Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod foto1977 30. 1. 2024 22:16

Tak zítra už je 31. ledna, očekávám pokyn k vyzvednutí :)
foto1977
Junior

Odeslat příspěvekod pan_Lukas 30. 1. 2024 22:20

Test odolnosti, tvrdosti skel a rámečku> https://youtu.be/nyxcO2vdcCg?si=wkYmdYkgAPtY3QqT
pan_Lukas
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chemer 30. 1. 2024 23:12

Jak jsou ty telefony už nějaký den venku, tak musím za sebe říct, že design 24U začíná být trochu fádní. Chtělo by to změnu. Osobně by se mi víc líbilo, kdyby se designem přiblížil víc ke 24/24+. Ostatně bych se klidně vsadil, že to nebude trvat mnoho dalších generací a ke změně designu U dojde.
Fold6 | S24+ | Watch6 Classic | Tab A8 | Redmi Note Pro 5G
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 30. 1. 2024 23:18

Řada S25 má mít údajně úplně nový vzhled,ale upřímně doufám že to nepůjde cestou zakulacených rohů a displeje,což je v dnešní době každý telefon a je to už poněkud okoukané a laciné. Atypický hranatý vzhled ultry je to co ji dělá výjimečnou a doufám že pojede v tomto směru i nadále.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod peta809 30. 1. 2024 23:39

Souhlasím, její vzhledem mě zaujal na první dobrou, když jsem jí kdysi viděl v elektru mezi ostatními telefony.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod renek1 31. 1. 2024 05:09

Když tak čtu ty osobní dojmy a sumarizovani, nemůžu se ubránit dojmu, že někteří prostě trpí při používání telefonů řady "S", ale jako masochisti rok co rok kupují další telefon stejný značky a pak opět pláčou jaká, že je to sr*čka. Bože co vás k tomu vede? Pak čtu, jak tomu chtějí dát šanci a rok do vydání nové řady je to ten samej pláč a nářky. Ten trh je tak nabitej telefonama, že snad není možný si nevybral vyhovující model. Mám pochopení pro postěžování si na nefunkčnost, nebo špatné fungování toho či onoho, ale rok co rok si kupovat něco s čím nejsem na 100% spokojený a pak o tom psát rok co rok stížnosti je sebemrskačství.
Jsem tu jako protipól, jelikož já jsem opravdu spokojený.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Karel2 31. 1. 2024 05:50

Doufam ale, ze SAM u (aspon)tehle rady telefonu S, nepujde cestou snizovani nakladu jako u vlajkovych TV.
S23 Ultra
Karel2
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 31. 1. 2024 07:19

renku, oni by boli nespokojní aj s iným fónom.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod ijon 31. 1. 2024 08:01

Karel2 píše:Doufam ale, ze SAM u (aspon)tehle rady telefonu S, nepujde cestou snizovani nakladu jako u vlajkovych TV.

Notabene si koupí (nebo spíš někde pod rukou seženou) mobil s ještě předsériovým firmwarem (na což výrobce jasně upozorňuje) a začnou řvát, že tam není finální firmware a že ho prostě chtěj hned.
ijon
Junior

Odeslat příspěvekod Shelby_Encore 31. 1. 2024 08:28

Telefon mi byl doručen minulou středu a doteď je na webu Samsungu ve stavu ZPRACOVÁNÍ. Problém je však v tom, že tím pádem nebyla vygenerována faktura a já nemůžu využít výkup s bonusem + se mi nenačetlo pojištění Care+. Děje se to i někomu jinému, kdo objednal z oficiálního obchodu?
Shelby_Encore
Junior

Odeslat příspěvekod Míra Mírovatý 31. 1. 2024 08:36

JJ, doručen 24.1. a faktura nedorazila, tak jsem psal včera na chat samsungu a do hodinky jsem fakturu mněl v mailu...
Míra Mírovatý
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chemer 31. 1. 2024 08:48

renek1 píše:masochisti rok co rok kupují další telefon stejný značky a pak opět pláčou jaká, že je to sr*čka.

Vůbec ne. Standardní zpětnou vazbu jenom vnímáš jako plakání. Promiň, ale to je hrozně dětinský přístup. Jak jsem již psal, kdyby k tomu výrobce přistupoval jako Ty, tak svůj produkt absolutně nezlepšuje. Totálně by ustrnul. Podle mě, Ti co "pláčou" mají ve skutečnosti k produktu a celé značce naopak daleko silnější vztah než někdo, kdo daný produkt bezmezně miluje, nehledě na jeho zjevné nedostatky.
Z posledních let mám navíc čím dál tím silnější poct, že Samsung na tuto zpětnoou vazbu reaguje daleko víc než dřív.
ijon píše:Notabene si koupí (nebo spíš někde pod rukou seženou) mobil s ještě předsériovým firmwarem (na což výrobce jasně upozorňuje) a začnou řvát, že tam není finální firmware a že ho prostě chtěj hned.

Můžu se zeptat, kde je definováno, co je to předsériový FW a kde na to výrobce upozorňuje?
Fold6 | S24+ | Watch6 Classic | Tab A8 | Redmi Note Pro 5G
chemer
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 31. 1. 2024 08:51

renek1 píše: rok co rok si kupovat něco s čím nejsem na 100% spokojený a pak o tom psát rok co rok stížnosti je sebemrskačství.

Možná jsem divný, ale ještě nikdy jsem nebyl s žádným telefonem 100% spokojený. To snad ani objektivně nejde.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod rajs 31. 1. 2024 09:00

Souhlasím nikdy nejde mít telefkon na 100 procent,a za ty peníze se vymlouvat na firmware je trapné.
rajs
Junior

Odeslat příspěvekod petrajss 31. 1. 2024 10:07

Taky máte někdo takovej divnej pocit, že žádná velká aktualizace dnes nebude, a i když ano, tak víc věcí zesere, než vyřeší?
petrajss
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka