vsak jsi si odpovedel sam-google vydal pozde zaplaty.
A pardon, ze pisu kritickou reakci-nevedel jsem, ze se to nesmi
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
hons1 píše:vsak jsi si odpovedel sam-google vydal pozde zaplaty.
Jirkash píše:hons1 píše:vsak jsi si odpovedel sam-google vydal pozde zaplaty.
Jasně, pixely dostaly listopadové záplaty 5. listopadu a Google vydal pozdě záplaty, asi ne. To Samsung vydal pozdě a peče na to, ostatně jako v minulosti.
guiz píše:Co jsem četl na Sammobile, tam v USA tuhle listopadovou záplatu dostala řada S23 už před 3 týdny.
Jirkash píše:hons1 píše:vsak jsi si odpovedel sam-google vydal pozde zaplaty.
Jasně, pixely dostaly listopadové záplaty 5. listopadu a Google vydal pozdě záplaty, asi ne. To Samsung vydal pozdě a peče na to, ostatně jako v minulosti.
Xharry píše:Teď čtu na síti X, že DeX pro PC na OS Windows ukončí podporu od verze One UI 7. Doporučujeme zákazníkům, aby propojili mobilní telefon a počítač pomocí funkce Link to Windows.
veptus píše:Pro info - celý článek:
Desktopový režim DeX a potenciál, který se nikdy nenaplnil. S nadstavbou One UI 7 skončí aplikace pro Windows
https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/desktopovy-rezim-dex-a-potencial-ktery-se-nikdy-nenaplnil-s-nadstavbou-one-ui-7-skonci-aplikace-pro-windows/sc-309-a-1361506/default.aspx
hons1 píše:baudis
Od 5.11 do 2.12. to oravdu neni tyden.
Ale pokud jsi soudny a trosku nad tim uvazujes ta jiste poznas rozdil v soft.podpore.
Od S24 je horsi jak u modelu napr.S22-S23
Pokud to tak neni tak me oprav.
Ja vlastnim S23u od 5/2023 a jsem spokojen.
A ted jsem nastavoval znamymu xiaomi 14T a vidim znatelnej posun ve vyvoji od rady 12
O jejich AI nebudu radsi ani psat-samsung byl prvni-to ano, ale xiaomi uz vede o parnik jak kdyby se samsung zadrhl v lednu 2024
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků