Eddward píše:7 rokov podpora... ako to mi uz pride skor smiesne nez uzitocne...Neviem v akom zmysle bude ta podpora, ale viete si predstavit One UI 6.1 na Galaxy S8 so 4GB RAM? Ja ani nie.
Ak niekomu tolko bateria vydrzi, o com dost pochybujem a nerozbije ten telefon dovtedy tak s takou podporou moze mat akurat viac problemov ako osohu.
Pokial by slo cisto len o security zaplaty tak to beriem. Pokial na to ma Samsung prostriedky preco nie.
K S24 AI, je to klasicky reklamny tah, kedze dnes je to IN. Predavat vzdusne zamky ktore ludia vyskusaju raz, dvakrat a zabudnu na to, pretoze v realite to ma minimalne vyuzitie. Dopadne to tak ako mnozstvo funkcii ktore boli masivne prezentovane pocas vydani predchadzajucich rad.
Kto dnes pouziva napriklad taky "Single take" (jednotlive snimanie) ? Alebo "Space zoom" 100x ?
Myslel jsem, že věčně nespokojený ať už je to co koliv jsou jen češi, ale koukám, že je to všude stejný. Když chce člověk brblat a nadávat, tak si vždycky něco najde. Dříve jsem hodně četl, jak by lidi ocenili, kdyby byla u samsungu delší podpora a když se to má stát, tak se tady zase objeví rejpal, co mu to přijde zbytečný. A to samé i ostatní drobný pokrok třeba i né nijak podstatný jako je ai.
tululumko píše:Ja mam S7, a najst bateriu ako bola v originaly, tak ho mam doteraz.
Nemyslim "originalnu" bateriu, kazda nahradna "originalna" bateria nevydrzi viac ako rok . . .

nech je od akehokolvek vyrobcu.
Ty taky nevíš co chceš, jen aby sis mohl pořád stěžovat. Originální baterii pro S7 seženeš naprosto v pohodě, ale pro tebe to není asi dost originální i přesto, že je to jeden a ten samej výrobce. A i kdyby to nebyl originál, ale náhrada, tak o co jde? prodlouží ti možnost používat oblíbený telefon zase o kus dýl a náhrada neznamená, že musí vydržet míň a za ten pakatel to je už úplně jedno. No, ale to by se opět nedal brblat