Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Abracas 31. 10. 2023 21:19

A když v nastavení - obecné - vzhled nastavíš Použít motiv zařízení funguje ti to? Mně se tam automaticky hodí tmavý bez ohledu na nastavení telefonu.
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod hanes1 31. 10. 2023 23:03

Abracas píše:Taky se mi Youtube při posouvání nezobrazuje malé okno, ale zůstane velké a je to celé rozmazané. Pokud to někoho hodně štve, zkuste v GP odebrat aktualizace a pak už to funguje normálně - tedy aspoň do doby, než se to samo zase aktualizuje.
.

Ono to blbne všade, nie len v YouTube appke - ono to totiž nefunguje ani v prehliadači...

Napr. V Chrome viz. Screenshot :

Obrázek
hanes1
Junior

Odeslat příspěvekod dd80 1. 11. 2023 07:17

Taky máte u nové verze One UI 6 nefunkční "Styl Osvětlení okraje"?
dd80
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 1. 11. 2023 08:19

dd80
Je funkční, jen musíš umět číst tu zprávu nahoře na tý stránce nastavení. :hm
"Když je zapnutá funkce Odebrat animace v nastavení Usnadnění, efekty osvětlení okraje nebudou zobrazeny." :idea:
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod dd80 1. 11. 2023 09:39

Renku, zvláštní je, že jsem ty animace zakázaný neměl, jen byly zrychlený. No pomohlo až jejich vypnutí - zapnutí a pak celkový restart telefonu. Takže díky za pošťouchnutí :)
dd80
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 1. 11. 2023 09:55

No hlavně že ti to pomohlo ;-)
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod hanes1 1. 11. 2023 14:06

https://www.sammobile.com/news/good-loc ... ix9BAVatg0

Už HomeUp funguje na OneUI 6.. kto by chcel
hanes1
Junior

Odeslat příspěvekod Castiell 1. 11. 2023 14:24

Lze nějak prohledat diskuzi lupou? Zatím se mi to nepodařilo. Mám dotaz ohledně nastavení zvuku na S23, mám v nastavení zapnuto Dolby Atmos na auto režim, ale přijde mi když zapnu bluetoot reprák, tak basová stránka zvuku je o ničem. V nastavení je ještě zvětšení rozsahu UHQ,ale nejde mi zapnout. Je nějaká podmínka např. od Samsungu bezdrátové sluchátka nebo domací kino? A co ekvalizér z Gogle Play? Třeba i placenou verzi? Pomomůže to?
Castiell
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hanes1 1. 11. 2023 16:15

Nič netreba sťahovať... Ak má váš bluetooth reprak slabé basy, môžete si pomôcť ekvalizérom (integrovanym v nastaveniach).
hanes1
Junior

Odeslat příspěvekod l.hrudka 1. 11. 2023 18:20

Ahoj vypozoroval někdo něco nového s tím signálem? mě se to dnes stalo na obou telefonech současně na 23u i na zfold4 zmizel signál a už se nepřihlásil až po zapnutí a vypnutí profilu letadlo, tak to vypadá že poruchou telefonu to asi nebude mám tam i jako druhou sim vodafon a na té se to zatím nestalo.
l.hrudka
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 1. 11. 2023 19:02

Ja to zatim zda se vyresil deaktivaci 2G site...
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 1. 11. 2023 19:09

Vypozoroval jsem jen to, že to dělá pořád. 2 týdny jsem to testoval na iphone a tam to nedělalo. Takže SIM kartou to není. Je to mobilem.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Hranice CZ 1. 11. 2023 19:27

Tak jsem si všimnul, že v Registar mi nejdou seřadit položky v menu nastavení. Galaxy S 23. Poslal jsem tam zpětnou vazbu. Potřeboval bych posunout tu baterii.
Hranice CZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tululumko 2. 11. 2023 11:03

Pouzivate niekto nastavenie oznameni Styl oznamenia v kontextovom okne - Farba podla klucoveho slova? Nejak mi to nechce fungovat. Ale povedal by som, ze som mozno len dobre nepochopil nastavenie.
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod dd80 2. 11. 2023 11:06

Problém se signálem, po velké aktualizaci, bych řekl že je u mý S23+ o něco lepší. Ale co mě teď sere, že se mi při hovoru aktivují nahodile aplikace. Normálně displej při hovoru pohasne, hovor ukončuji bočním tlačítkem, telefon odkládám a po dalším odemčení je spuštěná nějaká aplikace. Stalo se mi to i několikrát, když jsem měl mobil v kapse a hovor odmítl hodinkama.
Takže se už těším na další aktualizaci :)
dd80
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka