Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
romo.11 píše:Ved nejake su. Mensie okraje a vyssia svietivost displeja, LTPO aj u malej S24, Ultra ma novy 5x teleobjektiv s lepsou svetelnostou... Ked pozres ine znacky, tiez to nie je ziadny zazrak, za rok sa toho vela v HW nezmeni.
bastien píše:Ahoj, objednal jsem si malou S24 a chtěl bych použít Smart Switch k přenosu dat z S23. Dosud jsem to vždy dělal ručně bez Smart Switche. Chci se zeptat, jaký typ přenosu dat Smart Switchem je rychlejší, zda USB kabel nebo mám raději použít WiFi? Díky za radu.
foto1977 píše:Ahoj používá tu někdo u základní S23 GCam port google fotoaplikace?
Silně zvažuji upgrade na nejmenší S23, teď jsem měl týden na test Pixel8, systém a foťák super, ale nedal jsem velikost, oproti sávající S10e je to pádlo, S23 by velikostně vyhověla.
Ale foťák v S10e i s Gcam je už bída, obzvlášť ve srovnání s P8. Tak zjišťuji jak je na tom S23.
Výstup z jejich nativní fotoaplikace mě nepřesvědčilale zatím jsem osobně netestoval, jen výcuc z netu...
miromen4 píše:Tohle je jak diktatorska povinnost. Nic co by zaujalo či potěšilo prostě nezajimave.
foto1977 píše: Ahoj používá tu někdo u základní S23 GCam port google fotoaplikace?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků