Samsung Galaxy S23, S23+, S23 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod peta809 3. 5. 2024 10:28

Zdravím, mám Galaxy S23 Ultra a zajímalo by mě, jak se už jednou pro vždy zbavím této otravné obrazovky, která se mi zobrazuje po každém volání. Už mě fakt neskutečně vytáčí. Nepomáhá, když tam napíšu telefonní číslo a potvrdím. Nepomáhá, když Funkci chatu vypnu, ona se opět sama zapne. Když mi přijde nějaký potvrzovací G-code, tak nevím kam jej vložit. No prostě neskutečný opruz a rád bych jej pro jednou vyřešil. Poraďte prosím. Děkuji.
Přílohy
Screenshot_20240503_095321_Messages.jpg
Screenshot_20240503_095404_Messages.jpg
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod anonymius 4. 5. 2024 08:05

Mam vypnuto v menu a neotravuje to.
Samsung Galaxy S23, S21, S7, S2, A34
anonymius
Junior

Odeslat příspěvekod Daniel 71 6. 5. 2024 10:22

Poprosím starších skúsenejších o radu:

Dá sa k Samsung s23 ultra cez bluetooth pripojiť 4ks bluetooth gamepadov? Môj a predstava je cez HDMI pripojiť k telke a cez emulator si zahrať nejakú Mário party v štvorke.

Čo vy na to? Nemáte to už vyskúšané?

Ďakujem.
Daniel 71
Junior

Odeslat příspěvekod VSA-HK 17. 5. 2024 16:17

Ráno dorazila aktualizce do S23U a nikdo to ještě zde nenahlásil.
Naposledy upravil VSA-HK dne 17. 5. 2024 21:04, celkově upraveno 1
VSA-HK
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 17. 5. 2024 16:22

S23 také aktualizovaná. Jen nechápu, proč by se to mělo hlásit, ten telefon umí upozornit na novou aktualizaci, tak proč tady někoho upozorňovat. :-)
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 17. 5. 2024 18:06

Protože to telefon zpravidla sám nahlásí až s nějakým odstupem.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod ZMilanZ 18. 5. 2024 06:53

Aby závisláci na aktualizacích měli klid
ZMilanZ
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 18. 5. 2024 17:37

aikoN píše:Protože to telefon zpravidla sám nahlásí až s nějakým odstupem.

Jó, to zcela chápu, co kdyby někdo dostal aktualizaci o 2 dny později, to je nemyslitelné, to by byl opravdu problém. :tleskani Co asi dělejí lidé, kteří nejsou na tomhle fóru, ty si to musí asi hodit. :-)) Nepochopím tohle hlášení, dřívě existovali komentáře po sobě "vyšla aktualizace, mně už také přišla, i já jí už mám, mě ještě ne, mně už ano" to je diskuse. Teď někdo napíše, že vyšla aktualizace, další mu napíše, jestli není problematická, že ještě radši počká. To je nesmysl. Ale dělejte si co chcete, jen jsem se zamyslel. ;-)
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 18. 5. 2024 19:20

Tvl, stěžovat si, že to nikdo nenahlásil, je fakt silně mimo...
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 18. 5. 2024 20:08

_baudis_ píše:
aikoN píše:Protože to telefon zpravidla sám nahlásí až s nějakým odstupem.

Jó, to zcela chápu, co kdyby někdo dostal aktualizaci o 2 dny později, to je nemyslitelné, to by byl opravdu problém. :tleskani Co asi dělejí lidé, kteří nejsou na tomhle fóru, ty si to musí asi hodit. :-)) Nepochopím tohle hlášení, dřívě existovali komentáře po sobě "vyšla aktualizace, mně už také přišla, i já jí už mám, mě ještě ne, mně už ano" to je diskuse. Teď někdo napíše, že vyšla aktualizace, další mu napíše, jestli není problematická, že ještě radši počká. To je nesmysl. Ale dělejte si co chcete, jen jsem se zamyslel. ;-)

Že ti to tak trhá žíly. To info se hodí. Třeba zrovna v tomto případě jsem si díky tomu mohl v klidu zakutalizovat o víkendu, kdy na to mám čas a neotravovat se s připomínkami přes pracovní dny, až by se mi to systém uráčil nahlásit sám. Svět by se nezbořil, kdybych to nevěděl, ale jsem za to rád.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 18. 5. 2024 20:15

Tvl, tohle je vážně ujetý :tleskani
Kdo se zajímá o aktualizace, ten spíš než sem na forum může jednoduše kliknout v telefonu a hned ví, jestli aktualizace je, nebo není, pokud se mu tu nenahlásí samo.
Vážně někdo tohle řeší? To je už spíš jen nuda tady v tomhle foru, tak někdo jen něco plácá.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod aikoN 18. 5. 2024 20:18

Proč každý den klikat, když se to člověk s minimálním zpožděním dozví tady.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 18. 5. 2024 22:01

Píšu koho to tak strašně zajímá, ten ať si klikne spíš, než aby se to dozvěděl na foru. Jinak mě jsou aktualizace ukradený kdy přijdou.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod aikoN 18. 5. 2024 22:21

Ano, samozřejmě. Protože tebe to nezajímá, tak je zbytečné, se o tom bavit. To už tu bylo mnohokrát.

Kliknout si nevzpomenu. Ale tady si čtu pravidelně.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 19. 5. 2024 14:40

Dobře, tak ty si spoléhej na to, že ti to tu někdo napíše, když tak lačníš po nových aktualizacích.
Tak alespoň si tady to vlákno rozproudil. :tleskani
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Předchozí stránkaDalší stránka