Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 22. 2. 2023 19:23

dwxx
V pohodě, nehraju si na frajera a jelikož nosím i volná trika, tak není prakticky nic vidět. To je o tom jakou má kdo preferenci. Mě zas přijde divný, když vidím jak někdo nosí telefon v zadní kapse, jako když se tam dřív nosil hřeben a nebo i v přední, kdy to tlačí do koulí. Nedej bůh, když má chlap jakože "pánskou" kabelku a nosí to v ní a směje se někomu kdo nosí třeba ledvinku.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 22. 2. 2023 19:54

renek1 píše:enkoff
Mimochodem tomu čemu ty říkáš funguje, se fungování říkat nedá. To, že tak nějak slyšíš sebe, ale takřka neslyšíš druhou stranu se nená říkat nahrávání hovorů. :pozor
Neboj, že jsem to taky neotestoval

Renku, teraz som to skusil stým Cube a áno, hlasitosť z druhej strany je síce slabšia, ale plne dostačujuca. Takže nejaky zlepšený posun oproti 2 roky dozadu skusanym apkam tam je.
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod tttom 22. 2. 2023 19:58

Lukasou píše:@haens: Zkusil bych jen změnit nastavení u baterie. Podržte prst nad ikonou Gmailu, v nově zobrazeném (malém) okně zmáčkněte na „i“ v kroužku, zhruba v polovině nově otevřeného okna najeďte na „Baterie“ a tam zvolte „Bez omezení“.

Díky Renku, také Tvou radu vyzkouším, snad to bude fungovat. Zatím jsem Samsung nikdy neměl, S23 je první, ale na žádném telefonu jsem nepřišel na to, jak Gmail rozchodit. Pokud se telefon používá, docela to chodí včas (= do pěti minut). Ale jakmile je chvíli z ruky, dost se to zpožďuje, někdy i v hodinách.
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 22. 2. 2023 20:00

gerremi
Ale vždyť pokud to někomu vyhovuje použít k nahrávání nějakou aplikaci, pak je to jen dobře a nemusí podnikat jiné kroky, jako přehrání CSC. Já preferuju díky bohu funkční variantu s nativním nahráváním, který perfektně funguje i přes BT sluchátka, který používám a to je zas pro mě zásadní. Ať si každej používá to co mu vyhovuje, ale jak jsem říkal rozdíl kvality nahrávky je nesrovnatelný.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 22. 2. 2023 20:16

tttom píše:
Lukasou píše:@haens: Zkusil bych jen změnit nastavení u baterie. Podržte prst nad ikonou Gmailu, v nově zobrazeném (malém) okně zmáčkněte na „i“ v kroužku, zhruba v polovině nově otevřeného okna najeďte na „Baterie“ a tam zvolte „Bez omezení“.

Díky Renku, také Tvou radu vyzkouším, snad to bude fungovat. Zatím jsem Samsung nikdy neměl, S23 je první, ale na žádném telefonu jsem nepřišel na to, jak Gmail rozchodit. Pokud se telefon používá, docela to chodí včas (= do pěti minut). Ale jakmile je chvíli z ruky, dost se to zpožďuje, někdy i v hodinách.

To by mělo chodit hned, nemáš ještě vypnutý u gmailu data na pozadí?
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tttom 22. 2. 2023 20:26

Pokud je to menu "aplikace - gmail - mobilní data - povolit využití dat na pozadí", tak to mám zapnuto. Jak píšu, zkoušel sem na různých telefonech kdeco, ale oznámení se mi zpožďovala často. Resp. cca 80% jich chodilo do pěti minut, ale zpravidla při odloženém telefonu (třeba v práci, nebo doma) to mělo výpadky.
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod BlueDragonFS 22. 2. 2023 21:09

Tak s mojí Ultrou je asi něco špatně, s každým nabitím přicházím o výdrž... :-(

1. nabití - SOT 7 hodin
2. nabití - SOT 6 hodin 20 minut
3. nabití - SOT 5 hodin 30 minut
4. nabití - SOT kolem 5 hodin
A teď nabíjím po 4 hodinách a 30 minutách SOT

A klesá i standby - od 2 dnů v pohodě k 19 hodinám...

Netuším co s tím, pokaždé stejné aplikace, nijak neměním používání. V pátek vyprší lhůta pro vrácení, má cenu to řešit, nebo to mám odnést zpět? :roll:
BlueDragonFS
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 22. 2. 2023 21:13

Súhlasím Renku, niekedy som menil CSC kôli nahravaniu ale to iba s dôvodu ze žiadna apka nefungovala korektne, resp vôbec. A keďže som tie nahrávky potreboval pre prácu a nebola ina možnosť tak som nemal na výber. Ale verím ze pre väčšinu bude postačovať aj ten Cube ACR ktorý je uz celkom solidny nahravac.

Inak dnes dorazilo sklo, uz len sa odhodlať ho nalepit :D

BlueDragon@ tam nieco nebude v poriadku, nerad to hovorim ale asi by som skusil továrenské
Přílohy
photostudio_1677096715116.jpg
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod BlueDragonFS 22. 2. 2023 22:11

Ach jo, že já si vždycky vytáhnu nějaký zmetek :roll:
BlueDragonFS
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 22. 2. 2023 22:27

BlueDragonFS
Tovární nastavení a když nepomůže, vrátit bez udání důvodu
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Shorty193 22. 2. 2023 22:36

Len ak spravíš tovarko tak ti bude trvať než zistíš ci to blbne alebo ne... takze to nestihneš vrátiť..
Shorty193
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 22. 2. 2023 22:37

Me trochu mrzi, ze samsung stale nedokazal udelat symetricke ramecky. Ta spodni brada je od S20u prakticky stejne velka a docela to kazi dojem, porad na ni koukam. Taky mohli udelat verzi bez s-penu s vetsi baterkou.. Ale tak sou to vcelku malickosti, sem stoura :D
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod Lukasou 22. 2. 2023 22:38

tttom píše:

Není za co. Lukasou :-D
Lukasou
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 22. 2. 2023 22:44

flatliners píše:Me trochu mrzi, ze samsung stale nedokazal udelat symetricke ramecky. Ta spodni brada je od S20u prakticky stejne velka a docela to kazi dojem, porad na ni koukam. Taky mohli udelat verzi bez s-penu s vetsi baterkou.. Ale tak sou to vcelku malickosti, sem stoura :D

Brada ? Docela nechapu.
Ale jinak souhlas verze bez SPEN a jako nahrada větši baterka nebo spiš tenši a lehči provedeni.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod yetti.1 22. 2. 2023 22:49

Jen avizuji, kdyby měl někdo zájem o to odolné pouzdro ze stránek Samsungu, tak ho naskladnili, já už objednal.
yetti.1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka