Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 13. 8. 2024 16:08

Nabíječky jsou zkratuvzdorný, pro větší výkony musí navíc komunikovat s telefonem, v základu je na výstupu 5V a 0,5A. On i nalomený USB kabel by mohl být nebezpečný.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tade2 14. 8. 2024 21:28

Díky za vysvětlení. Po aktualizaci / restartu už to detekuje.
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 15. 8. 2024 14:44

Zdravim.Vybiram nove bt sluchatka-spunty za s buds 2 a buds fe k s 23u.
Cenu si predstavuji tak +_ 2500kc.Co rikate na buds 2pro
Ma nekdo tip?
Dik
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod TheSubways 15. 8. 2024 15:09

Vzal jsem nedávno k s22+ EarFun Air Pro 4 za 63 USD. Dle recenzí buds fe porážejí, mohu doporučit.
TheSubways
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 15. 8. 2024 15:17

Mám buds 2 bez pro a jsem spokojen. Používám je k tabletu, nebo k iphone.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hons1 15. 8. 2024 19:20

TheSubways píše:Vzal jsem nedávno k s22+ EarFun Air Pro 4 za 63 USD. Dle recenzí buds fe porážejí, mohu doporučit.

Dik.A jak jsou na tom s vydrzi a volanim?
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod mac999 17. 8. 2024 10:22

Zrovna jsem si nedávno zapomněl v práci své Sony a musel se na chvíli vrátit k Buds Pro co jsem dostal k S22.
Příšerný fakt. Je to rozdíl třídy, jak ve zvuku, pohodlí, váze tak i noise cancellingu.

SONY LinkBuds S, pod tři tisíce je seženeš už v pohodě.
S23 base (předtím, Xperia Mini pro, SP, XZ1, S22)
mac999
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 18. 8. 2024 13:28

Přesně ty mám vyhlédnuté, až odejdou buds2. Na ta předražená pouťová sluchátka buds3 jim neskočím. Zatím jsem je moc nezkoumal, ale jestli se nepletu, ty Sony neumí měnit hlasitost přímo na sluchátku tak jako buds, že?
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod kultus 18. 8. 2024 20:07

V apce si nastavis co chces a na kterem sluchatku ovladat. Za tu cenu supr spunty, hlavne pohodli. ANC sice neni na spici, ale bohate staci. Mam je k S21+, jede i LDAC...
kultus
Junior

Odeslat příspěvekod mac999 18. 8. 2024 23:17

Ta Sony appka je trochu bolest, ale s trochou snahy tam jde nastavit vše. Samsung mobil nijak nepřekáží.

Když si ještě pořídíš nějaké lepší nástavce, je to best. Já mam třeba Comply a na delší poslouchání, je to super. Ale zase to není na časté nandávání.

https://www.complyfoam.com/products/son ... e-wireless
S23 base (předtím, Xperia Mini pro, SP, XZ1, S22)
mac999
Junior

Odeslat příspěvekod backpa 19. 8. 2024 07:35

hons1 píše:Zdravim.Vybiram nove bt sluchatka-spunty za s buds 2 a buds fe k s 23u.
Cenu si predstavuji tak +_ 2500kc.Co rikate na buds 2pro
Ma nekdo tip?
Dik

Buds 2 Pro mám a zvuk je skvělý, ANC taky. Ale na hovory se to nedá použít. Zvuk je otřesný, basový, jde špatně díky tomu rozumět. Sranda je, že když se volá přes sluchátka (protistrana s Buds 2 Pro, já Galaxy S23), tak je hovor na telefonu krásně čistý, srozumitelný, takže mikrofonem sluchátek to nebude. Ale jakmile se chci přepnout na sluchátka, tak hnus. Máme Buds 2 pro s přítelkyní, takže zkoušeno dost a dělá to oběma. Ale pořád je zvuk kvalitnější, než co jsem měl nějaké Redmi Buds nebo co to. I když musím ale uznat, že když vezmu v potaz cenu Samsung vs Redmi, tak kvalita přehrávání hudby rozhodně neodpovídá cenovému rozdílu sluchátek.
backpa
Junior

Odeslat příspěvekod Abracas 24. 8. 2024 15:37

Na mé S23 ultra začíná pomalu volat folie po výměně. Chtěl jsem koupit zase origo a koukám, že prodej je asi ukončen nebo se to tak aspoň u většiny obchodů tváří. Víte o nějaké rozumné náhradě?
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 24. 8. 2024 19:18

taky jsem to řešil a nahradu jsem nenašel-teda podle mých představ.
Nakonec jsem objednal na temu 4ks za 80kč a spokojenost.I pád na beton vydržela-zadní polykarb.kryt trošku praskl, ale displej i folie vydržela.
Jinak mám obědnáno na hydrofobní folie nějaky jakože samoregenerační folie tak časem dám vědět jak pasujía jak vydrží.
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 25. 8. 2024 06:25

Abracas píše:Na mé S23 ultra začíná pomalu volat folie po výměně. Chtěl jsem koupit zase origo a koukám, že prodej je asi ukončen nebo se to tak aspoň u většiny obchodů tváří. Víte o nějaké rozumné náhradě?

Ve středu je máš doma. Kde je problém?
https://www.amazon.de/-/cs/dp/B0BM55XYB ... C71&sr=8-1
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Abracas 25. 8. 2024 17:11

Já už jsem po jistých zkušenostech naučenej tyhle marketplace srandy ignorovat, ale vzhledem k tomu, že origo folie mi vyhovuje, tak asi jiná možnost není. Každopádně děkuji za tip, objednáno.
Abracas
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka