aikoN píše:jirka mz píše: Tedy, ten kdo je často venku, tak to nejspíš poměrně výrazně pozná. Naproti tomu ti, kteří jsou víceméně doma na WiFi, tak ti nepoznají nic.
Další otázka je, co to vyšší zahřívání udělá v létě a jestli Exynos nebude throttlovat výrazně více, než Snapdragon.
Tak zrovna venku bývám často, většinou ale to mobil zas tak moc nepoužívám, sem tam na focení, nebo hledání něčeho na internetu.
S9 byl znát rapidní úbytek baterie za celý den s občasnou fotkou, případně chvíle internetu už v době kdy jsem ho měl skoro novej. Teď už je to úplná mizérie. Teď teda mluvím o cestování na motorce kdy jsem v pohybu mezi vysílači. Hlavně to bylo znát v romingu.
To zahřívání to se asi do léta nedozvíme, ale jak píšu, venku to možná nějaký ty fotky a sem tam nějaký hledání. Nebo taky mapy.cz.
To v práci kde dost času trávím (když je vedení pryč
) čtením všeho možnýho, sledováním videí, poslechu hudby/podcastů, ale to jsem na WiFi.
-- 10. 3. 2024 12:38 --aikoN píše:pavlis42 píše:
poznas na vydrzi baterie min urcite, ale nema to cenu resit, snap verzi s24 tu nekoupis takze se musis smirit s exynosem ale realne to je vcelku v pohode. Pokud bys nemel problem s cinou tak Xiaomi 14 je lepsi volba
Jde i objednat Snap verze ze zahraničí, pokud se člověk smíří s určitými problémy se zárukou. Je ale dobré nejdříve zkontrolovat podporu místních frekvencí.
Xiaomi to ne, nějak mám vůči němu odpor:-).
Což o to objednat by šel ale záruka atd. Třeba tu S9 jsem musel posílat na reklamaci hned první týden, kdy odešlo podsvícení víc jak poloviny displeje. Asi vadný kus. A tohle řešit v zahraničí by asi nebylo nic moc.
Jinak frekvence vím že byl problém dřív, dnes už zrovna u globálních modelů snad nebude problém, ne?
-- 10. 3. 2024 12:42 --Tade2 píše:Jo, tak pokud nepociťuješ problém s apkami z hlediska killování systémem, tak pak je to super. Já s tím tak poslední rok už celkem bojoval a bylo nepříjemné, že jsem nebyl schopen nějak normálně vložit text z jedné do druhé (záleželo na apce samozřejmě). Ani HR pak ty drobné problémy už nevyřešil.
Exynos vs. Snap. Už jsem to tu psal a zde to video znovu potvrzuje. Za mě fail, pokud Samsung nabízí obě možnosti. Toto jsou 2 rozdílné telefony s rozdílem téměř pětiny výdrže baterie. Pokud by byla jen exynos varianta, tak v porovnání s S23 by to nebylo tak zlé a asi by to každý přešel. Rozdíl byl i ve fotkách v tom videu - to bych ale jako laik neřešil.
Jak píšu, zatím žádný vážný problémy. Snad jen YouTube aplikace blbne že když bych chtěl komentovat video, prostě tam nejde psát a navíc zůstane klávesnice pořád "vyjetá" nepomohla ani přeinstalace aplikace.
To s tím že nabízí dvě verze je trochu blbý, to je fakt.