Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dd80 13. 8. 2023 19:13

@renek1
Hele, jestli chceš jít rychle do svých aplikaci na Obchodu Play, tak podrž déle jeho ikonu, vyskočí podokno s jejich odkazem.
dd80
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 13. 8. 2023 19:16

Me stve ze Samsung uz nekolik let neni schopen nic udelat s kvalitou signalu. Je to zakladni a velmi dulezita vec a on je v tomto ohledu skoro nejhorsi na trhu. S manzelkou a kamosem sme byly v Nemecku na festaku. On ma iPhone 13, manzelka A52s, vsichni mame O2. My bez signalu, obcas E, ale internet prakticky nejel. Na iPhonu kamos plnej signal LTE, internet bez problemu. Vcera sem jel s jinym kamosem vlakem z Prahy do Valmezu. Po ceste Samsung velmi casto bez internetu. Jeho starej Huawei vetsinou bez problemu. Taktez stejny operator. Porad stejny problem na vsech Samsungach co sem mel(S8, S10+, N20U, S21U, S23U).
flatliners
Junior

Odeslat příspěvekod panrt 13. 8. 2023 19:22

Tak to je zvláštní já mám Pixel 6 Pro přítelkyně má Galaxy A52s oba jezdíme spolu na výlety a oba máme stejný signál a nestálo se že by byla bez signálu možná o kousek má slabší ale nikdy bez..
panrt
MobilManiak

Odeslat příspěvekod hurec 13. 8. 2023 20:30

Souhlas. Bugy se signálem, edge místo lte (po režimu letadlo se lte chytne na plny signál). Popř měl jsem signál, ale byl jsem nedostupný. Dle fóra samsung jsem nebyl sám. Zajímavé, že se stává jen někomu.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hons1 13. 8. 2023 21:06

S tim signalem potvzuji.Xiaomi,huawei v pohode-Samsung a52s 3 carky,ultra bez signalu.Sit O2 a vodafone.
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod GorEx 14. 8. 2023 05:53

Zkušenost mám opačnou. Vlastním Samsung S21. Kamarád S23. Jezdili jsme s partou okolo Sázavy kde je dost mizerný signál. Parťáci na Iphonech na ,,Éčku" já s kamarádem měl 2 čárky vcelku použitelně fungujícího LTE. Operátor O2.
GorEx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod melišák 14. 8. 2023 05:59

anonymius píše:Co se Vam ukazuje, 4G nebo LTE ? Na T-M se mi zrejme po nejake aktualizaci zacalo ukazovat LTE...

na O2 mi to ukazuje LTE1, kdysi jsem si všiml LTE+
melišák
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tttom 14. 8. 2023 08:31

Nenajde se někdo ochotný poskytnout slevový kód na Samsung.cz? Svůj jsem zde dal minulý týden a už vypršel... Předem díky, plánuji nákup tabletu S9. Případně do SZ, děkuji!
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 14. 8. 2023 09:28

flatliners píše:Me stve ze Samsung uz nekolik let neni schopen nic udelat s kvalitou signalu. Je to zakladni a velmi dulezita vec a on je v tomto ohledu skoro nejhorsi na trhu. S manzelkou a kamosem sme byly v Nemecku na festaku. On ma iPhone 13, manzelka A52s, vsichni mame O2. My bez signalu, obcas E, ale internet prakticky nejel. Na iPhonu kamos plnej signal LTE, internet bez problemu. Vcera sem jel s jinym kamosem vlakem z Prahy do Valmezu. Po ceste Samsung velmi casto bez internetu. Jeho starej Huawei vetsinou bez problemu. Taktez stejny operator. Porad stejny problem na vsech Samsungach co sem mel(S8, S10+, N20U, S21U, S23U).

Ono se občas vyplatí v Roamingu změnit poskytovatele ručně a ne tam nechat automatiku.
Mám O2 na 14 Pro Max a v Německu mi to cpe taky O2 v práci, kde je signál na pikaču.
Měním si to manuálně na Vodafone DE a hned mám plný signál :)
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod Shelby_Encore 14. 8. 2023 15:32

Kdy jako hodlaji spustit srpnovou aktualizaci?!
Shelby_Encore
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 14. 8. 2023 20:06

Pokud někdo rozmýšlí nad koupí S23 řady, tak zrovna na mp.cz rozjeli opět velké slevy. S23 základ 8/256 za asi 15 000 při bonusu + případně ještě 7 % dolů za studentskou slevu.
Lumia 820 => Lumia 950 => Galaxy S9 => Galaxy S23 8/256
ROG Zephyrus G14 (2020), Ryzen 7 4800HS, GTX 1660 Ti Max-Q 6GB, 16/1024 GB
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod Galaxy456 14. 8. 2023 21:34

Tak koupě čisté S23 nemá žadný smysl. Fotky to dělá pořád katastrofální s rozmazanymi okraji. To si fakt nikdo kupovat nebude. Jo jediné nějaký fans :D

K fotkam na řadě S23U.Zajímavé že fotím denně děti na S23U a fotky mám krasné nic nemám maznute,ale zdejší někteří jedinci zde píšou, že to není možné:) pak vidím co leze z pixelu a nestačím se divit co se to všude vychvaluje jaké to nemá fotky. Myslím pixel 7pro. Pak signal na S23U nevidím nikde problém síť T-mobile všude lte+ žádné výpadky krásně VoLte běhá. Tak jaký pak má zase Samsung problém se signálem? Kolega vedle mě pixel neustále výpadky signálu a VoLte, když mu někdy jede, tak je Mega rád. Jsem rád že tohle forum existuje ať se zde člověk chodí vždy rád pobavit. Děkuji zdejším bavicum ���
Galaxy456
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hurec 15. 8. 2023 06:25

Tak to buď rád. Tvůj Samsung se udělal v lásce a použili prémiové díly s prémiovou kvalitou. Závidím. Kdybych vše fungovalo jak má, tak bych jo nevracel. :-)
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymius 15. 8. 2023 06:55

Galaxy456 píše:Tak koupě čisté S23 nemá žadný smysl.

Nekdo treba chce primarne malej telefon... a jinej funkcni v soucasny dobe nesezenes...
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 15. 8. 2023 07:18

Nikto nekupuje? To fakt? :-) Tie rozmazane fotky nikto neriesi, len tu na fore zopar jedincov. Mam Ultru ale nemyslim, ze by mala S23 bola zla kupa, najma ked kupis v akcii.
romo.11
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka