Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod _baudis_ 24. 8. 2024 13:27

Boda70: Galaxy Note je velký telefon a má lepší chlazení, než u klasické S20, kterou jsem vlastnil. Trocha tepla a telefon nevěděl jestli má volat, navigovat, nebo fotit. To vše jsem měl na displeji dokonce najednou, než jsem ho uchladil.
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 24. 8. 2024 20:25

Muj názor na přehřívání mobilu je ten, že titan a sklo jsou špatnými vodiči tepla, takže teplo se akumuluje uvnitř.Kdežto hliník a plast ho pouští ven.
Kdysi jsem měl huawei p6, al záda a tam nebyl problém s teplotou ani v pracovním provozu kolem 42 stupnu po celou směnu.
Vím, tehdejší hw a dnešní je jinde, ale jen pro představu...
Přemýšlím delší dobu jestli přjít z mé s23ultra na 25u, ale pokud bude titan tak nevim, nevím jestli do toho jít
S23u i pří telotách víc jak 45+(v autě) jede na pohodu, app na teplotu ukazuje 47 a foun funguje bez problému.
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod Milosko78 28. 8. 2024 17:48

No ti co hovoria ze im S24 ultra ide ok a to co tu čítam vacsina na tejto diskusii, žiadne prehrievanie atd budte len radi.
Uz viem preco moj telefón sa niekedy zohreje sko zeravy uhol.
Je to u uzivatelov po celom svete,na zahranicnych fórach su stovky diskusii na priserne prehrievanie telefonu (niekedy sa neda drzat,nejdu ani aplikácie spustat!!!!),prepinanie Maps do čierneho rezimu na slnku,alebo nemoznost nabíjať kvoli vlhkosti v usb-c porte
Takže nie som sam.
Neuveriteľné ze Samsung je úplne spokojny ,telefony dalej predava ��,telefon za take peniaze.
Mal som XY mobilov ale toto som este nezažil. Dnes závidím tym vo maju funkcne mobily aj strednej triedy �
Milosko78
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 28. 8. 2024 19:03

Ještě je třeba zmínit problémové placení přes NFC co předvádí Samsungy všech řad. Občas napíše: příliš rychlý pohyb telefonu :) Přitom telefony jiných značek platí na první dobrou vždy a můžeš s nima mávat u terminálu hlava nehlava.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod DRDR321 28. 8. 2024 19:22

Moje Realme GT2 PRO tady "detekuje" příliš rychlý pohyb.
DRDR321
Junior

Odeslat příspěvekod Milosko78 28. 8. 2024 19:32

A zvuk z reprakov sa vam zda aky? Keď prichadza hovor tak zvonenieako keby mi zvonil nejaky tranzistoracik ,nejaka plechová hracka bez basov,take zvlastne
Milosko78
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 28. 8. 2024 20:44

vormen píše:Ještě je třeba zmínit problémové placení přes NFC co předvádí Samsungy všech řad. Občas napíše: příliš rychlý pohyb telefonu :) Přitom telefony jiných značek platí na první dobrou vždy a můžeš s nima mávat u terminálu hlava nehlava.

U S23 jsem žádné problémy, už nějaký ten měsíc neřešil. Opravdu platím na první přiložení, když vím, kam přiložit. Nemám problémy a prakticky neznám naší měnu, protože keš jsem neviděl už hodně dlouho. S S24 nemám zkušenost, takže nerozporuji.
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN / Watch: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod Abracas 28. 8. 2024 21:55

Příliš rychlý pohyb telefonu mi S23 ultra občas zahlásí u některých terminálu, pokud nenechám telefon přiložený dostatečně dlouho. Ale už jsem se naučil ho tam podržet, dokud mi nepotvrdí platbu a je to bez problémů..
Abracas
Junior

Odeslat příspěvekod vormen 29. 8. 2024 05:28

Nejhorší je to třeba v MC drive appd., kde obsluha drží terminál v ruce a trochu s ním přirozeně hýbe, potom další případ, kdy je terminál na stole a vedle něj třeba stojánek na tužky, vizitky, prostě míň místa, to je 100% jistota, že se Samsungem bude při placení ostuda. Pixel ten zaplatí ještě dřív, než se přiblíží zcela k terminálu. Nic se nemusí nikde držet, zjišťovat, kde má telefon nebo terminál anténu. Tohle mě neskutečně na Samsungu štve a od S8 s tím nic neudělali.
vormen
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ZMilanZ 29. 8. 2024 07:11

Čím menší vzdálenost od terminálu a větší potřeba přesného přiložení,tim bezpečnější platby
ZMilanZ
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 29. 8. 2024 07:44

Přesně tak. Chci abych platbu měl pod kontrolou a proběhla v moment kdy chci já a ne že bude telefon pípat desítky centimetrů od terminálu i když jsem jej třeba přiložit nechtěl.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 29. 8. 2024 08:07

Je pravda, že u samsungu s nfc bojují více než u iphone. Člověk musí najít to správné místo a také záleží na terminálu.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod majkom 29. 8. 2024 08:29

Lol, zrazu vseci priznaju ze to je cele rozbite, ale pred tym milion stran jaky je to iphone killer:))))
majkom
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 29. 8. 2024 09:18

Není. Přece ti samsung fans píšou, že je to schválně a vlastně bezpečnější :-D
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aikoN 29. 8. 2024 09:32

Já jsem třeba nepsal, že bych měl s placením se Samsungem nějaké problémy - nemám, pouze jsem se vyjádřil k tomu, že někdo považuje za výhodu to, že mu telefon platí daleko od terminálu, což já naopak vnímám jako nevýhodu.
aikoN
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka