Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Michalisko66 2. 11. 2023 12:29

tululumko píše:Pouzivate niekto nastavenie oznameni Styl oznamenia v kontextovom okne - Farba podla klucoveho slova? Nejak mi to nechce fungovat. Ale povedal by som, ze som mozno len dobre nepochopil nastavenie.

ano, funguje mi to... myslím, že prostě stačí, aby se v té notifikaci to slovo vyskytovalo
Michalisko66
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 2. 11. 2023 12:56

Prave ze pride notifikacia, male okno, text . . . . Pridam si polozku farba podla klucoveho slova, presne ten text co vidim v malom okne notifikacie, zmenim farbu . . . . a ked pride notifikacia, aj tak mam povodnu standardnu farbu . . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 2. 11. 2023 16:16

Tak po aktualizaci na A14 jsem zjistil ještě 2 změny. Nelze deaktivovat koš v Moje soubory a tedy i fotky v Galerie na A13 jsem měl deaktivovano.
A každy den kolem 3 hodiny ranni se automaticky promazava pamět a nikde jsem nenašel, kde by to šlo vypnout.

pamět.jpg
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod IvanGS 3. 11. 2023 09:06

Možná jsem moc adaptabilní, možná si nepamatuju co bylo včera, ale já jsem si nějakých výraznějších změn, o kterých bych měl potřebu psát, nevšiml, dokonce ani změny písma, jeho tučnosti, změny velikosti ikon aplikací, přijde mi to stejné. Změny v rychlonabídce beru (byť její uspořádání jsem měl kdysi v jednom telefonu mnohem nastavitelnější), něco jsem zaznamenal v péči o zařízení, jsou jiní smajlíci na klávesnici atd., možná na něco přijdu, ale zatím vše funguje a tím pádem za mne OK. Systém mi přijde trochu rychlejší (ale byl rychlý i dosud) a baterka žravější. Ale čtu vaše příspěvky a třeba mne ještě k něčemu navedou.
IvanGS
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 3. 11. 2023 14:37

Hele jsou lidi co to neřešej pokud jim vše funguje, tak nad pár grafickejma blbostma ani nepřemejšlej. To, že si tu o tom lidi povídají je normální a správné. Já taky neřeším nic, pokud vše funguje a to jak se zatím zdá, tak funguje. Používám Nova Launcher, takže to prostředí samsungu já už neřeším vůbec.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod tululumko 3. 11. 2023 14:50

Farby ikon Quick panela sa daju nastavit v Theme Park, kto by nechcel menit paletu farieb . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod Kasprik 3. 11. 2023 16:15

Dají se prosím někde změnit barvy ikon ve stahovací liště. Po aktualizaci tam mám jen šedou a ještě více šedou. Když jsem to zkoušel změnit v tématech, tak se bohužel změní základní barvy i v jiných aplikacích.
Kasprik
Junior

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 3. 11. 2023 16:32

U Android Auto když propojím tel. s autem, Škoda, třeba kvůli navigaci tak se po nějaké chvíli nedostanu do telefonu. Na zmáčknutí power tlačítka blikne místo pro otisk a to až na x krát zmáčknutí a stejně displej zůstane černý. Po odpojení kabelu je vše ok. Apku android auto aktualizují každou chvíli takže to s aktualizací telefonu nemusí souviset. Ale před aktualizací fungoval telefon jako by propojený ani nebyl. A za druhé ale to bylo i před aktualizací že po připojení kabelu musím odsouhlasit nějaké hlášení. To nestačí jednou a když už znovu tak třeba po měsíci ale ne při každém spojení. Používá někdo AA? Díky za info
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 3. 11. 2023 17:26

Kasprik píše:Dají se prosím někde změnit barvy ikon ve stahovací liště. Po aktualizaci tam mám jen šedou a ještě více šedou. Když jsem to zkoušel změnit v tématech, tak se bohužel změní základní barvy i v jiných aplikacích.

Přesně nad tvým příspěvkem je to napsáno.
tululumko píše:Farby ikon Quick panela sa daju nastavit v Theme Park, kto by nechcel menit paletu farieb . . .

Jinak podrobně je to stažením aplikace Good Lock z Galaxy Store a v ní modul Theme Park, no a tam si změň co potřebuješ.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Abracas 3. 11. 2023 17:35

Tak teď se mi stáhla aktualizace YT a vše při starém. Přetáčení videa je stále přes celou obrazovku a je máznuté - trochu si říkám, jestli to spíš nebude něco ve stylu its not bug, its a feature :-). Zkoušel jsem i přepínání světlého a tmavého režimu dle nastavení zařízení a stále nefunkční.

Ale jinak u mě zatím bez problémů a až na tuhle drobnost vše funguje v pohodě.
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod Kasprik 3. 11. 2023 18:07

Nechci kvůli barvě ikon stahovat další balast do telefonu. Takže to normálně nejde.
Kasprik
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 3. 11. 2023 19:52

@Kasprik
No tak se musíš spokojit s tím jak to vypadá teď.
Tak někdo si vystačí s tím co poskytuje přímo samsung, který mimo jiný do telefonu cpe spoustu jinýho nepotřebnýho balastu. Seš frajer, pokud nemáš v telefonu, žádnou doinstalovanou aplikaci, nebo nedej bůh snad hru. :tleskani
Trochu upravovat se to dá v nastavení/ Pozadí a styl/Paleta barev

Screenshot_20231103_200158_Wallpaper and style.jpg
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Šichor 3. 11. 2023 21:17

:D :D :D :D :D :D
Šichor
Junior

Odeslat příspěvekod Kasprik 3. 11. 2023 23:24

Hele,já to chápu, ale nejsem nejmladší a v telefonu mám vyloženě stažené jen praktické věci, které potřebuji, jako třeba mapy, dvě záchodové hry atd. Je to o prioritách. Proto nechci kvůli pár barevným ikonkám stahovat další aplikaci. Vím, že když to nejde nastavit přímo v telefonu, tak se s tím naučím žít. Jen jsem se zeptal, zda to nějak jde jednoduše.
Kasprik
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 4. 11. 2023 09:44

Kasprik
V předchozím příspěvku jsem ti to jednoduchý bez instalace čehokoliv dalšího i s obrázkem ukázal, takže nemáš zač.
Chápu, že ne vše co je v telefonu za možnosti nastavení každý z nás najde, ale od toho je možné většinou použít přímo v nastavení tu LUPU a tam zadat nějakou požadovanou funkci či nastavení. To plno lidí ani neví, i když je to tak banální. Nedělám z tebe hlupáka, to nemám zapotřebí.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Předchozí stránkaDalší stránka