Téměř vždy jsem používal skla,,,žádná fólie kterou jsem zkusil nalepit se ani trošku nepřiblížila originál fólii od výroby a nejhorší ze všech byla ta nalepená od datártu na míru,,,s-pen do ní dělal vrypy které nezmizly ani po několika dnech,,,jediné co fungovalo na fólii bezchybně byl otisk prstu,,,jinak to byla pocitová tragédie,,,sklo je naprosto jiná galaxie to mi nikdo nevymluví,,,největší nevýhoda je že se dokáže rozštípnout i tlakem třeba když se člověk opře o něco tvrdého,,,proto si od jisté doby otáčím mobil v kapse displejem k tělu,,,jinak není sklo jako sklo,,,téměř všechny skla pro zahnuté displeje jsou lepené jen po obvodu a časem se pod ně dostává prach,,,to je tragédie,,,od té doby co jsem poznal whitestone dome glass už nic jiného nelepím,,,je to naprostá dokonalost,,,jediné co mi na začátku vadilo byl výřez a že sklo není úplně ke krajům,,,ale na to jsem si zvykl během 2 dnů,,,whitestone dome glass je luxus a za ten se připlácí,,,nelituju jediné koruny kterou jsem do něj investoval a to už mám za rok asi 3 balení,,,holt smolík...