Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod EmKaape 3. 4. 2024 20:36

ptichopad90 píše:
EmKaape píše:Také nyní máte na Always on Display notifikační ikony na displeji jen bílé? Dříve byly u aplikací barevné = Whatsapp, Vinted a každý jiná barva. Nyni6u 6.1 vše jedna barva. Dá se nastavit?

Byly barevné, dokud jsem na zamykací obrazovku a always on nedal ty vidgety. Pak už byly jen bílé. Po odstranění vidgetů jsou zase barevné.

A jak odebrat Widgety na AOD obrazovce? Já na AOD žádné pomůcky (widgety) nemám a přesto jen bílé. Děkuji.
EmKaape
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 3. 4. 2024 20:52

Já mám většinu ikon na AoD bílé, třeba WhatsApp, email, Gmail, SMS, ale tuším Lidl má modrou ikonku.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tade2 3. 4. 2024 22:29

Myslím, že je potřeba je odebrat ze zamykací obrazovky. AOD tu zamykací jen zrcadlí, bohužel.
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod tttom 4. 4. 2024 07:42

Mně zas po dnešní aktualizaci vyskočila ve stavovém řádku nahoře ikona voLTE2. Vypnout to patrně nejde, jen to tam zabírá místo...
tttom
Junior

Odeslat příspěvekod PetrXx2 4. 4. 2024 11:33

Dají se vrátit 3 gesta odspoda, jako jsem to měl doteď? Poradíte?
PetrXx2
Junior

Odeslat příspěvekod Zillator 4. 4. 2024 11:56

3 gesta odspoda se dají aktivovat po povolení "Enable extra gesture settings" v nové verzi modulu NavStar. Pak jsou na výběr v Nastavení - Displej - Navigační panel - Další možnosti
Zillator
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honzal9 4. 4. 2024 18:11

tttom píše:Mně zas po dnešní aktualizaci vyskočila ve stavovém řádku nahoře ikona voLTE2. Vypnout to patrně nejde, jen to tam zabírá místo...

Stáhni si goodlock a tam modul quickstar, tam se to dá nastavit.
Honzal9
Junior

Odeslat příspěvekod Abracas 4. 4. 2024 18:22

myšpulín píše:Já mám většinu ikon na AoD bílé, třeba WhatsApp, email, Gmail, SMS, ale tuším Lidl má modrou ikonku.

Taky mám ty ikony bílé, jen Bakaláři mají modrou ikonu. Zkoušel jsem projít nastavení, ale na nic jsem nepřišel. Asi to nastavit nelze.
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 5. 4. 2024 13:09

Ti, co uz ste instalovali One UI 6.1 zaregistrovali ste nejake problemy? Ako citam na nete, nabijanie, teplota, odtlacok prsta / dotyk . . . . D.
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod hausen 5. 4. 2024 13:53

Já když sjedu od shora dolů panel rychlého spuštění a kliknu na ikonu tak se panel zabalí. Tak to musím udělat znovu jak vocas. :-D Ale je to prý chyba Googlu a náprava se chystá.
hausen
Junior

Odeslat příspěvekod Terminator3 5. 4. 2024 15:16

U mne na S23U všechno cajk...

tululumko píše:Ti, co uz ste instalovali One UI 6.1 zaregistrovali ste nejake problemy? Ako citam na nete, nabijanie, teplota, odtlacok prsta / dotyk . . . . D.
Škoda Fabia II Combi 4x2 R3 12V
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod haens 5. 4. 2024 16:50

na S23 taky nic, jen ikonky na AoD jsou všechny bílé...
Samsung S23
haens
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 5. 4. 2024 16:51

Všechny ne, třeba Lidl aplikace ji má pořád modrou.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod _baudis_ 5. 4. 2024 17:56

tululumko píše:Ti, co uz ste instalovali One UI 6.1 zaregistrovali ste nejake problemy? Ako citam na nete, nabijanie, teplota, odtlacok prsta / dotyk . . . . D.

Někdy musím opakovaně tapnout, aby displej reagoval. Už o tom vědí a prý je chyba na straně Googlu a měla by to řešit aktualizace. Někdy je telefon hodně zahřátý a nebýval. Jinak v pohodě.
Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Samsung Galaxy Watch7 44mm Green - Spigen Rugged Armor Matte Black
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - Spigen Liquid Air Matte Black
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 5. 4. 2024 18:37

Samsung přiznal chybu u Galaxy S23. Může za ni Google, tvrdí

Samsung začal koncem března rozšiřovat aktualizaci One UI 6.1 na své nejlepší loňské modely, avšak od té doby si řada lidí stěžuje na problémy s dotykovým displejem. Konkrétně se jedná o to, že dotyková obrazovka na těchto zařízeních někdy neregistruje správně dotyk a člověk musí klepnout vícekrát, aby jej telefon zaregistroval.

https://smartmania.cz/samsung-priznal-chybu-u-galaxy-s23-muze-za-ni-google-tvrdi/
peta809
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka