Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Terminator3 7. 8. 2023 15:57

Vždycky tak, jak výrobce slibuje nejvyšší kvalitu fotek - tedy u základního fotoaparátu na 12 Mpx v poměru 4:3.
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod King dave 7. 8. 2023 18:18

Před chvílí mi došla SMS a email,že ultra opravena.Reklamace uznána,výměna základní desky. Dali si ale opravdu na čas s opravou. 2 dny před vypršením 30 denní reklamační lhůty. Snad už bude telefon šlapat jak má. Teď jen doufat,aby nebyl nikterak poničený.
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 7. 8. 2023 18:30

Proc by mel byt poniceny?
Dej pak vedet,jak drzi baterka-docela mne to zajima.
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 7. 8. 2023 19:43

King dave píše:Před chvílí mi došla SMS a email,že ultra opravena.Reklamace uznána,výměna základní desky. Dali si ale opravdu na čas s opravou. 2 dny před vypršením 30 denní reklamační lhůty. Snad už bude telefon šlapat jak má. Teď jen doufat,aby nebyl nikterak poničený.

No jak už jsem psal, mohl jsi mít fungl nový telefon, takhle máš jen opravenej ve kterým se někdo vrtal. No to je pro tebe i ostatní poučení pro příště. Pokud něco reklamuju a je to do 12ti měsíců od koupě, pak máš nárok na výměnu za fungl nový kus, ale je třeba to uvádět do protokolu.
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 7. 8. 2023 20:42

Pred chvili mi dorazila srpnova aktualizace s cca 1,4GB velikosti. Zatim jsem nezaregistroval zadnou zmenu,vse funkcni..cas ukaze..
bagr3210
Junior

Odeslat příspěvekod King dave 7. 8. 2023 21:20

renek1,jasně,moje blbost. Ale jsem rád,že mi alespoň reklamaci uznali a doufám, že neduhy s přehříváním se už nebudou opakovat.
Každopádně, kdyby byly opět problémy a já zase reklamoval,požadovat nové zařízení,je tak?
King dave
Junior

Odeslat příspěvekod xzeit 8. 8. 2023 04:44

... píše:2 MPx bohate staci, ale co jsem koukal, vetsina soucasnych mobilu neumi mene nez 8 MPx.
;-)

2 MPx je dobré tak pro webkameru.Fotografie aspoň 5.
xzeit
Junior

Odeslat příspěvekod Karel2 8. 8. 2023 05:53

Terminator3 píše:Vždycky tak, jak výrobce slibuje nejvyšší kvalitu fotek - tedy u základního fotoaparátu na 12 Mpx v poměru 4:3.

Dovolim si odporovat, na vetsinu fotografii koukam na mobilu ci monitoru nebo v TV a tam je rozliseni 16:9 lepsi jak 4:3. Da se namitnout, ze orez se da udelat v PC, ale proc se zdrzovat kdyz to mobil udela ihned. 99,9 % jsou stejne jen momentky, ci veci v zamestnani a kvalita fotek S23 Ultry je vice nez dostatecna na tyhle veci. Osobne nesnasim zbytecne cerne okraje na monitoru ci mobilu, co uz nechapu vubec, je tocit video s mobilem nastojato a pak to dat na YT.
S23 Ultra
Karel2
Junior

Odeslat příspěvekod Terminator3 8. 8. 2023 07:21

Shorts či Tiktok videa se zpravidla točí na výsku, tam je video na šířku spíše problém. Běžné video na výšku umí i Youtube správně zobrazit - a to i na mobilu či desktopu (když si otočíte monitor).
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod dd80 8. 8. 2023 10:49

Používá někdo aktivně bezdrátový nabíjení, bezdrátovou nabíječkou od Samsungu? Pokud ano, není to zbytečný rozmar? Ja si ji pořídil minulej týden a přemýšlím o vrácení! Za prvé, nabíjení trvá dlouho (s tim sem pochopitelně počítal)
Za druhé, telefon se zahřívá víc jak přes kabel (39 st. vs ~41 st.)
Za třetí, nabíječka lehce hučí a bzučí (bzučení ovlivňuje poloha telefonu)
Se rovna, za mě teda, nabíjení je totálně neefektivní!
Nabíječku mam namysli tu Duo podložku EP-P5400
dd80
Junior

Odeslat příspěvekod Michalisko66 8. 8. 2023 10:59

dd80: tohle si asi každý musí vyhodnotit sám :) mám přesně tuhle a na telefon ji skoro nepoužívám, je to zbytečně pomalý...
Michalisko66
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 8. 8. 2023 11:03

dd80: nemam duo, ale tusim je to EP-P2400, nie duo, a v pohode. Nbijam na 80%, a ked pridem z roboty cez veceru to hodim na nabijacku a neriesim ci hodinu a pol . . . rozdiel v teplote nieje az tak velky, ale mam vypnute rychle bezdrotove, len normalne. Ak potrebujem rychlo nabit, pripojim kabel, tam mam zapnute rychle nabijanie.
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod Karel2 8. 8. 2023 11:04

Ja mam 2 EP-N5100 a nepouzivam je. Na muj vkus se telefon taky moc zahriva, rekl bych ze ten rozdil je vetsi jak 2 stupne, nemeril jsem to, ale spis 5.
S23 Ultra
Karel2
Junior

Odeslat příspěvekod bagr3210 8. 8. 2023 11:07

Mel jsem nekolik bezdratu a prijde mi prave tahle nejoptimalnejsi. Nabije mi hodinky i sluchatka. Za mne spokojenost. Nabijim vetsinou kazdou noc,delka nabijeni mi nevadi,pocital jsem s tim. A hluk,to je jediný,co mi malinko vadi. Ale uz jsem si na to zvykl,ze to ani neslysim. Lze to eliminovat vypnutim rychleho bezdratoveho nabijeni,ale stejne to je malilinko slyset.
Lze koupit myslim P3100,ktera nema vetrak,ale delka nabijeni je stejne dlouha..
bagr3210
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka