Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vavca 24. 1. 2024 08:05

renek1 no jestli další verze s2xx U bude bez snapdragonu, hmm to jsem zvědav, s24U pěkná ale s s23U spokojenost a min 2 roky ešče bude :-)
vavca
Junior

Odeslat příspěvekod petrajss 24. 1. 2024 08:17

Tak si pročítám různý vlákna na redditu, a ukazuje se, že jsme opět specifický trh. Třeba v USA Samsung evidentně dává mnohem větší bonusy k výukupu, a zároveň dává mnohem víc za vykoupená zařízení. Například někdo dostal 500$ za starou S7. V UK mají krome vyšších výkupních cen a bonusu ještě navíc Galaxy Watch 6 zdarma. Ale český zákazník hold chce méně muziky za více peněz.
petrajss
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 24. 1. 2024 09:16

Petrajss
Tak asi není úplně v pořádku, že různé země mají různé bonusy, ale člověk nesmí bejt nenažranej a vystačit s tím co je tady a taky to není špatný.
Co dává třeba iPhone k předobjednávce?
A ještě na to lidi stojej i dva dny předem před obchodem.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Shelby_Encore 24. 1. 2024 09:39

Tak jsem ted volal na infolinku Samsungu a zasilku budou pry odesilat az toho 31.1. To je smula...
Shelby_Encore
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 24. 1. 2024 09:52

Tak oni asi na plnou hubu nemůžou říct, že už to je na cestě, ale možná máš jen smůlu a tebou vybraný model není skladem.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Shelby_Encore 24. 1. 2024 09:55

No oni mi zkontrolovali objednavku, potvrdili mi, ze vse v objednavce maji skladem a datum odeslani je stanoveno na toho 31.1. Mozna oficial Samsung jako jediny chce opravdu z principu dodrzet termin... Nevim, nic stejne nenadelam. Co uz.
Shelby_Encore
Junior

Odeslat příspěvekod petrajss 24. 1. 2024 09:58

Tak mi teď přišla sms od DPD, že dnes budou doručovat, objednávka na samsungu se přitom pořád tváří, že budou odesílat 31.1.
petrajss
Junior

Odeslat příspěvekod Míra Mírovatý 24. 1. 2024 10:12

Shelby_Encore píše:No oni mi zkontrolovali objednavku, potvrdili mi, ze vse v objednavce maji skladem a datum odeslani je stanoveno na toho 31.1. Mozna oficial Samsung jako jediny chce opravdu z principu dodrzet termin... Nevim, nic stejne nenadelam. Co uz.

Včera jsem na samsungu také ověřoval přes chat, jak to vypadá s odesláním a že doručení do 31.1. že budu o odeslání informován, objednávka se teprve zpracovává. Dnes ráno sms DPD že doručují objednávku, na shopu stále ve zpracování... Jinak objednávka je ze dne 19.1.
Míra Mírovatý
Junior

Odeslat příspěvekod ripper6 24. 1. 2024 10:21

petrajss píše:dává mnohem větší bonusy k výukupu, a zároveň dává mnohem víc za vykoupená zařízení. Například někdo dostal 500$ za starou S7. V UK mají krome vyšších výkupních cen a bonusu ještě navíc Galaxy Watch 6 zdarma. Ale český zákazník hold chce méně muziky za více peněz.

Australii taky :-)) Jenze CR je vychodni blok a dal i bude. Navic Ceska chut je specificka dle vyjadreni firmy Mondelez a to stoji dalsi naklady ;-)
Objednej na USA adresu, tam ti to poslou, pak preposlou a mas USA telefon a nemusis resit nejakej urcenej pro vychodni Evropu ;-) Me se treba slavnej Samsung s23 Ultra sam restartoval, zamrzal, fotak vyfotil ale pres pul fotky jsi mel sedej pruh. Chtel jsem to reklamovat, prijel jsem domu, aktualizace a ted uz to nedela.
ripper6
Junior

Odeslat příspěvekod Shelby_Encore 24. 1. 2024 10:46

Tak pozor, prave mi taky dosla sms od DPD, ze budou dnes dorucovat. No je fajn, ze na infolince vi, co jak je. Hlavne, ze se frajer na 5min odmlcel, aby to proveril, pak mi rika, ze ze skladu ma info o moji zasilce takove a makove a pak pise kuryr, ze budu mit telefon poobede doma. Blazinec.
Shelby_Encore
Junior

Odeslat příspěvekod chemer 24. 1. 2024 11:29

Objednávky ze Samsung.cz vždy dodávala firma Setos. Pravděpodobně je to tak pořád, takže nejsou asi propojeni na takové úrovni, jako by to byla jedna firma. A proto taková komunikace.
Fold6 | A56 | S24+ | A15 | Watch6 Classic | Tab A8
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod Shelby_Encore 24. 1. 2024 11:35

Ze zrovna Samsung jako nadnarodni korporace a leader v technologiich si tohle neumi poresit? Tak to je voser. Ale je pravda, ze me to neprekvapuje. Doposud jsem vzdy realizoval nakup s dorucenim na pobocku Samsungu (Setos), kde pro overeni, ze mi zasilku mohou vydat vzdy chteli videt email s potvrzenim o zaplaceni. Wtf? Tak snad vam ten telefon prisel s informaci pro koho je a jestli je nebo neni zaplaceny, ne? Ne.
Shelby_Encore
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 24. 1. 2024 11:38

Je to přeci jedno, důležitý je výsledek a to aby se neopakoval nedostatek telefonů a dlouhé dodací lhůty, kdy lidi musejí čekat i víc jak měsíc, přesto, že předobjednávka byla včas.
Já si už udělal zálohu "jistoty" na svůj disk. Stará šlupka na výkup připravena, teď už jen čekám na sms, abych vyrazil do obchodu.
Nokia 3110, 3210, 3310, 3330, 6210, 6310i, 6600, 6630, N73, N82, N97mini, N8
Samsung Galaxy S3, S4, Note4, Note8, Note9, Note10+, Note20 Ultra, S21 Ultra, S22 Ultra, S23 Ultra, S24 Ultra, S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod beesee 24. 1. 2024 11:43

Umím si představit, že Setos jako provozovatel kamenných prodejen Samsung (a pozor - není to stejná organizace jako e-shop samsung.cz) posílá/vyřizuje předobjednávky dřív v rámci konkurenční výhody oproti oficiálnímu e-shopu ;-) Stalo se mi to už loni, kdy jsem objednával S23 Ultra přes e-shop Samsungu s vyzvednutím na prodejně. Z důvodu odjezdu na dovolenou jsem se tehdy byl zeptat, zda už tam náhodou zásilka není a bylo mi řečeno, že zatím ne. Ale kdybych objednal přímo u nich, telefon by mi prý už vydali - prodavač mi tehdy ukázal balíčky nových S23 Ultra, které měl za sebou... ;-)
beesee
Junior

Odeslat příspěvekod Denny09 24. 1. 2024 12:20

Je doma (Samsung.cz) objednáno 20.1.
Přílohy
IMG_20240124_111553_resized_20240124_111937875.jpg
Denny09
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka