Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Marekmy 16. 2. 2023 11:04

orgáč píše:Jojo, AoD zapnutý v režimu letadlo, to dává smysl :D

Dá se použít v situaci, kdy je slabý signál mobilní sítě. Použije se síť WiFi, notifikace chodí, AOD se tedy využije, ale baterie se tolik nevybíjí, protože je telefon v režimu letadlo. Přímo s AOD to nesouvisí, ale může nastat situace, že v režimu letadlo chodí notifikace.
Marekmy
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 16. 2. 2023 11:27

Používáte nějakou aplikaci na blokování reklam?
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod matthew7745 16. 2. 2023 11:32

xzeit:je vážně nutné nadávat lidem do dementů?

-- 16. 2. 2023 11:34 --

renek1:AdGuard na Samsung internet,na Chrome bohužel jsem nic kloudnýho nenašel
matthew7745
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 16. 2. 2023 11:38

AdGuard používám taky už dlouho, jen se ptám pro informaci, jestli někdo nemá něco jiného, třeba i lepšího.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod davos8000 16. 2. 2023 11:39

renek1 píše:Používáte nějakou aplikaci na blokování reklam?

ABP for Samsung internet
Samsung Galaxy S23 Ultra 12 GB / 512 GB Phantom Black
TV Sony XR-48A90K
davos8000
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 16. 2. 2023 11:46

Tady to žije.
Počítám, že to s nevypináním aod je bug a bude to vyřešené. Výdrž je suprová a je to.
Používám DNS od adguard. Nechtěl jsem žádné aplikace.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Shorty193 16. 2. 2023 11:50

orgáč: a napadlo ti niekedy že medzi nami existujú aj ľudia ktorých testovanie hraníc a možnosti baví? Jeden zo spôsobov užívania si telefónu je pre mňa dosahovanie co najvyššieho SOT na jedno nabitie... s malou s22 je to dosť challenge... je to ako hra.. čím vyššie skóre tým lepšie.. každého baví iné.. teba očividne presviedčať ze máš jediný pravdu...

AOD vo vrecku alebo displayom dole je proste čistý bug alebo missing feature... neviem ci to robili staršie modely keďže to nepoužívam..

aky je reálny prínos adblock? ja reklamy akoze dosť úspešne ignorujem...

skoda ze u nás nie je MP. Asi by som šiel do toho vymeniť s22 za s23... u Vás sa to vyplatí...
Shorty193
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 16. 2. 2023 11:56

[quote="matthew7745"]xzeit:je vážně nutné nadávat lidem do dementů?

-- 16. 2. 2023 11:34 --

Normálně ne,ale tohle je speciální případ. Je to trochu osobní záležitost. Je to starý provokatér.

-- 16. 2. 2023 12:02 --

Orgáč: já vím,že jsi trochu jiný,ale přelož mi to do normálního jazyka. Pokud nerozporuješ,tak neplácej nesmysly. Procenta pro hrubý odhad stavio,chtělo by to ale více měření. Já potřebuji,ať mi telefon vydrží jeden hodně náročný den od 6h. do 23h. Pak dávám na nabíječku a jdu spát.
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 16. 2. 2023 12:03

Shorty193 píše:...
aky je reálny prínos adblock? ja reklamy akoze dosť úspešne ignorujem...

No nevím jak v současné době jelikož používám AdGuard, ale dříve v mnoha aplikacích vyskakovala reklama která byla dost otravná a jedna z možností jak se jí zbyvovat byla zakoupení nějaké třeba prémiové položky atd a nebo to prostě nešlo. Ono to vyskakování dost dobře ignorovat nešlo a bylo otravné. Použitím aplikace na blokování se to odstranilo. Tudíž se jen ptám na nové poznatky a zkušenosti. Nejde mi primárně o blokování v mobilním internetovém prohlížeči, ale právě o blokaci v aplikacích.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 16. 2. 2023 12:05

Shorty193: přesně. Resp. za předpokladu, že pokud by telefon umělé AOD v kapse deaktivovat a mělo by to pak menší spotřebu,než když je v kapse aktivní. Někdo má telefon několik hodin na stole a v kapse málo,někdo to má naopak....
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod rascal1379 16. 2. 2023 12:06

Mám dotaz na používání dvou SIM karet u S23U. V současnosti mám NOTE9 a uvažoval jsem o přechodu na S22U. Po přečtení všech možných diskuzí na vypádávání příjmu, dat atd. jsem vysledoval, že se to dělo hlavně při dvou SIM v mobilu. Má někdo zkušenost s tímto problémem i u S23U?? Nerad bych se toho dočkal, protože mám v mobilu služebnín O2 Sim i soukr Tmob SIM a na příjmu a datech musím být neustále. Díky za reakce.
rascal1379
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod leonxp 16. 2. 2023 12:19

Take mate problem u S23 Ultra s rozmazanim k prave strane fotek z hlavniho snimace? Hlavne horni pravy roh fotky. Viditelne je to predevsim u 50mpx modu.
leonxp
Junior

Odeslat příspěvekod Plash 16. 2. 2023 12:32

Mám dotaz k těm foliím a sklům, nikdy sem žádné neměl a četl jsem, že to může mít vliv na funkčnost té ultazvukové čtečky otisků prstů. Nemáte někdo problém s odemykáním po nalepení prosím? Zvolil bych nejspíš originál samsung folii k normal S23, když už bych do ní šel.
Plash
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 16. 2. 2023 12:34

Plash
S originální folií není žádný problém, jen je lepší si nastavovat otisk až po nalepení.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Plash 16. 2. 2023 12:36

díky, tak do ní asi půjdu, jen si ji nechám asi někde ale nalepit, nějak nemám odvahu do toho jít sám :D
Plash
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka