Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
petrajss píše:Tak jsem narazil na první zásadní výser. Byl jsem zvyklý mít schovaná navigační tlačítka a používat gesta poražení. Samsung se tohle rozhodl na s24 (respektive, v Oneui6.1 údajně) odstranit, a fungují už jen oficiální android gesta.
Libb píše:petrajss píše:Tak jsem narazil na první zásadní výser. Byl jsem zvyklý mít schovaná navigační tlačítka a používat gesta poražení. Samsung se tohle rozhodl na s24 (respektive, v Oneui6.1 údajně) odstranit, a fungují už jen oficiální android gesta.
Někde v nastavení jsem narazil na zvýšení citlivosti čtečky otisků právě kvůli použití skla, ale už nevím, kde to bylo.
Zrovna jsem sem šel napsat dotaz, jestli jsem slepý nebo to tam fakt není. Protože to gesto zpět nejsem schopný provést dostatečně spolehlivě, takže asi holt zpět na tlačítka...?
-- 24. 1. 2024 17:05 --
Ohledně skla, nechal jsem si nalepit Panzer Glass, na dotek super, asi se leskne víc než fólie, ale čtečka otisků s tím hodně zápasí Možná se vrátím k fólii.
petrajss píše:Tak s24U taky doma. Akorát mě zaráží, že se objednávka pořád tváří, jako že se zpracovává, a telefon přišel jen s dodacím listem, takže vůbec nemám fakturu, a tudíž nemůžu realizovat výkup, ani aktivaci samsung care+
petrajss píše:Tak jsem narazil na první zásadní výser. Byl jsem zvyklý mít schovaná navigační tlačítka a používat gesta potažení. Samsung se tohle rozhodl na s24 (respektive, v Oneui6.1 údajně) odstranit, a fungují už jen oficiální android gesta.
Kapr99 píše:Ve zkratce rychle:
Mam Pixel 8 Pro a ted S24U
A musim rict ze S24U foti lip...siro je o malicko lepsi na Pixelu(o malo) ale jinak z tech cca 50 fotek "side by side" vychazi lip S24U.
Jinak jsem rad ze muzu potvrdit ze shutter lag je pryc a fotky deti/zvirat a vubec hybajicich se veci jsou pryc..a kdyz uz jsou maznute tak by byly vsude
Domin7 píše:Kapr99 píše:Ve zkratce rychle:
Mam Pixel 8 Pro a ted S24U
A musim rict ze S24U foti lip...siro je o malicko lepsi na Pixelu(o malo) ale jinak z tech cca 50 fotek "side by side" vychazi lip S24U.
Jinak jsem rad ze muzu potvrdit ze shutter lag je pryc a fotky deti/zvirat a vubec hybajicich se veci jsou pryc..a kdyz uz jsou maznute tak by byly vsude
Pokud tomu tak skutečně je, a bude to i u menších variant, tak to je skvělá zpráva!
Teď se tedy nabízí otázka, čím to opravili? SW nebo HW? SW by naznačoval, že to půjde opravit i u předchozích verzí. HW je defskto stejný, pokud nebereme procesor. A pokud procesor, tak Ultra má SD, bude to tedy odstraněno i u Exynosu a menších variant?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků