Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
xzeit píše:Pokud tě to nezajímá,tak neříkej ,co je a co není k něčemu.
1. je to čistě zhruba informativní test,protože musím počítat s procenty (mám v plánu to ale otestovat přes nějakou aplikaci ,která ukáže napětí,což bude mnohem přesnější.
2. Rozdíl mezi úplně utlumeným AOD a úplně jasným AOD je malý a jakýkoliv další piktogram tu spotřebu nejspíš nepatrně zvýší,což ale nikde nerozporuju a jasně jsem napsal,co bylo na AOD zobrazeno - tedy stanovil jsem,při jakých podmínkách.
3.predevším mi ale šlo o zjištění,kolik si vezme AOD v kapse,protože se v kapse prostě nevypíná. Pořád svítí ,což je pro mě novinka s z předchozích zkušeností vím,že mobily které to v kapse vypínaly, tak tu spotřebu prostě nevykazovaly.
AOD v režimu letadlo mělo eliminovat vliv GSM sítě,WiFi atd.....takže jsem musel provést měření 2x a pak to od sebe odečíst. V aktivním režimu by se mohlo při jednom z těch dvou měření něco stahovat spod. jskoliv přijata notifikace by měla vliv. Zapoj někdy mozek.
A ano,k tomu abys zjistil,že je ten telefon vyhovující,anebo ne,potřebuješ nějaké zjištění...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků