Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tululumko 17. 3. 2024 16:41

Skusim tu . . . kedze mam S23
A zase Rutiny . . . . poprosim skusenejsich o vysvetlenie, resp. kde robim chybu.
Potrebujem aby pocas hovoru (hlasity) nezhasinal display telefonu. Ak som spravne pochopil, da sa to nastavit polozkou Casovy limit obrazovky, max. 10 min.
Standardne mam nastavene 30s.
Vytvorim rutinu, Ak Pocas hovoru od kohokolvek potom Casovy limit obrazovky 10 min, po skonceni rutiny Casovy limit obrazovky navrat do povodneho stavu.
Ked teraz zavolam, nadviazem hovor, tak vidim v notifikaciach ze rutina bezi, ale VYPNE displej po 30 sekundach, a nie 10 minutach ako je nastavene.
Pouzil som nespravnu podmienku, alebo je problem Samsung? (nebolo by to prvy krat, co rutiny nefunguju.....) Dik.
Pozn. Obrazovka sa neuzamkne, len zhasne.
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod madmaxkimi 17. 3. 2024 20:57

Tululumko,,,to co popisuješ je tipuju jen ochrana proti dotyku,,,myslím že se to dá v průběhu toho hovoru nastavit v nějakém pomocníkovi ve stavové liště,,,hovory nepoužívám takže v tomhle střílím od boku,,,ale přesně tohle samé mám u hraní her,,,displej se po uplynutí nastaveného času kdy se displeje nedotýkám zhasne a dá se to právě nastavit v aplikaci která při hraní hry vyskočí ve stavové liště (game booster) a dá se to nastavit od 15s - nikdy...
madmaxkimi
Junior

Odeslat příspěvekod Monty5427 18. 3. 2024 07:16

Na to udržení rozsvíceného displeje je dobrá tato app:
https://play.google.com/store/apps/deta ... e&hl=en_US
Monty5427
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dj Addams 19. 3. 2024 14:20

Ahojte..odvcera mam z nicoho nic problem ze sa mi sama zapina synchronizacia gmail. Vzdy som ju mal vypnutu a sam si manualne kontrolujem emaily. Robim to roky tak. Ale od vcera som si vsimol ze sa mi sama zapne aj ked ju manualne synch. vypnem, za par minut je zase zapnuta a pride mi mail tak hlaska. Ale doteraz mi to neblblo a neviem kde to netvrdo vypnut, lebo aj v nastaveniach v konte ked dam vypnut aj tak sa to zase prepne na sunchronizaciu automaticku. Ani restart mobilu nepomohol. A nevidim.ani aktualizaciu app gmail.. vdaka za radu
Dj Addams
Junior

Odeslat příspěvekod Daniel 71 21. 3. 2024 08:06

No konečne po poslednej aktualizácii začal fungovať translator na Samsung internet...teda,to trvalo!�
Daniel 71
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 21. 3. 2024 10:37

Zaujimave, sice sa zmenilo to, ze sa mi teraz zobrazi jazyk, prelozit , zobrazit original . . . ale je to len vizualna zmena, nic neprelozi . . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod Daniel 71 21. 3. 2024 14:00

Mne pekne do češtiny preloží...sk tam nieje..
Přílohy
Screenshot_20240321_135618_Samsung Internet.jpg
Daniel 71
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 21. 3. 2024 14:48

Tiez mam cestinu . . . . a nic.
Prebehne vlna po dospleji a ani prd . . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod Daniel 71 21. 3. 2024 15:01

Ja som na ňu ťukol a ide to.
Daniel 71
Junior

Odeslat příspěvekod petere10 24. 3. 2024 12:23

VSA-HK píše:Jak vypnout zvuk fotoaparátu pomocí rutin:
[url]tinyurl.com/24k8zzt7[/url]
Přílohy
Screenshot_20240324_121840_Modes and Routines.jpg
petere10
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod renek1 24. 3. 2024 14:04

Daniel 71 píše:Ja som na ňu ťukol a ide to.

Půjde to absolutně každýmu, jen ne tululumkovi, jelikož ten má furt nějaký problémy, poněvač :lol: se v tom furt nějak vrtá. Tady na foru jsem nezažil nikoho, kdo by měl tolik nejasností a problémů jako on.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 24. 3. 2024 15:15

Zasnem ako vsetko vies, ze sa v tom vrtam . . . V skutocnosti asi menej ako ty, ziaden root, ziadne zmena kvoli nahravaniu hovorov, len obycajne aplikacie, banka, pocasie email, jedine good lock aj to len kvoli zmene farby ikon ... A apropo, ak spravis len to, co ti appka dovoli, (napriklad nastavit) a tym sa nieco pokasle, alebo napriek nastaveniu to nefunguje, tak to asi nebude v poriadku.
No ale mozno to bude tym, ze nemam nalepene sklo Whitestone :-) :-) :-)
A len tak na okraj, ja som zase nikde tu na fore nezazil nikoho, kto by ostal tym, cim ho otec urobil, ze renek1
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod petere33 25. 3. 2024 07:44

Daniel 71 píše:Mne pekne do češtiny preloží...sk tam nieje..

Mě to také bez problémů překládá. Někdy se objeví lišta pro potvrzení překladu jako u Daniel 71, ale většinou to přeloží hned.
Přílohy
Screenshot_20240325_074006_Chrome.jpg
petere33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Xuwupeg 26. 3. 2024 17:23

Potřebuji poradit, přítelkyni odchází baterie v S21Fe. Čím jo nahradit? Mě by se líbila S23, nebo S 23 Fe?
Xuwupeg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Šichor 26. 3. 2024 21:10

Vem si obě dvě, když se ti líbí. 8-)
Šichor
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka