Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jirass 24. 2. 2023 13:17

Bezva, pošli fotku. Těch tenkých se bojím, aby absorbovaly nějaký ten pád. Díky
Jirass
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Domin7 24. 2. 2023 13:40

tttom píše:... a tak rychle mi zatím nikdy nic nepřišlo!

Ono je to pravděpodobně tím, že hodně shopů z Ali už kvůli zavedeným vysokým poplatkům za dopravu, za šlo provozovat sklady v Evropě. Různě v Anglii, Německu atd. Takže to neposílají až z Číny, ale už ze skladu v Evropě.

-- 24. 2. 2023 13:44 --

tttom píše:
sinco píše:
tttom píše:Dnes mi po krásných 14ti dnech přišly tři tenoučké kryty na S23 z aliexpressu. Za těch pár šupů doporučuji a tak rychle mi zatím nikdy nic nepřišlo!

Mohu poprosit o link? Dík

Koupil sem toto:
https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... 1802HUGTLm

https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... 1802HUGTLm

https://www.aliexpress.com/item/4000742 ... 1802HUGTLm

Ten první zelený má takový na omak semišový povrch a velmi dobře se drží v ruce. Fotku telefonu v obalu sem dát neumim.

To je *****, jak Alík na těch fotkách má ten mobil v tloušťce asi 3 mm :D jen aby to budilo u kupujícího dojem, že po nasazení krytu bude takto vypadat. Nechápu, proč tam není fotka reálného vzhledu a ne tenhle *****!
Naposledy upravil Nick Cave dne 24. 2. 2023 13:59, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna zbytečná vulgarita
Domin7
Junior

Odeslat příspěvekod tttom 24. 2. 2023 13:51

Domin7 píše:To je *****, jak Alík na těch fotkách má ten mobil v tloušťce asi 3 mm :D jen aby to budilo u kupujícího dojem, že po nasazení krytu bude takto vypadat. Nechápu, proč tam není fotka reálného vzhledu a ne tenhle *****!

Souhlasim, ale když není kupující blbec, tak mu to dojde. Za ty prachy sem to risknul a výsledek je pro mě snovej, ten kryt je fakt minimalistickej. Pokusím se dokázat večer pomocí fotek. Navíc ta popískovaná úprava už sama o sobě zamezí spoustě pádů z ruky, protože oproti té kovové konstrukci je "součinitel vnitřního tření" výrazně vyšší :-))
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 24. 2. 2023 14:10

Já objednávám kryty z Ali už leta, jedna z mála věcí, který se pořád celkem dost vyplatí.. tam 30 - 60,- tady 300 - 800,- to samé skla a folie na display i když je pravda, že poslední dobou beru ty origo Samsung, jsou to 2ks a cena většinou pod 200,-
Jinak pokud Vás zajímá jak kryt vypadá a prodejce má více prodejů, tak jsou většinou níže fotky od lidí když jim kryt přijde, popř. když kryt mají už na telefonu. Samozřejmě prodejce dává k produktu fotky takové, aby co nejvíc navnadil kupující, to znamena že tam vidíte třeba telefon témeř bez rámečku a pak přijde něco s neuvěřitelným rámečkem... ne nedarmo vznikají ty vtipy jako Čaputová z Wishe apod :-D fotka trošku jiná než realita...
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BlueDragonFS 24. 2. 2023 14:34

Pánové, můžete být v klidu, žádný chudák si ten můj zmetek nekoupí, je na reklamaci ;)
BlueDragonFS
Junior

Odeslat příspěvekod Turnerrr 24. 2. 2023 15:11

Co si myslíte o nabídce Alza Neo? Přijde mi to až podezřele výhodné. S23 Ultra 512 GB za 799kč měsíčně, včetně pojištění proti krádeži a rozbití. Na 3 roky když beru jako celý životní cyklus to vyjde 28800Kč. Další tisíce ušetřím když ty prachy dám na 6% spořák a budu platit z něj...Utíká mi něco? :-)
Turnerrr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tttom 24. 2. 2023 15:32

Tak jen potvrzuju, jak jsme probírali před pár stránkami notifikace GMAIL, že mi po všech popsaných úkonech dosud nepřišla na telefon notifikace mailu, který už 20 minut vidím v PC. Telefon sem nevzal cca 2h do ruky, tj. to je stále stejná písnička. Něco v něm spí.
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod Nick Cave 24. 2. 2023 15:38

BlueDragonFS píše:Pánové, můžete být v klidu, žádný chudák si ten můj zmetek nekoupí, je na reklamaci ;)

odkud jsi ho měl?
Nick Cave
Administrátor

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 24. 2. 2023 16:35

Dá se někde zjistit, kolik návštěv na LoungeKey zdarma mi zbývá u ČSOB (ze 4) a ERSTE (myslím, že pořád je tam 6) ?
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod tttom 24. 2. 2023 17:00

Jirass píše:Bezva, pošli fotku. Těch tenkých se bojím, aby absorbovaly nějaký ten pád. Díky
Přílohy
IMG-20230224-WA0008.jpg
IMG-20230224-WA0011.jpg
IMG-20230224-WA0005.jpg
IMG-20230224-WA0006.jpg
IMG-20230224-WA0001.jpg
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 24. 2. 2023 17:20

tttom píše:Dnes mi po krásných 14ti dnech přišly tři tenoučké kryty na S23 z aliexpressu. ...........

Někomu se tyhle kryty ne kryty líbí, ale jejich účel byl pro mě vždy nanicovatý i přes tvrzení jejich majitelů, jak dokáží telefon ochránit. Ano, možná je to lepší než vůbec nic, ale není nad něco odolnějšího případně alespoň ta silikonová od samsungu. Jak jsem tu už někde psal, tak známej používal ta údajně kvalitní a bezpečná s nějakou vojenskou certifikací a dva telefony při pádu nezachránila tahle nicotná skořepinka, natož nějakej noname výlisek z "garážové"dílny.
Ovšem znovu opakuju i tyhle výrobky mají své odběratele, jinak by se to nedělalo a rozhodně to nechci nikomu hanit. Rozbít se může telefon i v odolném krytu.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod tttom 24. 2. 2023 17:26

renek1 píše:
tttom píše:Dnes mi po krásných 14ti dnech přišly tři tenoučké kryty na S23 z aliexpressu. ...........

Někomu se tyhle kryty ne kryty líbí, ale jejich účel byl pro mě vždy nanicovatý i přes tvrzení jejich majitelů, jak dokáží telefon ochránit. Ano, možná je to lepší než vůbec nic, ale není nad něco odolnějšího případně alespoň ta silikonová od samsungu. Jak jsem tu už někde psal, tak známej používal ta údajně kvalitní a bezpečná s nějakou vojenskou certifikací a dva telefony při pádu nezachránila tahle nicotná skořepinka, natož nějakej noname výlisek z "garážové"dílny.
Ovšem znovu opakuju i tyhle výrobky mají své odběratele, jinak by se to nedělalo a rozhodně to nechci nikomu hanit. Rozbít se může telefon i v odolném krytu.

Tak neumí to nahrávat hovory přes BT, tedy jsem od tebe ani pochvalu nečekal :-D
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 24. 2. 2023 17:35

tttom: a na fotkách je to tento: https://www.aliexpress.com/item/4000742 ... 1802HUGTLm ?

To má být ta modrá barva? Protože tam jsou jen 3 barvy. Nebo je to jiný kryt? Díky :)

EDIT.: aha, tak asi tento: https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... 1802HUGTLm Jaká barva?
Lumia 820 => Lumia 950 => Galaxy S9 => Galaxy S23 8/256
ROG Zephyrus G14 (2020), Ryzen 7 4800HS, GTX 1660 Ti Max-Q 6GB, 16/1024 GB
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 24. 2. 2023 17:37

tttom píše:Tak neumí to nahrávat hovory přes BT, tedy jsem od tebe ani pochvalu nečekal :-D

Sorry, nebudu chválit něco co se mě osobně nelíbí jen proto, aby ty ses cejtil líp. Tvou volbu ti neberu a přeju ti ať ti jen dobře slouží. Řekl jsem svůj názor a zkušenost mého kolegy, nehledě na to, že jsem stejné viděl na vlastní oči a nelíbí se mi, toť vše. Ty by sis taky asi nedal na telefon to co mám já.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Lukasou 24. 2. 2023 17:39

@renek1: To je taky protiargument jak noha... Na co to známému spadlo? Z jaké výšky? Co přesně se mu na telefonu rozbilo? Hádám, že displej, protože přesně ten tyhle typy krytů (Tactical, Pitaka, Latercase, Airskin od Spigenu,...) chrání jen mírně zvýšenýma hranama, jinak si nemyslím, že například ochrana zad by na tom byla o něco hůř/o něco lépe, než s jakýmkoliv jiným krytem, co nevypadá jako brnění.

Holt když už někdo dá přes 20k za telefon, co vypadá k světu, chce si ho užít v něčem minimalistickým. Já mám například s Tacticalem jen ty nejlepší možný zkušenosti, telefon mi padá často a neměl jsem na něm ani škrábnutí, naproti tomu například kolega slušně rozbil záda loňské S22 v origo Samsung obalu za 1 500. Znamená to tedy, podle tebou použité logiky, že Samsung obaly stojí za starou bačkoru? Nemyslím si.
Lukasou
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka