Samsung Galaxy S24, S24+ S24 Ultra - spekulace

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 14. 1. 2024 18:39

miromen4 píše:.............. Navic v době, kdy founy byly ještě zajimave tak podpora nic moc a dnes kdy je to spiš nezajimava spotřebka tak se navyšuje..................

Jen ze zvědavosti, co to bylo za dobu a v čem byly dřív telefony tak zajímavé?? Mám některé z prvních modelů ještě doma, ale ani kdyby byla podpora, tak bych se k jejich používání nevrátil raději, než k tomu co mám teď
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6EtopHzd40Y
Sklo S24Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=7Vap9u8T7aU
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 14. 1. 2024 20:34

Také přihodím do mlýna když už se to tu řeší. Bratr má stále můj Samsung S4 který jsem si kupoval samozřejmě jako novinku a už je to nevím teď 10-11let? :-D Je v tom třetí baterie a brácha prý je s ním spokojený. :hm :lol: Takže 7 podpora má určitě pro spoustu lidí smysl.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod renek1 14. 1. 2024 20:51

Ale jasně, že to má smysl, to jen někteří už jen z principu nad vším budou stále dokola lamentovat. Stačí se kdekoliv na internetu podívat na diskuze pod jakýmkoliv článkem. Diskutující tam z 80% jen držkujou na autora článku, že to či ono není tak nebo onak atd.
Prostě držkování a hledání chyb je takový celonárodní sport.... Hlavně nebejt spokojenej, nebo nedej bůh něco pochválit.
No máme tři dny do ofiko představení a pak se rozjedou předobjednávky. Mrknu na nějaký ty představovačky českých webů a budu se těšit na novou Ultru. :-P
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6EtopHzd40Y
Sklo S24Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=7Vap9u8T7aU
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 14. 1. 2024 21:35

renek1 píše:
miromen4 píše:.............. Navic v době, kdy founy byly ještě zajimave tak podpora nic moc a dnes kdy je to spiš nezajimava spotřebka tak se navyšuje..................

Jen ze zvědavosti, co to bylo za dobu a v čem byly dřív telefony tak zajímavé?? Mám některé z prvních modelů ještě doma, ale ani kdyby byla podpora, tak bych se k jejich používání nevrátil raději, než k tomu co mám teď

Ruznorodost, rozdilnost...nic co by mělo dočiněni s tim co kdo by použival.

-- 14 led 2024 21:38 --

guiz píše:Také přihodím do mlýna když už se to tu řeší. Bratr má stále můj Samsung S4 který jsem si kupoval samozřejmě jako novinku a už je to nevím teď 10-11let? :-D Je v tom třetí baterie a brácha prý je s ním spokojený. :hm :lol: Takže 7 podpora má určitě pro spoustu lidí smysl.

Takže tvuj bratr vlastně vubec neřeši nějake aktualizace a podporu asi něco jako ja. Vlastně v okoli co znam lidi to maji stejně. Je jim uplně jedno, kdy dorazi nějaka aktualizace a nějake poněti o tom jak dlouho ma jejich foun podporu prakticky vubec nemaji. Takže na jednu stranu spousta lidi co to řeši a dokažou se třeba rozštilit, když ma nějaka aktualizace zpožděni par dni a na druhou stranu spousta lidi co to jednoduše neřeši.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod nerval2 15. 1. 2024 09:49

renek1 píše:Stačí se kdekoliv na internetu podívat na diskuze pod jakýmkoliv článkem. Diskutující tam z 80% jen držkujou na autora článku, že to či ono není tak nebo onak atd.
Prostě držkování a hledání chyb je takový celonárodní sport.... Hlavně nebejt spokojenej, nebo nedej bůh něco pochválit.

A kdyby ses lépe učil a rozuměl i cizím jazykům, zjistíš, že to není celonárodní, ale globální - Češi na tom nejsou o nic hůř než jiní.
nerval2
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 15. 1. 2024 09:55

Letos to vidím na 24+ pro manželku. Jsem docela zvědavý na změnu konstrukce, protože ten současný tvar rámu (22 - 23) je nepříjemný - řezavý do ruky.
Fold6 | S24+ | Watch6 Classic | Tab A8 | Redmi Note Pro 5G
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 15. 1. 2024 10:45

Já myslím že nějaké aktualizace řeší pár jedinců, možná 1%. :-D V podstatě co tak přemýšlím tak to neřeši nikdo a ti co to reší, tak jsou tady nebo na jiných fórech. :-D
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod Domin7 15. 1. 2024 11:44

panrt píše:Samsung Galaxy S24 série nabídne 7 let podpory pro update jako u Pixel 8/Pro

https://www.notebookcheck.net/Samsung-G ... 10729967-2
A přebírá nové funkce od Google Pixel 8 Pro.

Už prostě není co nabídnout, tak najednou všichni prodlužují dobu podpory! Kde pak se to asi inspirovali?
Domin7
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod renek1 15. 1. 2024 11:44

nerval2 píše:
renek1 píše:Stačí se kdekoliv na internetu podívat na diskuze pod jakýmkoliv článkem. Diskutující tam z 80% jen držkujou na autora článku, že to či ono není tak nebo onak atd.

A kdyby ses lépe učil a rozuměl i cizím jazykům, zjistíš, že to není celonárodní, ale globální - Češi na tom nejsou o nic hůř než jiní.

Asi jsem se opravdu málo učil, když teď nechápu jakou spojitost má schopnost se učit se znalostí cizích jazyků?
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 15. 1. 2024 15:32

guiz píše:Já myslím že nějaké aktualizace řeší pár jedinců, možná 1%. :-D V podstatě co tak přemýšlím tak to neřeši nikdo a ti co to reší, tak jsou tady nebo na jiných fórech. :-D

Tyhle věci pro typického uživatele zkrátka začnou být podstatné, až se něco stane - v tomto případě, až mu někdo telefon infikuje nebo rovnou třeba vybere bankovní účet.

Ale to nejsou jenom telefony. Stejný přístup u většiny najdeš i jinde - nejlevnější pneumatiky (které pak v krizové situaci nepodrží), nejlevnější dodavatel energií (který při prvním výkyvu na trhu zkrachuje), nejlevnější jídlo (které časem povede k zdravotním problémům). Zkrátka, lidé vidí tu okamžitou úsporu, kterou jim nekvalitní produkt přinese, ale už neřeší dlouhodobou (ne)výhodnost a rizika s tím spjatá.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Domin7 15. 1. 2024 18:42

aikoN:
Nekecej nesmysly! Ještě nikdo nikomu nevybral bankovní účet proto, že neměl aktualizovaný mobil!

-- 15. 1. 2024 19:07 --

Příští rok už Samsung nedá vůbec nic...

https://samsungmagazine.eu/2024/01/15/v ... alaxy-s24/
Domin7
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Domin7 16. 1. 2024 09:35

Četl jsi a co je důležitější, porozumět jsi obsahu článku? Pokud pominu tedy důvěryhodnost zdroje.

Tyka se to opět a znova pochybných aplikaci. Z mizivé části na to může mít vliv aktualizace systému, ale v 99,9% případů je to sám člověk, co to prostě pose.re.
Zabývám se touto oblastí 10 let a věř mi, že z důvodu absentujici aktualizace ještě nikdo o peníze nepřišel. Je to jen o lidech. Můžeš mít nejnovější aktualizaci, ale pokud jsi idi.ot, tak ti nepomůže nic!
Domin7
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod aikoN 16. 1. 2024 10:11

Pointou je, že uživatel aktualizovaného systému je proti této možnosti zneužití chráněn.

Bezpečná appka se může změnit na infikovanou klidně i v rámci aktualizace a myslím si, že čím méně děr, tím lépe.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod Domin7 16. 1. 2024 11:23

Za poslední dlouhou řadu let nemám info o tom, že by k odcerpani peněz z účtu lidi došlo díky tomu, že neměli aktualizovaný mobil!
Všechny ty phishingy, vishingy falešní bankéři nebo podvodné odkazy tvářící se jako zásilková nebo dpd atd. přicházejí z zvenčí a aktualizace na to nemá vliv! A pokud k tomu v ČR za posledních 10 let někdy došlo, tak nelze hovořit ani o jednotkách lidi jako spíš o naprosto zanedbatelné promile! Čímž se vracím na začátek celé diskuze...aktualizace jsou fajn, zejména na stabilitu systému, chod aplikací, zlepšení čehokoli od kvality signálu až po foťák! Ale pokud někdo žije v představě, že když mu už 1 (slovy: jeden) měsíc nepřišla bezpečnostní záplata a on tak nemůže ani vyjít na ulici, tak ať Smart Phone raději vymění za poštovního holuba.

S oblibou vždycky říkám, že kdybych chtěl infikovat někde nějaký server (nemocnice, škola atd.), tak na to nepůjdu zvenčí, ale zevnitř. Vemu CD nebo dnes už flashku, na ní nahodim potřebný vir, napíšu na to: propouštění zaměstnanců 2024 a pohodim to někde na chodbě. A jsem uvnitř! Nejslabší článek vždy byl, je a zůstane člověk!
Domin7
Schvalování příspěvků

Předchozí stránkaDalší stránka