . . .

Nastav alebo stiahni si iny font. Ja pouzivam Samsung Sans, vyhovuje mi najviac a neni taky tucny. AOD hodiny zrejme suvisia s tym fontom.

Ten mam stiahnuty uz davnejsie, zdal sa mi uzsi ako povodny, testoval som aplikaciu pozasie, AHWeather, kde tyzdnova predpoved sa pekne zobrazila v dvoch riadkoch po 5 ikon, teraz je to cele rozsypane, 25 riadkov po 2 ikony . . . aj ked nastavim sans, dam male pismo, malu lupu . . . cele sa to rozsypalo, musi byt este nieco co zmenili

-- 30. 10. 2023 21:42 --

bastien píše:Pozadí a styl/paleta barev - zapnout. Ale ovlivní to celý systém, nejen horní lištu.

zapnem paletu farieb, a mam len jednu obrazovku so 4mi moznostami . . . manzelkina S23 tak isto dnes aktualizovana ma v tejto volbe 4 obrazovky farby tapiet, uplne ine ako mam ja, prva modro seda, druha tak do tmavozlta, tretia do zelena . . .
Preco mam ja len jednu sadu a uplne inu???

-- 30. 10. 2023 21:55 --

miromen4 píše:....nefunkčni zobrazeni kvality wifi sitě i přes jeji aktivaci v nastaveni.

Ako Vam zobrazuje najdene wifi siete? Mne zobrazi moje dve a susedovu . . . Ked zapnem wifi analyzer, tak mi najde 9 sieti . . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 30. 10. 2023 20:55

Bál jsem se, že to bude nedodělek a vypadá to tak. Ještě asi chvíli s updatem počkám. Na Redditu už ty buggy začínají hlásit taky :/
Lumia 820 => Lumia 950 => Galaxy S9 => Galaxy S23 8/256
ROG Zephyrus G14 (2020), Ryzen 7 4800HS, GTX 1660 Ti Max-Q 6GB, 16/1024 GB
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 30. 10. 2023 21:12

No, len aby si necakal do One UI 7 :-) pripadne 8 . . . .
Myslim ze One UI 6 ma len jeden bug, a tym je One UI 6 . . .

-- 30. 10. 2023 22:21 --

GoodLock . . . QuickStar
Apply color pallete to notifications icon - nefunkcne
Change quick setting button grig - nefunkcne
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 30. 10. 2023 21:25

tululumko
asi zaleži kde se pohybuješ no mě ukaže těch siti vice cca kolem 8, ale jak kdy. Jestli by wifi analyzer ukazal vice netušim.

Každopadně mě nejvic štve to, že nemam přehled o vydrži na baterii diky nefunkčni spravě baterie knk to neukazovani SOT od posledniho nabiti.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 30. 10. 2023 21:50

Nebudu čekat na další verzi. Už jen kvůli bezpečnostním updatům. Ale je možné, že v blízké době budou menší updaty. Navíc se optimalizují i appky jako Goodlock atd.
Lumia 820 => Lumia 950 => Galaxy S9 => Galaxy S23 8/256
ROG Zephyrus G14 (2020), Ryzen 7 4800HS, GTX 1660 Ti Max-Q 6GB, 16/1024 GB
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod hanes1 30. 10. 2023 21:53

Tak som to na svojej S23 Ultra aktualizoval aj ja...

Ten iný font mi absolútne nevadí, ikony sa mi nejak extra nezväčšili (pouzivam default/stock launcher OneUI), zmenené ovládacie centrum ala iPhone/Xiaomi/Huawei a podobne sa mi páči... Tak isto aj swipe sprava dole podobne ako na iPhone....
Mám nastavené úplne najmenšie písmo a "lupu obrazovky" úplne na tom najmenšom.... Ten displej na Ultre je tak obrovský, že tie ovládacie prvky sú teraz akurát....

Na vyžiadanie môžem poslať screenshoty.

Čo sa mi nepáči je, že už nevidím svoj SOT .. ale zasa na druhú stranu, nemám ani za potrebu to stále pozerať... Pre mňa je podstatné, že batéria vydrží a nenechá ma "na holičkách" ...

Veci ako GoodLock, ThemePark a podobne... nie sú to oficiálne súčasti systému/nadstavby, takže to ani neberiem ako bug ... Skôr treba čakať na aktualizáciu samotnej appky GoodLock ....

Oficiálna plna verzia OneUI 6 / Android 14 je vonku len pár hodín a nejaké závažné bugy tam zatiaľ nevidím.... Takže nepreháňájte..

Ja som zasa očakával viacej funkcií / užitočnejších zmien v UI...

HOWGH! ...
hanes1
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 30. 10. 2023 21:57

Nepohybujem, lezim na gauci :-)

WifiMan zobrazuje 15 sieti, analyzer 11, Dostupne siete zobrazene 3 (slovom tri)
Ono to vyzera tak, ze zobrazi najdene siete len do nejakych -70 az-75 dbm, teda ako tak pouzitelne

Kvalitu siete nezobrazuje, len pasmo

Ad Bateria: Ked kliknm na graf, tak mam pod nim druhy obrazok kde je Spotreba energie z baterie a pod tym Doba zapnutej obrazovky . . .

Ale ano, na vsetko sa da zvyknut . . . a mozno sa najdu riesenia schovane aj v samotnom One UI . . . :-)
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod hanes1 30. 10. 2023 22:11

Ja som ale prišiel na iný bug.... Otvorte si Youtube alebo niečo iné a skúste pohym prsta pretáčať video.... Náhlad obrazu pri pretláčaní sa rapídne zhorší...
hanes1
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 30. 10. 2023 22:21

mne zobrazuje len aktualny posunuty obraz v malom okne nad ciarou posunu, hlavny obraz bezi dalej, az ked zastavim a pustim tak sa prepne
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod hanes1 30. 10. 2023 22:27

Pre predstavu, vyzerá to počas pretáčania takto :
Obrázek

Pričom počas prehrávania je to OK :

Obrázek

A robí to všade... oficiálna Youtube appka, webový prehliadač....
hanes1
Junior

Odeslat příspěvekod Eddward 30. 10. 2023 23:23

SOT je normalne vididelny, staci rozkliknut v baterii graf a je to tam pekne pre kazdy den doba zapnutej obrazovky, neviem co riesite.
PC: Core i7 8700K@4.8Ghz, 16GB DDR4 Corsair, MSI Z370 GAMING PRO CARBON, MSI RTX 2080 GAMING X TRIO, Win 11
Laptop: Core i5 1240P@4.4Ghz, 16GB DDR4, 500GB NVMe, Win 11
Phone: SG S25 Ultra 512GB Black w/ Buds Pro, Android 15
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 30. 10. 2023 23:25

OMG
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod peter34 31. 10. 2023 09:18

@hanes1 u mňa cez NewPipe bez problémov.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
peter34
Junior

Odeslat příspěvekod vitolexa 31. 10. 2023 09:45

já jsem s přechodem na nový android spokojen, telefon šlape stejně jako předtím, ale používám nova launcher, takže změna plochy nenastala naštěstí, změna písma taky ne, nová lišta se mi líbí - je to změna. Změna ve fotoaparátu mi taky přijde že je to lepší. Zatím jediný co mi chybí je že si nemůžu upravit vzhled spuštěných aplikací ale to je že v good lock chybí tato úprava nebo jsem jí zatím nenašel.
vitolexa
Junior

Odeslat příspěvekod hanes1 31. 10. 2023 09:46

Eddward píše:SOT je normalne vididelny, staci rozkliknut v baterii graf a je to tam pekne pre kazdy den doba zapnutej obrazovky, neviem co riesite.

Neni... je to SOT za celý deň, t.j. od polnoci 00:00 do 23:59 ... SOT už po novom nepočíta čas od posledného nabitia na 100% .

peter34 píše:@hanes1 u mňa cez NewPipe bez problémov.

Skuste prosím cez oficiálnu appku YouTube a ťahom prsta pretáčať video.
hanes1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka