Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod EmKaape 19. 5. 2024 18:53

Posledních 14 dní mi přidávání zvuku blbne hlavně ve Spotify. Mám cca 75% hlasitost a je to potichu. Dám na 80% a je to hlasitějsi pocitově o 40 %. Extrémně nahlas. Meziskoky přidání neodpovídají. Má nekdo stejně?
EmKaape
Junior

Odeslat příspěvekod haens 19. 5. 2024 19:23

S23, žádný problém
Samsung S23
haens
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 19. 5. 2024 20:13

renek1 píše:Dobře, tak ty si spoléhej na to, že ti to tu někdo napíše, když tak lačníš po nových aktualizacích.
Tak alespoň si tady to vlákno rozproudil. :tleskani

Omyl, byl jsi to ty, renku :(
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod _baudis_ 19. 5. 2024 23:00

No, asi jsem to byl já, ale takhle to nemělo skončit. Prostě mi přijde divné hlásit, kdy a komu přišla aktualizace a jestli je v pořádku...Ničemu to nevadí, takže hlaste "to víte, hlásit se to musí" :-)) Já jsem si jen nahlas povzdechl, z mého pohledu, nad zbytečnou věcí. To už je flame, takže se omlouvám a jedeme dále.
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 20. 5. 2024 05:18

Bráško, nechej jim trošku radosti. Někdo ty aktualizace prostě žere.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ALDA._ 20. 5. 2024 07:25

Funguji vam platby mobilem? Vcera mi platby prestaly fungovat. Mobil nesplnuje podminky atd. Myslim, ze po posledni aktualizaci to neni a nic jsem posledni dobu neinstaloval. Samozrejme zadny root...
U vas v pohode?
Diky.
ALDA._
Junior

Odeslat příspěvekod vavca 20. 5. 2024 08:29

jj, vše ok
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 20. 5. 2024 09:12

ALDA._: máš v peněžence - ověření vaší totožnosti? Pokud ne, musíš to aktivovat. Nikdy jsem to nedělal, ale nějaká poslední aktualizace, to přidala. Občas to chce ověřit totožnost.
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod ALDA._ 20. 5. 2024 09:34

Ted jsem jednu kartu odebral a uz nejde pridat. Overeni to obcas chce, tak overuji...
Tak snad to vyresi dalsi aktualizace...
CSC mam THL...
ALDA._
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 20. 5. 2024 15:08

Jestli ti nejde přidat karta, tak musíš jít do své banky na internetu (v telefonu) a odstranit všechny registrované karty, nebo kartu. Pak to projde. Asi máš moc registrací. Jukni tam a uvidíš.
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod ALDA._ 20. 5. 2024 15:21

Obchod Play pise, ze zarizeni neni certifikovane.
Je to nejspis chyba Googlu nebo Samsungu a vyresi to dalsi aktualizace. Uz se to stalo nekdy minuly rok...
Nekdo s CSC THL muze platit?
Diky.
ALDA._
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 20. 5. 2024 15:32

Aha, tak to je jasné. S tím nic neuděláš, jak chybí certifikace, banku tam nedostaneš, bohužel. Už máš novou aktualizaci S911BXXS5CXDE? Kde jsi sehnal proboha Thailand.
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod ALDA._ 20. 5. 2024 18:39

CXDE mam. Vcera, kdyz jsem zjistil, ze karta nefunguje, tak jsem prvne zkontroloval certifikaci - a mobil byl certifikovany. Ted uz neni certifikovany. Divny.
A na THL jsem si to zmenil sam. Funguje nahravani hovoru...
ALDA._
Junior

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 20. 5. 2024 21:20

Kdo tady používá Nova Launcher? Po překlopení na ofic 8 verzi mě nejde do složek vytvořených ve verzi 7 přidat ikona. Když kroužím okolo složky tak se neotevře jako to je ve verzi 7. Ikonu pustím nad složkou a ta překryje tu složku. Vrátil jsem se k poslední 7.x verzi, obnovil ze zálohy a funguju v pořádku. Díky.
Edit. Po čisté instalaci verze 8 bez použití zálohy šlo vytvářet složky potažení ikony k ikoně. Natáhl jsem zálohu a konec. Použil jsem zálohu z roku 2023 a taky ne. A pak jsem na to přišel. Nastavení- Domovská obrazovka-Mřížka plochy - a tam ZRUŠIT zatržítko umísťování. Semičkové řadě to zatržené zatržítko Umisťování nevadilo, osmičkové už ano. Ani nevím jestli to byla někdy dříve moje aktivita nebo ne.
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Odeslat příspěvekod PetrXx2 22. 5. 2024 07:13

U THL se to placeni uz jednou rozbilo. Opravila to dalsi aktualizace. Myslim aktualizace Google Pay.
PetrXx2
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka