Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 21. 5. 2024 09:12

ard3ne píše:Neviete mi poradiť power banku s rýchlym nabíjaním pre s24u?

Kolega vlastní tuto
https://www.alza.cz/alzapower-metal-400 ... 177727.htm
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod hurec 21. 5. 2024 09:36

Vypadá dobře. Dobrý tip.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod michalosss 21. 5. 2024 09:46

S24 and S24+ are powered by Snapdragon 8 Gen 3 in the USA, Canada, China, Macau, Hong Kong, Taiwan, and Japan while a Samsung Exynos 2400 is used in the rest of the world including South Korea, India and the Middle East. S24 Ultra is equipped with the Snapdragon 8 Gen 3 in every market
michalosss
Junior

Odeslat příspěvekod farly 21. 5. 2024 15:11

s Japonskem jsem pravdu tedy neměl, ne všude se uvádí ale stále jsou to 4 země s SD vs zbytek světa, každopádně já nikdy s exynosem problém neměl S20, S21+ i S24+ vše běhalo a běhá zcela v pořádku.

-- 21. 5. 2024 16:36 --

jinak tady srovnaní foťáků u S24 SD a Exynos a dle autora děla Exynos lepší fotky a videa: https://www.youtube.com/watch?v=7b_hK0NE4Q4
farly
Junior

Odeslat příspěvekod michalosss 21. 5. 2024 16:12

S20 byla totalni tragedie, mel jsem obyc a 2x ultra a sileny, to byl nejvic nejhorsi procesor, co kdy Samsung udelal.... Samozrejme jsem mel opet i americkou verzi S20 a ta byla bomba, posledni telefon samsungu s kartama :)
michalosss
Junior

Odeslat příspěvekod michalosss 23. 5. 2024 06:32

farly píše:s Japonskem jsem pravdu tedy neměl, ne všude se uvádí ale stále jsou to 4 země s SD vs zbytek světa, každopádně já nikdy s exynosem problém neměl S20, S21+ i S24+ vše běhalo a běhá zcela v ....

No, to jsi pravdu asi nemel, ze 4 vs zbytek sveta, kdyz je to 7.....
michalosss
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 26. 5. 2024 09:16

Je přeci jedno jestli 4 nebo 10 zemí, špatný je to, že se do stejného produktu za stejnou cenu dává různý HW, který je ve výsledku odlišný výkonem a vlastnostma. Tohle by si měl samsung trochu ujasnit a nedělat tyhle čachry, který rozdělují svět.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod rumburak3k 26. 5. 2024 19:16

Dobrý den,
vzhledem k tomu, jak špatnej je EU model S24, přemýšlím, že si koupím verzi se Snapdragonem z USA.
Co můžu čekat za omezení? 4G i 5G pásma by měl podporovat všechny, které používají čeští operátoři (https://www.phonescoop.com/phones/phone.php?p=7050). Je ještě něco na co si mám dát pozor?
Díky
rumburak3k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rejča 26. 5. 2024 20:56

Evropsky S24 je vyborny telefon, rozhodne ne spatny...
Rejča
Junior

Odeslat příspěvekod Jarko01 26. 5. 2024 21:12

rumburak3k píše:Dobrý den,
vzhledem k tomu, jak špatnej je EU model S24, přemýšlím, že si koupím verzi se Snapdragonem z USA.
Co můžu čekat za omezení? 4G i 5G pásma by měl podporovat všechny, které používají čeští operátoři (https://www.phonescoop.com/phones/phone.php?p=7050). Je ještě něco na co si mám dát pozor?
Díky

Odporucam skor HK verziu, objednat mozes napr z Wonda Mobile (odporucal ju napr aj Techmo z recenzii, on ma US verziu tusim). Ak niekto pozna lepsi shop, nech napise. Nevyhodou je rocna zaruka (nutne im posielat naspat), tusim nepodpora eSIM a bez naroku na Samsung vykupny bonus, nepodpora Samsung Pay a nejake region-specific veci.

Kazdopadne EU model, teda Exynos, sa tu doslova demonizuje, pritom majorita uzivatelov na celom svete ani len netusi, ze existuju dve rozdielne verzie a su spokojni s tym, co si kupia. Podovodne som chcel brat z Wonda Snapdragon verziu, ale ked tu mal Samsung akciu a nova S24 8/256 Exynos s 2 rocnou zarukou vysla v Alze na 647€, tak nebolo nad cim premyslat (minulorocna S23 8/256 stoji v Alze 859€ bez naroku na vykupny bonus). Wonda minimalne o +100EUR drahsia a s nevyhodami vyssie spominanymi. Za mna a aj dalsich znamych co uz S24 mame = Exynos je uplne OK.

J.
Jarko01
Junior

Odeslat příspěvekod michalosss 26. 5. 2024 21:19

Skoda, ze jsi nenapsal pred par dny, mesic jsem tu prodaval novej S24 plus se Snapdragonem, mel jsem dva. Ale uz prodano.

Neni potreba si na nic davat bacha, je to jen single sim telefon, da se tam dat jeste eSIM, ale funguje to trosku jinak, nemuzes si primo navolit, jakou chces simku na co, jako u vsech telefonu v evrope.
michalosss
Junior

Odeslat příspěvekod rumburak3k 26. 5. 2024 21:29

Díky, já v létě jedu du US, tak to koupím rovnou tam, mají tam i lepší ceny... Docela poděl od samsungu přijde mi. Jinak ano, ta exynos verze asi není špatná, ale ta výdrž baterky by mě štvala. A ještě za to připlácet... Leda jak říká Jarko, koupit v akci.
rumburak3k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod michalosss 26. 5. 2024 21:55

Tak ja ho prodal za 20, takze za tuhle cenu ho nesezenes ani v USA, mel jsem 512GB verzi...Tratil jsem na nem 10 tisic...
michalosss
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 27. 5. 2024 09:05

michalosss: Co jste proboha kupoval za 30k a prodával za 20k? Všechny modely S24/S24+/S24U se daly v pohodě prodat bez ztráty - pokud člověk rozumně koupil...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod michalosss 27. 5. 2024 09:16

Americka S24 plus ve verzi 512GB se snapdragonem me stala bez drobnych 30 tisic. No, jak vidis, tak asi nedala...prodaval jsem ji pres mesic. Ty bezne prodavas telefony bez ztraty? :)
michalosss
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka