Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod peter34 31. 10. 2023 09:54

Oficiálnu aplikáciu mám odinštalovanú, keď to skúsim cez Samsung prehliadač tak tiež bez problémov.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB
peter34
Junior

Odeslat příspěvekod Dus Li 31. 10. 2023 10:42

@hanes1 "Skuste prosím cez oficiálnu appku YouTube a ťahom prsta pretáčať video."
Můj tel S23U a oficiální apka vše je ok
Dus Li
Junior

Odeslat příspěvekod Eddward 31. 10. 2023 10:55

co sa tyka velkosti ikon tak u mna zmena vyzera asi takto
Obrázek
Eddward
Junior

Odeslat příspěvekod pee tee 31. 10. 2023 11:24

Jeden další postřeh. Hodiny na zamykací obrazovce lze nově umístit i ke stranám, ale když to tak mám nastavené, tak jsou stejně pak na středu. :-) V editaci jsou na okraji, po potvrzení a zobrazení zamčené obrazovky jsou vystředěné. Někde asi chyba. :-)
Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/512GB Green
pee tee
Junior

Odeslat příspěvekod hanes1 31. 10. 2023 11:32

Dus Li píše:@hanes1 "Skuste prosím cez oficiálnu appku YouTube a ťahom prsta pretáčať video."
Můj tel S23U a oficiální apka vše je ok

Isto? Spustite napríklad oficiálnu appku YouTube.. spustite nejaké video.. pretáčajte video ťahom prsta a prst držte na obrazovke ... urobte screenshot a uploadnite ho sem
hanes1
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 31. 10. 2023 12:14

Ked spustim video a chcem pretocit vpred, tak sa mi pri posuvani objavi male okno s videom (pod nim cas posunu ) ktore by bolo ak by som pustil posuvnik, v hlavnom okne bezi zatial povodne neposunute video, to sa skokovo zmeni az ked pustim prst z posuvnika . . .
verzia youtube?
Přílohy
Screenshot_20231031_121554_YouTube.png
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod hanes1 31. 10. 2023 13:31

Verzia je posledná.. aktualizovana z GP...

mne sa pri pretáčaní mení ten obraz na pozadí a je v hroznej kvalite (viz. screenshoty vyššie)
hanes1
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 31. 10. 2023 13:47

hanes1 mam to stejně rozmazane jako ty. Na vyšku je video v pohodě tedy kvalitativně, ale taky je v menšim okně.
Každopadně mam vedle sebe dvě 23U, kde na jedne je stale A13 a děla to naprosto steně jako na te aktualizovane. Zřejmě apka YT je na vině.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Wosštuk 31. 10. 2023 14:29

"Zřejmě apka YT je na vině"... :D

Nebo vám ten gauner YouTube šetří data :-o
Wosštuk
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod miromen4 31. 10. 2023 14:56

Že by :D
No caluju si premium tak snad by si to nedovolili. Jinak jsem si všiml, že při tom posuvu se video roztahne na cely displej tedy vyplni kraje takže asi duvod te deformace.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Michalisko66 31. 10. 2023 16:04

nainstaloval jsem, našel jsem o fous větší ikonky a jiný font hodin... A předělané quick settings (za mě k lepšímu) Nevím, jestli to zbytečně neprožíváte ;)
Michalisko66
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 31. 10. 2023 16:07

Mam 2 ucty na gmail. v kalendari mi k jednemu zobrazuje "Narodeniny" a "sviaky na Slovensku", u druheho nic. Akurat je to naopak, u toho co mi to zobrazuje, ten uz je neaktualny a by som ho aj zrusil, ale to mi zmiznu aj sviaky z kalendara . . . . AKO pridat tieto dve polozky aj do prveho uctu tak, aby sa mi zobrazovali v kalendari? Nastavit nieco v ucte?

-- 31. 10. 2023 17:46 --

A za druhe, ako nastavit na androide vseobecne, alebo specialne na samsungu pripomienku na telefon? Povedzme mam zajtra o 11tej volat kolegovi, nechcem pripomienku alebo budik, pridam si kontakt do upozirnenia , a v dany cas na mna vyskoci upozornenie volaj kolega , kde len kliknem na meno alebo tel. cislo a volam . . . . ale nechcem pridavat rucne tel. cislo do pripomienky, aj to by slo, ale je to zhovadilost . . . . Toto myslim standardnymi aplikaciami, kalendar, reminder . . . nie este nieco dalsie instalovat. Da sa to?
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod hanes1 31. 10. 2023 17:11

Wosštuk píše:"Zřejmě apka YT je na vině"... :D

Nebo vám ten gauner YouTube šetří data :-o

Blbosť... robí to aj na WiFi :D a žiaden šetrič dať v appke YouTube nemám zapnutý

A robí aj cez prehliadač Firefox - predtým to nerobilo..inak ja používam YouTube väčšinou v prehliadači Firefox s ADblock-om ... hlavne bez reklám a funguje prehrávanie na pozadí .... for free :-D
hanes1
Junior

Odeslat příspěvekod Abracas 31. 10. 2023 17:34

Taky se mi Youtube při posouvání nezobrazuje malé okno, ale zůstane velké a je to celé rozmazané. Pokud to někoho hodně štve, zkuste v GP odebrat aktualizace a pak už to funguje normálně - tedy aspoň do doby, než se to samo zase aktualizuje.

Mimochodem - funguje vám nastavení světlého a tmavého motivu dle zařízení? Já mohu natvrdo nastavit světlý nebo tmavý, ale pokud to dám dle motivu zařízení, tak mám automaticky tmavý...
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 31. 10. 2023 17:58

Tak jsem odinstaloval aktualizaci YT a je to opět s tim nahledem jak pišeš. Takže jak jsem psal je za tim YT s jejich posledni aktualizaci.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka