Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 16. 2. 2023 12:41

Plash píše:díky, tak do ní asi půjdu, jen si ji nechám asi někde ale nalepit, nějak nemám odvahu do toho jít sám :D

Je to až banálně jednoduchý, jen pořádně očistit a někdo i doporučuje kvůli prachu, dělat to po vykoupání v koupelně, kde bude vlhký vzduch a tudíž žádný poletující prach
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod r_konf 16. 2. 2023 12:44

rascal1379 píše:Mám dotaz na používání dvou SIM karet u S23U. V současnosti mám NOTE9 a uvažoval jsem o přechodu na S22U. Po přečtení všech možných diskuzí na vypádávání příjmu, dat atd. jsem vysledoval, že se to dělo hlavně při dvou SIM v mobilu. Má někdo zkušenost s tímto problémem i u S23U?? Nerad bych se toho dočkal, protože mám v mobilu služebnín O2 Sim i soukr Tmob SIM a na příjmu a datech musím být neustále. Díky za reakce.

Mám dvě SIM (eSIM+SIM) oboje T-Mobile. Na S23U bez problémů. Na S22U jsem občas problém měl. Vyřešilo ho až továrko po update na A13.
r_konf
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 16. 2. 2023 12:45

leonxp píše:Take mate problem u S23 Ultra s rozmazanim k prave strane fotek z hlavniho snimace? Hlavne horni pravy roh fotky. Viditelne je to predevsim u 50mpx modu.

Co to znamená pravý horní roh? Při jaké poloze telefonu? Někdo foti na výšku,někdo na šířku.
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod Domin7 16. 2. 2023 13:00

pan_Lukas píše:Domin7 > jj, jak říkáš, uvidíme jak dopadnu, pokud mi budou chtít dát méně, telefon si nechám poslat zpátky a prodám klasicky, jestli to teda jde :-D

Jinak se chci omluvit za ty žerty... odpoledne pár fotek venku se psama, doma pak dcerky...

Kolik sis stanovil tu svou "no go" hranici?

Jak hodnotíš fotky psů a dítěte s ohledem na mázlá místa a tedy rychlost závěrky?
Domin7
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 16. 2. 2023 13:05

ta origo folie se dost mastí teda, nevim jestli zvládnu jí tam mít..
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 16. 2. 2023 13:09

Domin7 píše:
pan_Lukas píše:Domin7 > jj, jak říkáš, uvidíme jak dopadnu, pokud mi budou chtít dát méně, telefon si nechám poslat zpátky a prodám klasicky, jestli to teda jde :-D

Jinak se chci omluvit za ty žerty... odpoledne pár fotek venku se psama, doma pak dcerky...

Kolik sis stanovil tu svou "no go" hranici?

Jak hodnotíš fotky psů a dítěte s ohledem na mázlá místa a tedy rychlost závěrky?

Prý to jde vyřešit přes camera assistant. A snížit kvalitu na úkor máznutí.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Domin7 16. 2. 2023 13:17

hurec: to jsme někde v recenzi viděl, tuším u Petra Hudce...nevím přesně. Ale pamatuji si, že to někdo už v recenzi zmiňoval. Současně ale zmínil, že kdo by se chtěl přepínat do jiné, než nativní app.
Domin7
Junior

Odeslat příspěvekod nixxx1 16. 2. 2023 13:37

nemate nekdo prosim cislo ISIC karty?
nixxx1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ALDA._ 16. 2. 2023 13:47

Ad blokovani reklam: Uz par let pouzivam aplikaci AdGuard a za me super. Aplikace jsou bez reklam. Myslim, ze jen v Youtube to neumi blokovat reklamy, ale to jde poresit treba premium uctem...

Dceri jsem nahral aplikaci Blokada 5 (6 verze je na prd), je zdarma. Poradne jsem ji netestoval, ale myslim, ze take dobry.

Blokada je zdarma (odlehcena verze), AdGuard mam placeny...
ALDA._
Junior

Odeslat příspěvekod Iviko666 16. 2. 2023 14:00

Tiež používam Blokadu na reklamy v apkach. Na youtube je fajn Firefox + uBlock origin, alebo Newpipe apka.
Iviko666
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 16. 2. 2023 14:11

Uz sa vie, ako sa zapne vyvojasrsky rezim? Napr. zmena rychlosti animacii a pod . . . . ?
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod matthew7745 16. 2. 2023 14:17

tululumko:v nastavení informace o softwaru ťukni desetkrát na číslo sestavení a zapneš vývojářský režim.
matthew7745
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 16. 2. 2023 14:33

nixxx1 píše:nemate nekdo prosim cislo ISIC karty?

Tak to mě rozesmálo. Už vidím jak někdo daruje číslo někoho z rodiny, aby si ty ušetřil. :tleskani No, ale možná se pletu. :hm Zkus zaštěkat jako pejsek a zavrtět ocáskem.
Možná když se kvůli tomu zaregistruješ na více fórech, tak se někdo najde :lol: :lol:
tululumko píše:Uz sa vie, ako sa zapne vyvojasrsky rezim? Napr. zmena rychlosti animacii a pod . . . . ?

Aktivuje se tak jako už spoustu let několikerým poklepáním na číslo sestavení
Hergot tady je dneska sranda :lol: :lol:
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod xenon04 16. 2. 2023 14:57

[url][/url]Domin7: camera assistant se integruje do nativní aplikace, rozšiřuje jeji možnosti
Přílohy
20230216_145334.jpg
Civic 2.0 e:HEV
SGS23U - SM-S918B/DS - Black | SGW - SM-R960 - Silver
EOS R8 | RF 24-105mm F4L IS USM | EF 70-200mm F4L USM
xenon04
Junior

Odeslat příspěvekod ALDA._ 16. 2. 2023 15:09

Rychlost fotografovani jsem v camera assistant trochu testoval a priorita rychlosti i vyvazeni rychlosti/kvality dost degraduji fotky. Maji mene detailu.
Je zajimave, ze v priorite rychlosti ma fotka o cca 1,5 MB vic...
ALDA._
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka