Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tululumko 6. 9. 2024 09:48

uz z UI 6.1.1 odstranili pri telefonovani klavesnicu?
AI rozhodne, komu chcete volat . . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod romo.11 6. 9. 2024 10:40

AI to nerozhodne, AI to bude vediet :)
romo.11
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 9. 9. 2024 09:19

Pokud někomu padla do oka Pitaka PinButton pro S24 Ultra, zde jsem si dovolil po měsíci používání recenzi: https://svetandroida.cz/pitaka-pinbutton-pouzdro-recenze/
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod bigsmoketwo 9. 9. 2024 10:12

Práve vyšiel update One UI 6.1.1
bigsmoketwo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mino11 9. 9. 2024 10:51

Neviete či už AI vie Česky ale Slovensky lebo ešte sa mi nechce aktualizovať
mino11
Junior

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 9. 9. 2024 12:39

Česká verze AI furt nic... A jak na to lákali při uvedení...
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 9. 9. 2024 12:41

Samotne Samsung AI usudilo, ze ceske AI nieje treba . . .
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod Albert.Bert 10. 9. 2024 13:46

Otázka je, co přesně Vám v AI chybí v češtině? Circle to Search mi normálně najde články, obchody i odkazy v češtině. Dokáže mi přeložit stránku do češtiny, sám pozná když je na stránce text a nabídne přímo symbol překladače. Když je třeba v komentářích něco anglicky, pod tím španělsky a na to někdo odpovídá rumunsky, normálně mi to vše přeloží současně. Úpravy ve fotkách normálně fungující, ve fotoaparátu taky funguje překladač. Takže jediné co není, je asi přepis mluveného slova, ale to si myslím že není priorita a ještě pár let potrvá než s tím někdo začne. To je jako slibovaná česká Siri, ta taky není už tak 10 let. Nevyužívám na S23 Ultra všechny funkce, ale češtinu z velké části umí, nebo umí s ní pracovat. Mluvené slovo nebude v dohledné budoucnosti, s rozvojem angličtiny možná nikdy. Koukněte na Apple, ten se s češtinou vůbec neobtěžuje. Je otázka zda alespoň psaný text a česká lokalizace odkazů a zdrojů by mohla fungovat v našich končinách.
Takže co přesně Vám u AI chybí česky? Chápu nedostatky, ale pro 99% lidí má Samsung dostatečný rozsah funkcí česky.
Albert.Bert
Junior

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 10. 9. 2024 13:49

Po té poslední aktualizaci firmware mám pořád aktivní volání přes WiFi, místo přes síť (mám samozřejmě nastavenou preferenci mobilní sítě). Vodafone.
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod bastien 10. 9. 2024 14:01

Radku, mám také VF a bez potíží. Spíše mi připadá, že mi rychleji padá baterka, po té včerejší aktualizaci.
Naposledy upravil bastien dne 10. 9. 2024 15:34, celkově upraveno 1
bastien
Junior

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 10. 9. 2024 14:51

Vypnul jsem telefon, promazal cache, restart a už to volá přes mobilní síť :)
Radek.Hulan
Junior

Odeslat příspěvekod Shelby_Encore 10. 9. 2024 16:34

Albert.Bert píše:Otázka je, co přesně Vám v AI chybí v češtině? ...

Takto bys mohl vzit jakoukoliv vlastnost telefonu a "nedodat ji" s tim, ze to vetsina stejne nepouziva nebo nepotrebuje. Otazka neni k cemu mi to je, ale jestli to tam ma nebo nema byt. S-pen treba vubec nepouzivam a pritom v telefonu je, protoze jsem si ho s nim koupil. Kdyby v telefonu nebyl, hned bych to reklamoval. S24 Samsung v CR prodaval s tim, ze do leta bude cestina a ta neni. Tecka. Neni na zakaznikovi se chlacholit, ze to vlastne nepotrebuje, je na Samsungu vysvetlit proc neni, pripadne proc slibuje nesplnitelne. Apple pokud vim nic ovcim nesliboval, takze bych to nesrovnaval. Je nesmysl se ptat platiciho zakaznika, proc mu chybi neco, co si zaplatil (nebo mu to nekdo pred zaplacenim slibil). Neprijde aktualizace, tak se taky zeptate proc nam chybi? Zjisti se, ze titan neni titan a taky bude otazka proc nam chybi? AI v cestine mela byt, neni a logicky chybi. Komu a proc neni otazka, ale zastavani se Samsungu. Nebudte ovce.
Shelby_Encore
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 10. 9. 2024 17:52

Jo, je to tak. Jsme obraný o to co mají jiné státy jako standard. Bohužel se na nás jako na malej stát sere jak na placatej kámen. Bohužel v tomhle se mi samsugácká politika nezamlouvá asi stejně jako různé procesory pro různé státy.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Gaston73 10. 9. 2024 18:53

To samé, jako když si koupíte mercedes a dostanete za něj škodovku s odůvodněním, že to potom někdo dodělá, ale že to musíte dopředu zaplatit jako mercedes. A když to zaplatíte, tak vám řeknou, že vlastně mercedes nepotřebujete a že vám stačí škoda a za peníze děkujeme. Je to normální klamání zákazníka, jako každé jiné. Slíbili to, tak to mají dodat hotové. Apple alespoň na plnou hubu řekne, ne, neuděláme to a je to vyřešené. Nikdo nemůže říct ani slovo. Prostě slibem neurazíš.
Gaston73
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aikoN 10. 9. 2024 20:05

Tak ono, co si budeme říkat, používat telefon nastavený do angličtiny, bude vždy zaručovat nejlepší funkčnost a podporu.
aikoN
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka