aikoN píše:Pánové, já vám nevím, ale to zneužívání ISIC slevy od syna/vnuka mi přijde poněkud trapné...
Zneužívání ISIC průkazu vnuka za mé peníze a trapné ? ISIC kartu mu platím já a všechny nákupy přes ISIC také, stejně jako spoustu dalších věcí pro již téměř 17 letého teenagera. Na brigády sice chodí, ale aby si za vydělané peníze z nich koupil vše co potřebuje po celý rok ... to opravdu ne. Ne, trapně mi není.
Imho, za to zneužití ISIC dostane mou necelý rok starou S23U/12/512GB, nepřipadá mi, že by to bylo morálně k pohoršení a že by byl vnuk nějak škodný.
-- 20. 1. 2024 21:26 --foto1977 píše:Tal teď jsem si uvědomil, že jsem si možná mohl vybrat nějakou "pestřejší" barvu, jako stará kozerva jsem měl vždy černou tak jsem jí automaticky objednal zase.
Ta fialová "Cobalt Blue" nevypadá vůbec špatně. Co vy? také jedete stejnou oblíbenou barvu, nebo to střídáte?
-- 20. 1. 2024 12:52 --tielk100 píše:Ahoj jde kombinovat ta sleva na ISIC s nakupem na firmu a odpočtem DPH.Děkuji.
Při objednávce přes ISIC byla dole záložka objednat na firmu s odpočtem DPH, tak by neměl být problém.
Vždyť i podnikatel může studovat...
Ta objednávka přes ISIC probíhá tak, že tě ze stránek sams...cz přesměrují na isic..cz, tam zadáš číslo karty, pak tě to zase přesměruje zpět na sams...cz a tam už se ti zobrazuje zboží v cenách po té ISIC slevě a ty provádíš klasickou objednávku kde zadáváš jméno, adresu atd...
Mám rád bílou, ta letos nevyšla, vsadil jsem tedy na Titanium Blue.