Samsung Galaxy S24, S24+ S24 Ultra - spekulace

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mobil-man 10. 1. 2024 22:18

Jsem rád, že jsem přešel na řadu Fold, kam snad budou stále dávat Snapdragony. Exynos je šmejd a papírově může mít výkon, jaký chce. Reálně to bude topit a sekat se. Kdo má S23 se Snapem, s řadou 24 si jedině pohorší.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 11. 1. 2024 07:11

Problém je hlavně v optimalizaci. Bohužel.
Samsung to dělá jen proto, že je to pro firmu levnější.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod renek1 11. 1. 2024 10:17

Mobil-man píše:Jsem rád, že jsem přešel na řadu Fold, kam snad budou stále dávat Snapdragony. Exynos je šmejd a papírově může mít výkon, jaký chce. Reálně to bude topit a sekat se. Kdo má S23 se Snapem, s řadou 24 si jedině pohorší.

No máš sice Dobrý Snapdragon, ale v podle mě hrozným telefonu jakým je z mého pohledu řada Fold, nebo Flip.
Ale každý máme jiný vkus.
No Ultra si i nadále zřejmě ponechá Snapdragon, takže brblat budou jen ti s menšíma verzema
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 11. 1. 2024 10:26

Ale zda sa, ze zase budu vecsie, s23 mala tusim 6,1, s24 ma mat 6,2" (dobre som cital?) . . . mozno to este najdu niekde v rame okolo displeja, ale tam uz toho sa moc uberat neda, ultra neviem, uz teraz je dost velka .... mozno na pracu v pohode, lenze ked nepracujem, musim ju nejak nosit.
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod yetti.1 11. 1. 2024 14:43

renek1 píše:
Mobil-man píše:Jsem rád, že jsem přešel na řadu Fold, kam snad budou stále dávat Snapdragony. Exynos je šmejd a papírově může mít výkon, jaký chce. Reálně to bude topit a sekat se. Kdo má S23 se Snapem, s řadou 24 si jedině pohorší.

No máš sice Dobrý Snapdragon, ale v podle mě hrozným telefonu jakým je z mého pohledu řada Fold, nebo Flip.
Ale každý máme jiný vkus.
No Ultra si i nadále zřejmě ponechá Snapdragon, takže brblat budou jen ti s menšíma verzema

Fold jako takový by se mi asi i líbil, je dle mého trochu univerzálnější, ale očekával bych tam i top foto soustavu, jako v Ultře. A samozřejmě s-pen v těle. Pak by to bylo na jedničku s hvězdičkou.
yetti.1
Junior

Odeslat příspěvekod hanes1 11. 1. 2024 15:09

Pozor.. Aj S24 Ultra bude mať Snapdragon 8 Gen 3 na celom svete :-)
hanes1
Junior

Odeslat příspěvekod orgáč 11. 1. 2024 15:48

To jsou zase prdy.
Měl jsem Note 10+ i S21 Ultra s Exynosem a žádné problémy jsem nepozoroval. Neznám ani nikoho, kdo by si stěžoval, kromě pár individuí na fórech, kteří většinou takové telefony viděli někde v Datartu :D
orgáč
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 11. 1. 2024 15:52

yetti.1 píše:Fold jako takový by se mi asi i líbil, je dle mého trochu univerzálnější, ale očekával bych tam i top foto soustavu, jako v Ultře. A samozřejmě s-pen v těle. Pak by to bylo na jedničku s hvězdičkou.

No pokud jednou bude displej tak perfektně vyřešený, že nebude ani jen náznak ohnutí uprostřed a vše to co píšeš, pak by to byl perfektní přístroj, ale jinak se držím řady "S" a tam konkrétně Ultry. Velký telefony mi nevadí, ba právě naopak. Na S24U se těším, snad nepřijde nějaký zklamání.
hanes1 píše:Pozor.. Aj S24 Ultra bude mať Snapdragon 8 Gen 3 na celom svete :-)

Ale to přeci nikdo nerozporuje, vždyť se o tom všeobecně všude píše.
To, že řada S23 byla se snapdragonem o kus dál než řada S22 s exynosem je holej fakt, ale já neměl taky s Exynos nikdy problém.
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/512GB Titanium Black
Folie S24/25Ultra: https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
Sklo S25Ultra: https://www.youtube.com/shorts/R0CF30CoPr0
Nativní nahrávání hovorů: https://www.youtube.com/watch?v=A9LRnRvuee4
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod yetti.1 11. 1. 2024 19:06

S tím displejem souhlasím, ohnutí tam je ještě znát.
yetti.1
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 11. 1. 2024 19:12

orgáč píše:To jsou zase prdy.
Měl jsem Note 10+ i S21 Ultra s Exynosem a žádné problémy jsem nepozoroval. Neznám ani nikoho, kdo by si stěžoval, kromě pár individuí na fórech, kteří většinou takové telefony viděli někde v Datartu :D

Asi si neměl řadu 22.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod yetti.1 11. 1. 2024 19:12

orgáč píše:To jsou zase prdy.

Měl jsem S22Ultra a jsem rád, že jsem přešel na S23U. Ty mikrolagy tam byly, nebylo to optimalizováno, aspoň za mně. Pak tam bylo opravdu větší zahřívání a rychlejší úbytek baterie. Kdybych měl parafrázovat N. Armstronga, tak malé změny navenek, ale velké změny v používání.
yetti.1
Junior

Odeslat příspěvekod miromen4 11. 1. 2024 19:14

Dobra nahoda a naprosto přesně řada 22 byla jednoduše špatenka. A 2 podařene generace u samsungu=maly zazrak.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 11. 1. 2024 19:38

Pokud bude s24 ultra se Snapem, tak to je dobře. Škoda pro ty, kdo chtěli menší mobil.
Já měl s exynosem Note10 i s22 ultra a až u foldu 5 jsem nezachytil nesmyslné lagy,zahřívání, problémy se sítí. .. jinak souhlasím, že někomu Fold nesedne. Komu jo, zřejmě se k Sku už nevrátí, což je můj případ.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 11. 1. 2024 20:39

Já třeba menší mobil chci. Na větší akce je tu DeX. Proto je za mě politika Snap jen pro Ultru velká špaténka...
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 12. 1. 2024 08:13

To že pro různé trhy jsou různé procesory Je prostě špatná politika A nemělo by tak být bohužel lidi můžou jen nadávat Ale musí se s tím smířit
Jinak ty řeči o tom že řada S22 trpěla nějakými mikrolagy je hodně přitažený za vlasy
renek1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka