Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
michalosss píše:Tak urcite, bezny clovek kupuje novinku samsungu za 50% ceny ��� Jses vtipny....Normalni clovek kupuje za to, za co se to pridava v krame plus nejaky bonus.
rumburak3k píše:Díky, já v létě jedu du US, tak to koupím rovnou tam, mají tam i lepší ceny... Docela poděl od samsungu přijde mi. Jinak ano, ta exynos verze asi není špatná, ale ta výdrž baterky by mě štvala. A ještě za to připlácet... Leda jak říká Jarko, koupit v akci.
michalosss píše:Tak urcite, bezny clovek kupuje novinku samsungu za 50% ceny ��� Jses vtipny....Normalni clovek kupuje za to, za co se to pridava v krame plus nejaky bonus.
rumburak3k píše:No já přemýšlím, že prostě vezmu EU S23 v nějaký pěkný akci a bude vystaránoTen exynos fakt nemám rád a Samsung mě tím pěkně štve.
Chci se zeptat - když dáváte zařízení do těch akcí při výkupu - může to být fakt cokoliv? Nějakej starej krám, kterej teda jde zapnout, ale má hodnotu ani ne 1000 korun a oni vám dají ten bonus (pravidelně 4 000 korun a víc?)
rumburak3k píše:..............
Chci se zeptat - když dáváte zařízení do těch akcí při výkupu - může to být fakt cokoliv? Nějakej starej krám, kterej teda jde zapnout, ale má hodnotu ani ne 1000 korun a oni vám dají ten bonus (pravidelně 4 000 korun a víc?)
Rejča píše:michalosss píše:Tak urcite, bezny clovek kupuje novinku samsungu za 50% ceny ��� Jses vtipny....Normalni clovek kupuje za to, za co se to pridava v krame plus nejaky bonus.
-7 procent ISIC
-10 procent koupě se sluchátkama (stejná sleva i na ta sluchátka)
-6000 Kč výkupní bonus v akci
A S24/256GB mě vyšel na polovinu a to jsem kupoval pár týdnu od uvedení. Dostal jsem se někam ke 13 tisícům.
renek1 píše:Prosím, než ti praskne žíla z toho rozčílení, tak pořádně čti. Já netvrdím, že mám telefon s víc jak 50% slevou, ale že jsem za něj dal ve výsledku jen 8000,- když do toho započítám bonus, výhodný odprodej stávajícího a ještě třeba ISIC jsem zapomenul dodat. To je pro mě výhodná koupě po roce mít opět novinku za zlomek její původní ceny na rozdíl od někoho, kdo si jde koupit telefon třeba po pěti letech. Ano významnou položkou je právě předchozí telefon, který tu mou konečnou cenu pro kterou musím sáhnout po roce do kapsy snižuje.
Na druhou stranu nechápu, co tě na tom tak rozčiluje, když tady to plno lidí přesně tak chápe a i oni to tak někteří mají.
Taky když se podíváš i do výkupu třeba na Mobilpohotovosti, tak ti taky přesně ukáže, kolik ve výsledku zaplatíš, pokud jim odprodáš. To znamená pro kolik sáhneš do kapsy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků