Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
farly píše:Ano pokud bych si mohl vybrat tak bych si vybral SD SoC - lepší modem, lepší optimalizace aplikaci, lepší výkon atd. ale ta možnost tu není, stejně jako všude na světě kromě 4rech zemí, důležité je jestli exynos 2400 je povodený a za sebe a i dle většiny recenzi můžu říct že ano.
romo.11 píše:ok, som ti za to vdacny, najdeme si to aj sami
Radek.Hulan píše:Dneska jsem jel s S24U asi 3 hodiny s Android Auto (v11.1) a 5x se připojení restartovalo a 3x to hlásilo, že se telefon přehřívá.
S S23U to byla 3hodinová stabilita.
Tak snad se to trošku zlepší s dalším firmware, zatím je to spíš downgrade.
aikoN píše: Obecně, u majitelů daného zařízení můžeme obvykle čekat silný náklon k pozitivním recenzím, protože chtějí slyšet, že si vybrali dobře - nikoliv opak.
tielk100 píše:dumardus píše:Jj dobře napsáno. Mimochodem chtěl jsem tu napsat opět nějaké čerstvé informace k nadcházející aktualitaci na s24ultra. Dopisoval jsem si přes víkend s modem z Koreje, ale raději to dám do jiné skupiny, tam kde Re...1 nechodí.
Dej to prosím i sem a Renka si nevšímej.Díky.
Domin7 píše:-- 18. 2. 2024 17:30 --romo.11 píše:ok, som ti za to vdacny, najdeme si to aj sami
Vy dva s R jeďte spolu na dovolenou nebo si kupte dvojdomek!
romo.11 píše:aikoN píše: Obecně, u majitelů daného zařízení můžeme obvykle čekat silný náklon k pozitivním recenzím, protože chtějí slyšet, že si vybrali dobře - nikoliv opak.
to plati aj naopak. obecne u tych, co sa rozhodli nekupit mozeme cakat naklon k negaticnym recenziam, potrebuju sa uistit, ze si vybrali dobre
Kupa zariadenia neurceneho pre EU trh moze priniest aj iny problem, napriklad nepodporu niektorych pasiem LTE ci 5G ...
miho píše:Battery test S24 SD vs S24 EX vs S23, bezne pouzivani bez her a benchmarku
https://www.youtube.com/watch?v=UrSuoh4qKvs
TL&DV: jako prvni umrel S24 EX, S23 mel v tu chvili 4 % kapacity (pripominam, ze S23 ma mensi baterii nez S24) a S24 SD 16 %.
miho píše:Battery test S24 SD vs S24 EX vs S23, bezne pouzivani bez her a benchmarku
TL&DV: jako prvni umrel S24 EX, S23 mel v tu chvili 4 % kapacity (pripominam, ze S23 ma mensi baterii nez S24) a S24 SD 16 %.
renek1 píše:miho píše:Battery test S24 SD vs S24 EX vs S23, bezne pouzivani bez her a benchmarku
Ty seš dobrej blesk.
Kdepak, klidně si tu dokola opakujte jedno a to samé, třeba se unavite.
Na každou stránku to dejte aspoň 2x
bastien píše:Mám malou S24 a jsem spokojený, protože vydrží o něco déle než moje stará S23. Žádné zahřívání nepozoruji, fotky dělá S24 také lepší než S23. Hlavně nejsou rozmazané rohy fotky zblízka a text to vyfotí bez rozmazání po celé A4. Což byl u S23 problém. Co víc si přát. Sleduji tuhle debatu SD vs. Ex a přijde mi, že sem píšou hlavně lidi, co S24(S24+) nemají.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků