Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod peta809 9. 12. 2023 14:25

kacenkak píše:Ne že by nikdo okolo nebyl, kamarádi by i asi rádi pomohli, ale já prostě ten telefon vzhledem k povaze některých fotek a videí prostě nemůžu dát z ruky, natož nějakému kamarádovi, to by se obsah lehce mohl dostat dál, než bych chtěla.
A pořekadlo "i sedmnáctka může mít v telefonu obsah 18+" v tomto případě přesně platí ;-)

Nechci Katko nějak moralizovat nebo poučovat, ale budu to myslet dobře. Jen doufám, že se nejedná o citlivý materiál tvé osoby. Protože kolikrát nevíš jak a data mohou nějakou cestou z telefonu uniknout i bez toho, aniž bys to třeba věděla. Tak na sebe dávej pozor. Ale pokud je to jen péčko, které třeba z důvodu absence připojení k internetu potřebuješ mít uložené v telefonu, tak budiž B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod renek1 9. 12. 2023 15:00

kacenkak píše:
renek1 píše:Jak je vidět i na videu, tak netřeba hledat jinej způsob přenášení fotek a videí z SDkarty, jelikož i to Smart Switch dokáže.

Díky moc Renku, vyzkouším to komplet a uvidím, snad to zvládnu sama.

Je dobrý si rovnou zálohu udělat do nějakýho svýho úložiště třeba v PC.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod kacenkak 11. 12. 2023 00:55

peta809 píše:
kacenkak píše:Ne že by nikdo okolo nebyl, kamarádi by i asi rádi pomohli, ale já prostě ten telefon vzhledem k povaze některých fotek a videí prostě nemůžu dát z ruky, natož nějakému kamarádovi, to by se obsah lehce mohl dostat dál, než bych chtěla.
A pořekadlo "i sedmnáctka může mít v telefonu obsah 18+" v tomto případě přesně platí ;-)

Nechci Katko nějak moralizovat nebo poučovat, ale budu to myslet dobře. Jen doufám, že se nejedná o citlivý materiál tvé osoby. Protože kolikrát nevíš jak a data mohou nějakou cestou z telefonu uniknout i bez toho, aniž bys to třeba věděla. Tak na sebe dávej pozor. Ale pokud je to jen péčko, které třeba z důvodu absence připojení k internetu potřebuješ mít uložené v telefonu, tak budiž B)

Je to 100% můj obsah, nic cizího. Něco jsem vytvořila sama - pro kluka, něco jsme vytvořili spolu. Všechno ale bylo vždy dobrovolně a za příjemných okolností, takže s tím nemám problém. Klukovi důvěřuju, že se to nedostane dál. Tím bych to uzavřela.

-- 11. 12. 2023 01:57 --

renek1 píše:
kacenkak píše:
renek1 píše:Jak je vidět i na videu, tak netřeba hledat jinej způsob přenášení fotek a videí z SDkarty, jelikož i to Smart Switch dokáže.

Díky moc Renku, vyzkouším to komplet a uvidím, snad to zvládnu sama.

Je dobrý si rovnou zálohu udělat do nějakýho svýho úložiště třeba v PC.

Nainstalovala jsem do PC program SmartSwitch, to proběhlo bez problémů.
Po nastartování programu v PC to chtělo připojit zařízení - připojila jsem USB kabelem starý telefon S10e. Pak to chtělo zadat heslo v zařízení - tom telefonu - zadala jsem a program v PC napsal, že zařízení S10e uživatele x je připojeno. Super funguje to.
Klikla jsem na zálohovat zařízení - předvybralo se samo úplně všechno co to nabídlo - celkem 13 položek - 9 v "paměť zařízení" a pod tím další 4 v "SD karta".
Spustila jsem tedy zálohu, trvalo to cca půl hodiny.
Na konci SmartSwitch v PC napsal - zálohování se nezdařilo u dvou položek - Aplikace a nastavení - rozklikla jsem to a dívala se co se nepovedlo - nic důležitého, nevadí.
Úspěšně zazálohováno 9 položek.
Čili 2 se nepovedly a 9 ano, dohromady 11. Na začátku ale program psal o celkem 13 položkách. Dvě nějaké položky tedy chybí a vůbec se o nich program nezmínil, že by se nepovedly.
Mrkla jsem na velikost vytvořené zálohy - cca 29GB.

Když se podívám přímo do telefonu
S10e, který zálohuju, tak - interní paměť obsazeno 60GB ze 128GB, SD karta obsazeno 38GB.

Kompletní záloha je tedy menší než samotný obsah SD karty. Očekávala bych, že záloha bude obsah telefonu 60GB + obsah karty 38GB + nějaké nastavení, takže celkem třeba 100GB dat.

Můžete mi prosím poradit, co dělám blbě? Děkuji mockrát.
kacenkak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 11. 12. 2023 15:04

Občas mě ta spolupráce os win a samsung dovádí k šílenství. Služba propojení s telefonem-link to windows. Mám win 10 a 23U a propojení funguje skvělě. Ale pak se stane že propojení nelze rozhýbat. Řekl bych že to bude mít na svědomí aktualizace služby která občas proběhne jak na androidu tak i na pc. A pak to rozchodit je občas náročná disciplína. Kur*a to neumí někdo z kompetentních dát tuto službu do opravdu funkčního stavu ? .
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Odeslat příspěvekod Roundup 11. 12. 2023 18:55

Jen pro zajímavost - našel jsem, že Samsung prodává malou S23 i ve verzi 512GB, ale v Brazílii

https://news.samsung.com/br/samsung-anu ... -no-brasil
Roundup
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vavca 12. 12. 2023 09:12

nový bez. update prosinec 2023
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod Xharry 12. 12. 2023 09:26

Prosincová aktualizace je tu. (S23 Ultra)

Build: S918BXXS3BWKC/ S918BOXM3BWJM/
S918BXXU3BWJM

někteří hlásí, že se jim brutálně snížila výdrž baterie..
Přílohy
bWVkaWEvR0JGTTJLclhjQU03Q2NQLmpwZw==.jpeg
bWVkaWEvR0JGTTJLclhjQU03Q2NQLmpwZw==.jpeg (30.28 ) Zobrazeno 6297 krát
Xharry
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 12. 12. 2023 09:48

Mam od 6h ranni a zatim nepozoruji rozdil tak snad se to nenaplni.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod vavca 12. 12. 2023 20:40

jj nainstalovano a baterka krasne drzi, buvi co tam.kdo ma.za balast pouziti baterie 23%... borec na screenu na 150%...
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 15. 12. 2023 08:50

Google play se neaktualizuje i pres rucni vyhledani.Nema nekdo tip jak to udelat?
Posledni akt. z 1.9. , A14
Diky za rady
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod anonymius 15. 12. 2023 09:12

Ja mam 1.11.
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod kikanek 15. 12. 2023 09:47

Zdravím. Po delší době jsem zapl DEX a všechny záložky co mám na ploše monitoru přestaly fungovat. Stejne tak nefunguje možnost přidat na plochu.Neví někdo proč?
kikanek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pee tee 18. 12. 2023 14:14

anonymius píše:Ja mam 1.11.

Ahoj, já pro změnu 1. 8. a dle tel. je vše aktuální. :-)
Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/512GB Green
pee tee
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 18. 12. 2023 17:23

hons1 píše:Google play se neaktualizuje i pres rucni vyhledani.Nema nekdo tip jak to udelat?
Posledni akt. z 1.9. , A14
Diky za rady

https://www.apkmirror.com/?post_type=ap ... Play+Store
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod vavca 19. 12. 2023 07:16

divný, mám s23U A14 a verzi GP z 7.12.2023... takže asi máte pánové něco špatně :-)
vavca
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka