Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Michalisko66 23. 7. 2024 15:23

Demultiplexor píše:
Demultiplexor píše:
Michalisko66 píše:Demultiplexor: Přesně tohle se mi děje občas taky (už od koupě) a shodou okolností to dělala i moje S22, ale nikdy mi to nevadilo natolik, abych to řešil.

renek1: samozřejmě jako obvykle - pokud problém nemáš ty, tak ostatní si ho způsobili sami ;)

Dnes s tím jdu na reklamaci do servisu, tak dám vědět. Děkuji za odpovědi.

Tak reklamace uznana, v ramci autorizovaneho servisu trvala oprava 6 pracovnich dni. Byly vymeneny 2 moduly fotoaparatu, o data jsem neprisel diky servisnimu rezimu. Takze jestli ti to taky tak zlobi, je to hw chyba fot. modulu.

Díky moc za info, nedělá mi to zas tak často, takže to asi nebudu řešit, ale určitě dobré vědět! :) Ale mi přijde husté, že dle redditu a dalších fór to není vůbec nic ojedinělé... Navíc jak jsem zmiňoval, dělala mi to i S22, tak bych čekal, že to nějak nevyřeší :/
Michalisko66
Junior

Odeslat příspěvekod cosemdesiatsedem 1. 8. 2024 13:39

Vieme niekto povedat ako to je s kapacitou baterie u starsie kupovanych telefonoch ? Kupil som si telefon S23 co je v podstate rok stary telefon (vyrobeny 07/23). Trosku som sa obaval ze ak bude rok necinny telefon ci nestrati bateria kapacitu. A to sa presne aj stalo. Viem to porovnat kedze jednu S23 uz v rodine mame. Ako reaguje na toto Samsung ? Ma niekto podobnu skusenost. Vymenia to v servise automaticky?
cosemdesiatsedem
Junior

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 3. 8. 2024 17:54

Mám dotaz, zda jste někdo nezaznamenal problémy se čtečkou otisků prstů u S23 Ultra? Někdy se prostě nepodaří a musím zadávat kód. Je to až v poslední době, možná aktualizace?
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 3. 8. 2024 18:00

Možná trochu jo, přičítal jsem to že nějak blbě přikládám prsty nebo, že je mám vlhké, ale možná by mohlo být aktualizací?
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 3. 8. 2024 20:16

Kupoval jsem tel jiné značky, výprodej model z roku 2022. Po zapnutí. tel měl celofán a na krabce pečeť a baterie po zapnutí měla 21 procent. Pochybují že by ten tel někdo rozdělával, nabíjel a pak znovu balil. Takže baterie co se týče nabíjecích cyklů bude mít snad nulu. Takže proč by měla degradovat?
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 12. 8. 2024 12:36

Dnes mi dorazila aktualizace zabezpečení, ale to není podstatné, já jsem už ale čekal aktualizaci na One UI 6.1.1., nebo jsem četl nesprávné informace?
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 12. 8. 2024 21:19

Máte někdo zkušenost s detekcí vlhkosti na USB-C konektoru u S23? Včera jsem telefon trochu oplachoval a žádné upozornění se nezobrazilo. Na S9 mně to přestalo upozorňovat na vlhkost až tak po 3 letech.
Lumia 820 => Lumia 950 => Galaxy S9 => Galaxy S23 8/256
ROG Zephyrus G14 (2020), Ryzen 7 4800HS, GTX 1660 Ti Max-Q 6GB, 16/1024 GB
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 13. 8. 2024 05:41

_baudis_ píše:Dnes mi dorazila aktualizace zabezpečení, ale to není podstatné, já jsem už ale čekal aktualizaci na One UI 6.1.1., nebo jsem četl nesprávné informace?

Nemají čas. Hned na to vydaj fungl novej systém. To samozřejmě zabere taky hodně času. Gůgl už to má sice hotový, ale oni ještě potřebují udělat stabilní nový ikonky. To se prostě musí půl roku testovat. Aktualizace one ui z Galaxy store je jen pro legraci. A ano, taky mám tenhle křáp 23 Ultra. Prostě takový desatero pro pátera knoxe. Zřejmě tu účinkuje proti pravidlům i Číňan. Ještě máš možnost si stáhnout nadstavbu od gůglu nebo třeba mrkvosoft. Tam už jsou na android 15 připravený. Možná i na 16tku

P.S. už sem musím chodit koukat z jiný mašiny. Ultra už nemá přístup :tleskani

https://drive.google.com/file/d/1IXr8Hm ... p=drivesdk
Naposledy upravil Michal Schick dne 13. 8. 2024 08:00, celkově upraveno 1
Michal Schick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Michal Schick 13. 8. 2024 07:11

Tade2 píše:Máte někdo zkušenost s detekcí vlhkosti na USB-C konektoru u S23? Včera jsem telefon trochu oplachoval a žádné upozornění se nezobrazilo. Na S9 mně to přestalo upozorňovat na vlhkost až tak po 3 letech.

Mám. Zkoušel si pořádně opláchnout i tu ďurku? Nebo restart. To je jen software.
Michal Schick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Abracas 13. 8. 2024 07:16

A nezobrazí se to varování až při připojení nabíječky?
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 13. 8. 2024 07:38

To určitě ne. Mělo by to varovat předem. Ale co si tak vlastně vzpomínám, tak krátce po koupání telefonu. Nevisí to tam pořád. Takže vlastně pak možná zase až po připojení nabíječky.

Teď sem to zkusil. Hned upozornění, který sem smazal. Po připojení nabíječky to spustilo alarm ať to okamžitě odpojím
Michal Schick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _baudis_ 13. 8. 2024 10:53

Michal Schick:
Myslím, že jsi poněkud zmatený. :shock: 3 příspěvky a napíšeš tohle. To je provokace, protože ten obsah nemá hlavu ani patu. Vždyť ty píšeš jeden nesmysl za druhým. Za tohle ti stálo se registrovat? Prosím přečti si znovu, co jsi napsal...Díky.

EDIT:

Jeden seriózní web:

A kdy Samsung prostředí One UI 6.1.1 pro starší smartphony vypustí? Na tuto otázku nemáme žádnou odpověď – Korejci oficiálně zmiňují „v horizontu příštích měsíců“. Je tedy možné, že si na přísun novinek několik dlouhých týdnů počkáme.

https://smartmania.cz/one-ui-6-1-1-dorazi-i-na-starsi-smartphony-jake-novinky-prinasi-a-ktere-telefony-se-jej-dockaji/
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 13. 8. 2024 12:05

To jako fakt? Když "myslíš"

-- 13. 8. 2024 13:10 --

_baudis_ píše:Michal Schick:
Myslím, že jsi poněkud zmatený. :shock: 3 příspěvky a napíšeš tohle. To je provokace, protože ten obsah nemá hlavu ani patu. Vždyť ty píšeš jeden nesmysl za druhým. Za tohle ti stálo se registrovat? Prosím přečti si znovu, co jsi napsal...Díky.

EDIT:

Jeden seriózní web:

A kdy Samsung prostředí One UI 6.1.1 pro starší smartphony vypustí? Na tuto otázku nemáme žádnou odpověď – Korejci oficiálně zmiňují „v horizontu příštích měsíců“. Je tedy možné, že si na přísun novinek několik dlouhých týdnů počkáme.

https://smartmania.cz/one-ui-6-1-1-dorazi-i-na-starsi-smartphony-jake-novinky-prinasi-a-ktere-telefony-se-jej-dockaji/

Prostě se Korejci teprv snaží učit češtinu. Kde sou ty časy, kdy betatest běžel i v Čechách. Že?

-- 13. 8. 2024 13:28 --

Polski už umňjó
Michal Schick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tade2 13. 8. 2024 15:12

Abracas píše:A nezobrazí se to varování až při připojení nabíječky?

Ne, mělo by to být vidět hned při detekovani vlhkosti. Fungovalo to tak na S9 a jsem přesvědčen, že by mělo stále podle stejné logiky. Ještě to zkusím namočit teď po restartu a včerejším updatu.

Jinak na Elektro jsem slabý, ale pokud zapojím nabíječku do mokrého konektoru, vznikne zkrat ne? :)

Nebo myslíte, že by to telefon detekoval a nenabijel?
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod Michal Schick 13. 8. 2024 15:34

Ne (ano). Dokonce i baterie samotná a nabíječka taktéž. Nebo sem úplně blbej jak už tu někdo řekl a brzy vyhořim
Všechno to má "blbuvzdorný" součástky
Michal Schick
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka