Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Mobil-man píše:Jsem rád, že jsem přešel na řadu Fold, kam snad budou stále dávat Snapdragony. Exynos je šmejd a papírově může mít výkon, jaký chce. Reálně to bude topit a sekat se. Kdo má S23 se Snapem, s řadou 24 si jedině pohorší.
renek1 píše:Mobil-man píše:Jsem rád, že jsem přešel na řadu Fold, kam snad budou stále dávat Snapdragony. Exynos je šmejd a papírově může mít výkon, jaký chce. Reálně to bude topit a sekat se. Kdo má S23 se Snapem, s řadou 24 si jedině pohorší.
No máš sice Dobrý Snapdragon, ale v podle mě hrozným telefonu jakým je z mého pohledu řada Fold, nebo Flip.
Ale každý máme jiný vkus.
No Ultra si i nadále zřejmě ponechá Snapdragon, takže brblat budou jen ti s menšíma verzema
Mobil-man píše:Jsem rád, že jsem přešel na řadu Fold, kam snad budou stále dávat Snapdragony. Exynos je šmejd a papírově může mít výkon, jaký chce. Reálně to bude topit a sekat se. Kdo má S23 se Snapem, s řadou 24 si jedině pohorší.
yetti.1 píše:Fold jako takový by se mi asi i líbil, je dle mého trochu univerzálnější, ale očekával bych tam i top foto soustavu, jako v Ultře. A samozřejmě s-pen v těle. Pak by to bylo na jedničku s hvězdičkou.
hanes1 píše:Pozor.. Aj S24 Ultra bude mať Snapdragon 8 Gen 3 na celom svete
orgáč píše:To jsou zase prdy.
Měl jsem Note 10+ i S21 Ultra s Exynosem a žádné problémy jsem nepozoroval. Neznám ani nikoho, kdo by si stěžoval, kromě pár individuí na fórech, kteří většinou takové telefony viděli někde v Datartu
orgáč píše:To jsou zase prdy.
Měl jsem Note 10+ i S21 Ultra s Exynosem a žádné problémy jsem nepozoroval. Neznám ani nikoho, kdo by si stěžoval, kromě pár individuí na fórech, kteří většinou takové telefony viděli někde v Datartu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků