Eddward píše:tululumko píše:Uz to viac ani do.je.bat nemohli, to co je za font? tucny jak ho.vado. font na AOD hodiny co boli pekne tenke, teraz su jam nakysnute, tucny font, zmenit sa normalne neda . . . . preco su biele ikony, ked vsade v prezentaciach ich maju farebne . . . .
Nastav alebo stiahni si iny font. Ja pouzivam Samsung Sans, vyhovuje mi najviac a neni taky tucny. AOD hodiny zrejme suvisia s tym fontom.
Ten mam stiahnuty uz davnejsie, zdal sa mi uzsi ako povodny, testoval som aplikaciu pozasie, AHWeather, kde tyzdnova predpoved sa pekne zobrazila v dvoch riadkoch po 5 ikon, teraz je to cele rozsypane, 25 riadkov po 2 ikony . . . aj ked nastavim sans, dam male pismo, malu lupu . . . cele sa to rozsypalo, musi byt este nieco co zmenili
-- 30. 10. 2023 21:42 --
bastien píše:Pozadí a styl/paleta barev - zapnout. Ale ovlivní to celý systém, nejen horní lištu.
zapnem paletu farieb, a mam len jednu obrazovku so 4mi moznostami . . . manzelkina S23 tak isto dnes aktualizovana ma v tejto volbe 4 obrazovky farby tapiet, uplne ine ako mam ja, prva modro seda, druha tak do tmavozlta, tretia do zelena . . .
Preco mam ja len jednu sadu a uplne inu???
-- 30. 10. 2023 21:55 --
miromen4 píše:....nefunkčni zobrazeni kvality wifi sitě i přes jeji aktivaci v nastaveni.
Ako Vam zobrazuje najdene wifi siete? Mne zobrazi moje dve a susedovu . . . Ked zapnem wifi analyzer, tak mi najde 9 sieti . . . .