Samsung Galaxy Z Fold5 5G & Z Flip5 5G - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod gerremi 25. 11. 2023 17:19

Ale niee, nemám problem si priplatit, ale nech to stojí za to... Co čítam tak niektore kryty co stoja 80-100€ stoja za polib pr*el. Preto si dám poradiť s vašich skúsenosti
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 26. 11. 2023 23:35

Takže kryt mam porieseny...

Na druhej strane ma zaujima, ci sa oplatí zainvestovať do Galaxy Premier Service? Je to 130€ na rok co sa dá prežiť ale chcem počuť reálne skúsenosti.

Stať sa môže všetko, telefon spadne hocikomu a oprava môže byt dosť nákladná, podmienky som čítal len ci to naozaj funguje.
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 27. 11. 2023 08:50

Když jsem koukal na podmínky, tak si to vysvětluji tak, že vlastně bude čistě záviset na Samsungu, jestli to uznají či nikoliv...je to tam dost nešťastně formulované pro zákazníka.

Narážím na výluku z pojištění v tomto bodu definovaném společností Samsung, kdy neplatí dané krytí:

Jakékoli poškození Pojištěného zařízení, které vzniklo v důsledku Nedbalosti.

Z principu je jakékoliv poškození pádem apod důsledek nedbalosti :D

Takže platit 130E za pochybné pojištění plus v ČR spoluúčast 3899Kč u Folda nemusí být vůbec rentabilní :mrgreen:
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 27. 11. 2023 13:31

Nooo keď to napíšeš takto, znie to blbo :D Keby sa našiel niekto čo si tymto procesom prešiel bol by som rád za info. Ale ako píšeš, je to individuálne posudzovanie čiže nikdy nieje istota že prípadný pád telefonu neoznacia ako nedbanlivost :D
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 28. 11. 2023 10:48

A14 už i na EUX.
Fold6 | S24+ | Watch6 Classic | Tab A8 | Redmi Note Pro 5G
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod zumzumzum 28. 11. 2023 12:20

A je to tu . Samsung Galaxy Z Fold5 obdržel novou aktualizaci: One UI 6.0 btw. Flip 5 taky.
► Sháním: Sony Xperia Z5 Premium za nepřemrštěnou cenu! ( telefon se 4K displayem ] ◄ Momentálně používám Xiaomi 13 Flora Green
zumzumzum
Místní informátor

Odeslat příspěvekod gerremi 18. 12. 2023 22:57

Ahojte, rad by som sa opýtal majiteľov Fold 5 ktorý dlhšie pouzivaju kryt bez ochrany pantu (napríklad original kryty samsung a pod) ako je natom kvalita materialu a ci ste nezaznamenali na tom pánte po dlhšom čase nejake škrabance, ryhy a podobne pri bežnom noseni a používaní.

Pytam sa preto lebo uz som kupil 4 kryty a jediný ktorý mi sedí nemá práve tu ochranu, len zadok a predny rám. Ďakujem za normálne odpovede.
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 19. 12. 2023 12:52

Ahoj, kryty nesnáším, tak jedu bez nich a na pantu žádné škrábance nemám.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod gerremi 19. 12. 2023 19:34

Jo, bez krytu by to bolo ideal, ale vážim si svoje peniaze :D stačí jeden pád a to by mrzelo.
gerremi
Junior

Odeslat příspěvekod Erzebethka 23. 12. 2023 19:32

Zdravím, mám dilema, mám iphone 11 Pro a začíná mě po 4 letech trošku nudit a ráda bych nějakou změnu. Nicméně se koukám buďto po iphone 15 pro (tzn. znám systém, vím do čeho jdu, ale nepřijde mi, že bych tam těch inovací, byt po čtyřech letech mela tolik, aby to stálo za těch 30tis.), ALE uchvátil mě designem Flip 5, dokonce jsem ho měla i pár dní půjčený, takže trošku tuším, do čeho jdu, byt ten přesun po 10 letech bxl dost bolestný…. Nicméně se za ty prachy bojím displeje.

Jak často telefon otevíráte? K práci telefon nutně potřebuji, takže je to o tom, že bude otevřený třeba i 30x denně…

Výměna folie se děje na počkání, nebo bych byla pár dní bez telefonu?

Co praskání displeje v ohybu? Co reklamace?
Děsí mě dát za telefon nemalé peníze, abych měla telefon rok a pak mi rupl diplej a samsung mi řekl sorry, nepoužívala jste to dle možností telefonu, mechanické poškození a můžu spláchnout učtenku i telefon do záchoda a pujdu si pro ten iphone zpátky…

Koukala jsem asi na milion recencí, srovnávacích tabulek a já nevím, čeho všeho a vím, že jdu fotograficky do horšího telefonu, že mi vydrží méně baterie a že si budu muset dávat pozor ne ostré nehty vůci měkkemu displaji, ale baví mě ta inovace, z té jsem úplně mimoooooo, je to boží….

Dokážete mi poradit, říct vaše zkusenosti?

Moc díky
Erzebethka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ... 23. 12. 2023 19:41

Ja mam telefon stale otevreny, polozeny na stole treba, zaviram ho jen kdyz nekam jdu a strkam ho do kapsy. Napr. v zamestnani ho nepotrebuji vubec zavirat, kdyz jsem stale v kancelari.
Naposledy upravil ... dne 24. 12. 2023 06:47, celkově upraveno 1
...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Erzebethka 23. 12. 2023 20:07

A jak dlouho jej máš?
Erzebethka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Maxpayne2019 23. 12. 2023 21:52

Ak nie je problém peniaz, tak odporúčam Oneplus Open.
Maxpayne2019
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 23. 12. 2023 23:51

Určitě si váží soukromí, nacož je zvyklá z iPhone a Samsung ji nabídne stejnou úroveň...narozdíl od číňana Oneplus.

Švárová má Flip4, prakticky ho nedá z ruky, pořád otevírá a zavírá, nechová se k němu zrovna v rukavičkách a telefon žádný problém nemá. Flip5 je na tom ještě lépe, takže toho bych se nebál.
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod ... 24. 12. 2023 06:46

Erzebethka píše:A jak dlouho jej máš?

Pres 2 roky Flip3. Jednou reklamaci jsem prosel, pouzil jsem telefon k navigaci v aute, nechal ho pritom na palubni desce v polootevrenem stavu cca 90°, vlivem slunce a horka se mi v prehybu udelaly bubliny pod folii a pri zavirani jsem pak slysel praskave zvuky. I kdyz jsem zadne poskozeni displeje nezaznamenal, tak jsem to poslal na reklamaci, vymenili zdarma displej s folii a dali novou baterii. To ze jsem si to znicil sam prehratim za celnim sklem auta, jsem jim samozrejme nepriznal, to by reklamace uznana nebyla.
...
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka