Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
BukCZ píše:renek1 píše:konvas2 píše:Tak jsem ani do S24U jít nechtěl, ale když jsem si naklikal bonusy, tak to bude upgrade oproti S23U zadarmo, je to tedy povinnostOpět vychází nejlépe nákup na samsung.com, pro info můj případ, co jsem využil:
S24 Ultra 512GB 38490
Prodej S23 Ultra 512GB -16000
cashback jakýkoliv starý mobil -2500
promo student 0 (letos nemám čas to řešit, ale dá se)
promo upgrade -3000
Samsung rewards z loňského nákupu S23U -3500
DPH (po odečtení promo) -7452,9
kolo štěstí Samsung members -2500
Rewards Boost +40% za nákup řady S24 -1400
Galaxy SmartTag2 990
Voucher Galaxy SmartTag2 -989 (Voucher za registraci na unpacked, chodí mailem:
Jako poděkování ti zasíláme exkluzivní voucher, který můžeš po skončení Galaxy Unpacked uplatnit u své předobjednávky na samsung.cz a získat tak GALAXY SMARTTAG2 v hodnotě 990 Kč za pouhou 1 Kč*.)
Prodej Galaxy SmartTag2 -500
Rewards body na další nákup -1500
Celkem zaplatím 129,1 Kč.
Počítám tedy s tím, že svůj S23U 512MB jako nový pošlu za cca 16k...
Tak to je nádhera, to ti přeju, byl si dobře připravený. Ale pozor, dát sem tuhle informaci se neodpouští. Jsou tu lidé přející, kteří se i se zájmem zeptají na podrobnosti, ale najde se i pár blb*čků, co nejsou spokojení dokud ti to nepohaní a nenapíšou spoustu negativních hloupostí. Naštěstí minimálně já si radost z koupě nenechám vzít a vlastně naopak se zasměju nad těmahle nepřejícíma "Pepíkama" co mají radost jen pokud si zanadávají.
Jinak by údajně mělo odesílání telefonů proběhnou hodně brzo.
Jen jestli počítáte také s tím, že pokud na ten nový telefon uplatníte odpočet DPH, tak všechny ty bonusy, které jste dostal musíte zaúčtovat jako firemní příjem, včetně DPH, a také na ten starý telefon musíte uplatnit DPH při výkupu. A pokud mě paměť neklame, tak tyto "podpůrné akce" od Samsungu nejsou pro firmy, ale pro "občany" bez IČ.
Ve své podstatě se dopuštíte podvodu a navíc i daňového trestného činu, protože škoda je vyšší než 5.000,- Kč. A to se fakt vyplatí a ještě se tím chlubit na netu. Jó to chce fištróna.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků