Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Domin7 31. 1. 2024 22:01

Jiří Shonbek: kdyby sis před koupí mobilu přečetl pořádně celé vlákno, tak by věděl, že tohle je u Samsungu jeden z problémů - rozostrene okraje! Druhý problém a co Samsung neumí opravit, tak je Shuterlag.
Domin7
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod hanes1 1. 2. 2024 01:03

Ja už na S23 Ultre nepozorujem shutterlag (s najnovším FW)
hanes1
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 2. 2. 2024 18:05

Akce na planeo.Napr.s23u za necelych 19k za 8/256
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 2. 2024 19:47

Je to spíš výprodej vystavených kusů na jednotlivých prodejnách. Objednat přes eshop se zasláním na adresu nejde žádná varianta S23 ultra.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bunono 4. 2. 2024 00:55

Dobrý den, dostal se mi do ruky S23, ale má FW od O2. Jak se jej mohu zbavit? SmartSwitch mi neumožnil použít nouzové obnovení firmwaru. Děkuji
Bunono
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renek1 4. 2. 2024 08:27

Otázka je, jak se ti dostal do ruky telefon od O2 a proč se zbavovat FW od operátora?
Kdysi (možná i dnes) se to dělalo přes Odin a stažením FW ze Sammobile.
Trochu nechápu, proč pořídí někdo telefon od operátora a pak se chce zbavovat jejich FW? Ale to je asi vedlejší.
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6EtopHzd40Y
Sklo S24Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=7Vap9u8T7aU
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 4. 2. 2024 10:02

Tak hlavní důvod bude asi cena. Jinak O2 bohužel jako jediný má pořád svůj upravený fw. TM a VF už od toho upustili myslím už u řady S22 ,takže telefony od nich už jsou EUX jako volný prodej.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod tululumko 4. 2. 2024 10:35

Tak v CZ asi naopak ako na SK< tam TM ma upraveny fw a niektore funkcie volania (Volte, vowifi) nefunguju ak nieje fwoperatora=SIM oparatora, takze mozno preto . Ja som kupil tiez S7 z druhej ruky, lacnejsie, novu ale TM, takze som tiez musel menit, ak som chcel Volte.
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 5. 2. 2024 15:18

T-Mobile od řady S21 je pořád propojen s aplikací od T-Mobile. Jinak je T-Mobile označován EUX/EUX/TMZ a od té doby co se sjednotili vše na EUX, chodí aktualizace stejně pro všechny v jeden den.
Acer Nitro AN17-41-R8FE Gaming Notebook
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - Spigen Liquid Air Matte Black
Yamaha A-S701 Silver, Denon DCD-1700NE Silver, Quadral Argentum 590 - The Chord
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 5. 2. 2024 15:53

tululumko píše:Tak v CZ asi naopak ako na SK< tam TM ma upraveny fw a niektore funkcie volania (Volte, vowifi) nefunguju ak nieje fwoperatora=SIM oparatora, takze mozno preto . Ja som kupil tiez S7 z druhej ruky, lacnejsie, novu ale TM, takze som tiez musel menit, ak som chcel Volte.

Právě že teď už jsou brand fw od operátorů zbytečné,nevím proč se toho ještě O2 drží. Každý fw třeba ten EUX obsahuje vše od všech operátorů a potřebné věci ohledně VoLTE a WoWifi se aktivují automaticky s vloženou sim. Mám S23U EUX a používám TM a O2 občas VF a samozřejmě VoLTE a WoWifi funguje už všech třech operátorů i u O2 bez nějakého jejích fw. To bylo kdysi před x léty že musel mít člověk v telefonu operátorův fw aby tohle fungovalo, teď jak jsem psal,každý fw obsahuje vše od všech operátorů nejen od těch CZ nebo SK.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Michalisko66 5. 2. 2024 19:15

Mám telefon od O2 a jediné od O2 je tam úvodní animace při zapnutí telefonu. Updaty chodí úplně normálně. Přijde mi, že tu jedete takový ty x let starý zaručený informace o tom, jak operátoři upravují FW (myšleno upravující funkčnost, která funguje jenom u nich apod). Pokud o tom reálně někdo víte něco víc, tak budu rád za info, ale jinak je to spíš taková dojmologie.
Michalisko66
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 5. 2. 2024 23:26

Oficiálně: tyto funkce Galaxy AI dorazí na Galaxy S23 i loňské skládačky
https://smartmania.cz/oficialne-tyto-funkce-galaxy-ai-dorazi-na-galaxy-s23-i-lonske-skladacky/
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 6. 2. 2024 15:07

Pokud mají v plánu nějaký placený režim tak by byla hloupost to nerozšířit i na další- loňské vlajky.
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 6. 2. 2024 16:29

Tak dost možná žádný placený režim nebude. Já osobně jsem k těmto nepotvrzeným zprávám dosti rezervovaný.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Michalisko66 6. 2. 2024 17:40

Nikde explicitně neřekli, že to bude placené... Spíš si nechali otevřená vrátka tou poznámkou, že do konce 2025 to bude zdarma
Michalisko66
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka