peta809 píše:kacenkak píše:Ne že by nikdo okolo nebyl, kamarádi by i asi rádi pomohli, ale já prostě ten telefon vzhledem k povaze některých fotek a videí prostě nemůžu dát z ruky, natož nějakému kamarádovi, to by se obsah lehce mohl dostat dál, než bych chtěla.
A pořekadlo "i sedmnáctka může mít v telefonu obsah 18+" v tomto případě přesně platí

Nechci Katko nějak moralizovat nebo poučovat, ale budu to myslet dobře. Jen doufám, že se nejedná o citlivý materiál tvé osoby. Protože kolikrát nevíš jak a data mohou nějakou cestou z telefonu uniknout i bez toho, aniž bys to třeba věděla. Tak na sebe dávej pozor. Ale pokud je to jen péčko, které třeba z důvodu absence připojení k internetu potřebuješ mít uložené v telefonu, tak budiž

Je to 100% můj obsah, nic cizího. Něco jsem vytvořila sama - pro kluka, něco jsme vytvořili spolu. Všechno ale bylo vždy dobrovolně a za příjemných okolností, takže s tím nemám problém. Klukovi důvěřuju, že se to nedostane dál. Tím bych to uzavřela.
-- 11. 12. 2023 01:57 --renek1 píše:kacenkak píše:renek1 píše:Jak je vidět i na videu, tak netřeba hledat jinej způsob přenášení fotek a videí z SDkarty, jelikož i to Smart Switch dokáže.
Díky moc Renku, vyzkouším to komplet a uvidím, snad to zvládnu sama.
Je dobrý si rovnou zálohu udělat do nějakýho svýho úložiště třeba v PC.
Nainstalovala jsem do PC program SmartSwitch, to proběhlo bez problémů.
Po nastartování programu v PC to chtělo připojit zařízení - připojila jsem USB kabelem starý telefon S10e. Pak to chtělo zadat heslo v zařízení - tom telefonu - zadala jsem a program v PC napsal, že zařízení S10e uživatele x je připojeno. Super funguje to.
Klikla jsem na zálohovat zařízení - předvybralo se samo úplně všechno co to nabídlo - celkem 13 položek - 9 v "paměť zařízení" a pod tím další 4 v "SD karta".
Spustila jsem tedy zálohu, trvalo to cca půl hodiny.
Na konci SmartSwitch v PC napsal - zálohování se nezdařilo u dvou položek - Aplikace a nastavení - rozklikla jsem to a dívala se co se nepovedlo - nic důležitého, nevadí.
Úspěšně zazálohováno 9 položek.
Čili 2 se nepovedly a 9 ano, dohromady 11. Na začátku ale program psal o celkem 13 položkách. Dvě nějaké položky tedy chybí a vůbec se o nich program nezmínil, že by se nepovedly.
Mrkla jsem na velikost vytvořené zálohy - cca 29GB.
Když se podívám přímo do telefonu
S10e, který zálohuju, tak - interní paměť obsazeno 60GB ze 128GB, SD karta obsazeno 38GB.
Kompletní záloha je tedy menší než samotný obsah SD karty. Očekávala bych, že záloha bude obsah telefonu 60GB + obsah karty 38GB + nějaké nastavení, takže celkem třeba 100GB dat.
Můžete mi prosím poradit, co dělám blbě? Děkuji mockrát.