od Erzebethka 23. 12. 2023 19:32
Zdravím, mám dilema, mám iphone 11 Pro a začíná mě po 4 letech trošku nudit a ráda bych nějakou změnu. Nicméně se koukám buďto po iphone 15 pro (tzn. znám systém, vím do čeho jdu, ale nepřijde mi, že bych tam těch inovací, byt po čtyřech letech mela tolik, aby to stálo za těch 30tis.), ALE uchvátil mě designem Flip 5, dokonce jsem ho měla i pár dní půjčený, takže trošku tuším, do čeho jdu, byt ten přesun po 10 letech bxl dost bolestný…. Nicméně se za ty prachy bojím displeje.
Jak často telefon otevíráte? K práci telefon nutně potřebuji, takže je to o tom, že bude otevřený třeba i 30x denně…
Výměna folie se děje na počkání, nebo bych byla pár dní bez telefonu?
Co praskání displeje v ohybu? Co reklamace?
Děsí mě dát za telefon nemalé peníze, abych měla telefon rok a pak mi rupl diplej a samsung mi řekl sorry, nepoužívala jste to dle možností telefonu, mechanické poškození a můžu spláchnout učtenku i telefon do záchoda a pujdu si pro ten iphone zpátky…
Koukala jsem asi na milion recencí, srovnávacích tabulek a já nevím, čeho všeho a vím, že jdu fotograficky do horšího telefonu, že mi vydrží méně baterie a že si budu muset dávat pozor ne ostré nehty vůci měkkemu displaji, ale baví mě ta inovace, z té jsem úplně mimoooooo, je to boží….
Dokážete mi poradit, říct vaše zkusenosti?
Moc díky