od mattovic 16. 4. 2024 21:16
Dnes ma celý deň trápi na mojom S23 Ultra jeden problém. Neviem či sa s tým už niekto stretol. Nepomohol ani reštart, ani nainštalovanie najnovšej aktualizácie, ani odinštalovanie posledne nainštalovaných aplikácií, ani kontrola telefónu cez eset mobile. Akúkoĺvek aplikáciu otvorím, stále sa akoby refreshuje. Neviem nič napísať, lebo ak začnem niečo písať na klávesnici, nestihnem dopísať ani jedno slovo a dá sa akoby refresh a všetko mi zmizne. Keď otvorím aplikáciu cez ktorú sledujem online kameru na dome, tak mi ju začne načítavať, a behom toho sa dá refresh a hodí ma to na domovskú obrazovku aplikácie. Nechápem čo sa s tým telefónom deje. Vôbec sa nedá používať. Zdá sa mi že niečo podobné robil pred cca pol rokom, no na druhý deň to samo prestalo. A dnes mi to robí znova. Občas medzi tým dokonca akoby sám pridáva hlasitosť. Stále ukazuje ako keby som držal tlačítko hlasitosti.
-- 16. 4. 2024 20:50 --
Tak to vypadá že problém nejako súvisí s pripojenými Watch 5 pro. Keď sa od nich vzdialim, problém prestane.