Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mifey 30. 6. 2023 23:13

[quote="ripper6"]Proc folie? To jeste dnes nekdo dava na tel? Snad tvrzene sklo :)
Folie se normalne dava nevim cemu se tak divis? :-D
mifey
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 30. 6. 2023 23:20

Q14-N2PF-WNDB-FN6N

Kód na slevu 6000,- při nákupu nad 40 000 na e-shopu Samsung.
Lumia 820 => Lumia 950 => Galaxy S9 => Galaxy S23 8/256
ROG Zephyrus G14 (2020), Ryzen 7 4800HS, GTX 1660 Ti Max-Q 6GB, 16/1024 GB
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod Michalisko66 1. 7. 2023 08:32

ripper6 píše:Proc folie? To jeste dnes nekdo dava na tel? Snad tvrzene sklo :)
Nillkin
https://tvrzena-skla-pro-mobilni-telefo ... /#prehled/

myslím, že tady většina lidí, dobrý den ;-)
Michalisko66
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 1. 7. 2023 09:28

Q14-N2K8-W3PA-ZWAN
Kód na 6000 pri nákupu nad 40000
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 1. 7. 2023 09:55

ripper6 píše:Proc folie? To jeste dnes nekdo dava na tel? Snad tvrzene sklo :)
Nillkin
https://tvrzena-skla-pro-mobilni-telefo ... /#prehled/

Ty si byl do teď někde izolovanej??
Fólie, skla, obojí je ochrana a každý preferuje něco jiného a někdo i bez. Sklo, není vývojovej stupeň po fólii, ale jen jiný způsob ochrany.
No a tohle co si postnul :tleskani :tleskani ... jako vážně sklo s dírou uprostřed, co se lepí bez použití lepidla a UV :?: :?:
Už to, že potřebuje díru na otisk, něco o kvalitě vypovídá. Pokud chceš kvalitní sklo, které nepotřebuje díru pro otisk a které perfektně drží a má skvělou oleofobní vrstvu, pak se podívej na odkaz v mém podpisu. :idea:
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod j.ch 1. 7. 2023 14:02

Q15-XSF8-K5GB-NKFG
Kód 4000Kč při nákupu nad 20000Kč.
j.ch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Martty41 1. 7. 2023 18:39

Nejakej typ na kvalitni sklo u ktereho vporadku funguje ctecka otisku prstu z Aliexpressu?
Martty41
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bagr3210 1. 7. 2023 19:19

Bez urážky. Ale koupíš mobil za nesmysl a chceš na nej sklo z Ali? To vážne? Krom toho,naco sklo? Stačí folie.
Je tu o skle napsáno mraky...
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod Vaso00 1. 7. 2023 19:31

Moderní displej je odolný proti pádu, horší je to se skrabanci. Proto stačí nějaká lepší folie. Ale komu mobil často padá, ať hledá sklo no. Ta kvalitní začínají kolem tisícovky, Ali je na takový mobil kravina.
Vaso00
Junior

Odeslat příspěvekod Věštec Jasnosřivý J 1. 7. 2023 20:03

Proč Ali kravina ? Běžně tam nakupuji příslušenství k mobilu a nejen to. Není tam všechno póvl a nepřesný zmetek.
Věštec Jasnosřivý J
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 1. 7. 2023 20:19

Vestec,Ty jsi Jirka?
Nic proti Ali..sam jsem tam kupoval x zbozi a na par veci cajk..
Ale jak pise vys...jestli ma leve ruce,tak ani sklo nepomuze...furt jsem prodaval tel v A kvalite.. Az letos,ani jsem o tom nevedel,pri sundani krytu jsem zjistil,ze zada mam praskly..takze ani proti "dobremu" padu nic neochrani..
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod Vaso00 1. 7. 2023 20:23

Já sám také nakupuji na Ali, ale za kvalitní skla člověk připlatí i tam. A pokud chce člověk ověřenou kvalitu, je lepší koupit zde. Jinak sklo už pár let nedávám. Osvědčila se mi folie, kterou mi nanesou v Datart. Sice stojí 800 CZK, ale sedí. na pocit příjemná, nezhoršuje viditelnost a lehké škrábance absorbuje...
Vaso00
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 2. 7. 2023 06:13

Ono sračkoidní sklo nebo folii člověk koupí i v běžném obchodě, důležitý je koupit ověřenou kvalitu.
Folie co lepí v Datardu a i v jinejch obchodech za kvalitní nepovažuju, jelikož jsem měl tu čest je u známejch vidět a zkusit. Jsou většinou děsně měkké a prst moc dobře neklouže.
Já se snažím všem doporučit to co mám v podpisu. Sklo whitestone dome, nebo origo folii od samsungu.
Dostane se mi teď do ruky i folie od whitestone dome a tak ji budu lepit známému a myslím, že by mohla být i lepší, než origo od samsungu.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod vavca 2. 7. 2023 09:41

SKLO:
domeglass musite zkusit, pak nebudete mít hloupé kecy, ano něco to stojí, ale když ti pak mobil náhodou spadne a rozflákáš jen sklo, které je nalepené, tak lepší 1300 v čudu než 15k za tlf....(dle toho za kolik jsi koupil)
Folie:
Datartové folie jsem měl, Renek má recht, jsou měkké, do půl roku se začnou odlepovat hrany.... origo smasung folie toto neudělá, sedí jak zadek na hrnci a je tvrdá, Datartovky jsou invisible shield....s mokrou aplikaci (co mi lepili), takže den čekáte než vytvrdne, jediné plus je, že přelepení stojí 100,-- Kč, ale taky se mnou po půl roce polemizoval, že přece jen kvuli odlepujícímu se rožku nebudeme přelepovat.... nakonec přelepil... ale za ty love si koupím origo folii, mám 2 kusy a pokud nespadne mobil, tak drží...
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod madmaxkimi 2. 7. 2023 10:33

Téměř vždy jsem používal skla,,,žádná fólie kterou jsem zkusil nalepit se ani trošku nepřiblížila originál fólii od výroby a nejhorší ze všech byla ta nalepená od datártu na míru,,,s-pen do ní dělal vrypy které nezmizly ani po několika dnech,,,jediné co fungovalo na fólii bezchybně byl otisk prstu,,,jinak to byla pocitová tragédie,,,sklo je naprosto jiná galaxie to mi nikdo nevymluví,,,největší nevýhoda je že se dokáže rozštípnout i tlakem třeba když se člověk opře o něco tvrdého,,,proto si od jisté doby otáčím mobil v kapse displejem k tělu,,,jinak není sklo jako sklo,,,téměř všechny skla pro zahnuté displeje jsou lepené jen po obvodu a časem se pod ně dostává prach,,,to je tragédie,,,od té doby co jsem poznal whitestone dome glass už nic jiného nelepím,,,je to naprostá dokonalost,,,jediné co mi na začátku vadilo byl výřez a že sklo není úplně ke krajům,,,ale na to jsem si zvykl během 2 dnů,,,whitestone dome glass je luxus a za ten se připlácí,,,nelituju jediné koruny kterou jsem do něj investoval a to už mám za rok asi 3 balení,,,holt smolík... :-)
madmaxkimi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka