Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod romo.11 26. 4. 2024 09:13

karle, ty chod pesi do Prahy, ty cobolak :)
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr99 26. 4. 2024 09:20

Tak bude "mensi" Pixel 9 Pro...ale je/bude to Pixel takze dost mozna bude mit nejake problemy :-/
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 26. 4. 2024 09:26

Domin7 píše:Stejně tak musím zmínit profi fotografa Lukáše Fronka nebo Honzu Březinu.

Tak zrovna Honza (plus třeba Petr Mára) je už 20 let naprosto fanatický Apple uživatel, a kdyby jakákoliv firma měla cokoliv 3x lepšího, furt pojede Apple. ;) To nejsou argumenty.

Jinak můj osobní jediný problém s S24U je přehřívání při používání + nabíjení (typicky AA v autě), oproti S23U, jinak fajn. Ale s "overheating" se setkávají i iPhone 15 Pro / Max. Koupit si Vivo či něco podobného, asi narazí člověk zase na jiné chyby.
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod Alpha8520 26. 4. 2024 10:02

Nemám Samsung S24, naopak mám iPhone, tak nemůžu soudit, co tu řešíte, ale jak nemám moc v oblibě Radka Hulána, tak s ním musím souhlasit.
Zrovna Fronk a Březina jsou takové Apple ovce, že i kdyby Apple byl deset let za Samsungem, tak ho budou obhajovat (zrovna Březina dost agresivně, někdy mi přijde, že naprosto neunáší kritiku Applu a reaguje jak děcko na písku, dřív i vydával naprosto trapná videa vysmívající se konkurenci, v čemž zas býval z druhé strany odborník tady Radek, že :D ). Lukáš Fronk je vcelku v pohodě, docela se mi líbila jeho videa o S24, ale on by to nikdy nepoužíval, i kdyby to bylo sebelepší.
Navíc oba si myslím, že používají úplně jiné foťáky, než iPhone, který mají jen jako nouzovku.
Alpha8520
Junior

Odeslat příspěvekod jirka mz 26. 4. 2024 10:39

Kapr99 píše:Tak bude "mensi" Pixel 9 Pro...ale je/bude to Pixel takze dost mozna bude mit nejake problemy :-/

Jenže už Pixel 8 je znatelně větší oproti S24 a to má mít Pixel 9 větší displej. I když zatím to jsou jen spekulace, stejně jako větší displej u S25...
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 26. 4. 2024 10:41

Radek.Hulan píše:Koupit si Vivo či něco podobného, asi narazí člověk zase na jiné chyby.

No prave. Nic neni dokonale. Ako hovorievam, staci mat mobil, co je medzi najlepsimi, nemusi byt nutne najlepsi, zvlast, ked ani jednemu to prvenstvo dlho nevydrzi :lol: .... A co sa tyka tych dvoch a Apple, tak myslim, ze oni by nemenili hlavne kvoli ekosystemu, nie kvoli iPhonu ako takemu. Pokial maju vsetko od Applu, mobil, tablet, pocitac, vratane prislusenstva, tak sa tazko meni, aj si zvyknuty, aj to ma svoje vyhody, to prepojenie ma Apple dobre vymyslene, kto neskusil, neuveri.
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod jirka mz 26. 4. 2024 10:48

Ono je taky otázka co je to nejlepší? Na tohle se asi nedá jednoduše odpovědět.

Jak píšeš asi se dá spokojit s tím zařazením mezi Top. Pak už záleží co si kdo vybere, jestli lepší vydrž, lepší foťák, top výkon...
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod hausen 26. 4. 2024 17:00

Za mě je Samsung na špici obecně. Dělá mobily co se vejdou pěkně do ruky. Všechno běží jak má. Životnost je neskutečná. Všechny mobily mám v šuplíku a stále fungují. Nikdy se mi nestalo, že bych musel řešit nějaký problém. A to je, myslím, hlavní důvod, proč jsou mobily Samsung nejprodávanější na světě.
hausen
Junior

Odeslat příspěvekod pavlis42 27. 4. 2024 12:30

pavlis42 píše:tak hlasim ze update ani wipe cache na problemy se siti nevyresily (mam o2 a tmobile). zacaina mi dochazet trpelivost s exynosem.
tot jen k tomu jak je samsung nejlepsi v celkovem vyuziti vsech fci :twisted:

tak se k tomu ve zvysene mire pridava i sms o nemoznosti se dovolat i nekolikrat :grr:
podpora radi pouze tovarko jak jednoduche. :D
pavlis42
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 27. 4. 2024 12:32

To bude určitě tím Exynosem.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod pavlis42 27. 4. 2024 12:38

tak uprimne je mi jedno cim to je jestli hw ci sw neodladenost, vzdy jsem toto pozoroval v ruzne mire pouze u samsungu s exynosem at uz s10, s22 a ted 24 napr. na s23 jsem o tom nevedel. takze tak... a jsem vicemene konzerva stejne sim aspon od s22, operatori, aplikace... at kazdy posoudi sam, nic vic nic min, me prozatimni zkusenosti
pavlis42
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 27. 4. 2024 14:42

pavlis42 píše:
pavlis42 píše:tak hlasim ze update ani wipe cache na problemy se siti nevyresily (mam o2 a tmobile). zacaina mi dochazet trpelivost s exynosem.
tot jen k tomu jak je samsung nejlepsi v celkovem vyuziti vsech fci :twisted:

tak se k tomu ve zvysene mire pridava i sms o nemoznosti se dovolat i nekolikrat :grr:
podpora radi pouze tovarko jak jednoduche. :D

Evidentně to není globální problém, tak ti nic jiného nezbejvá, než zkusit to továrko a nebo vyměnit telefon.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod pavlis42 27. 4. 2024 15:58

tak to je mi jasny ;-) jen jsem se vami chtel podeliti s timto naprosto ojedinelym a individualnim problemem O:-)
pavlis42
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 27. 4. 2024 16:00

Zkusil bych reklamaci, pokud reset nic nezmůže.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod jirka mz 2. 5. 2024 02:08

Používáte někdo nějaký bezdrátový nabíjecí stojánek? Chtěl bych ho k malý S24, na odkládání mobilu a nabíjení hlavně přes noc. Takže ideálně bez nějakých světelných a zvukových efektů jak to umí třeba má levná podložka z Číny :-)... Nabíjení přes kryt, mám průhledný Spigen, beru jako samozřejmost.
Máte někdo nějaký odzkoušený?
jirka mz
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka