Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
_baudis_ píše:Když jsem u té elektroniky. Léta srovnávám Hi-Fi komponenty vyráběné doma, vyráběné mimo. Lepší zpracování, lepší komponenty, novější revize součástek. Milion holek které vedle sebe sedí a letují některé součástky ručně, ale levně. To si doma nesmí nikdo u těchto komponentů dovolit. Linky doma jsou bez sebemenšího doteku lidské ruky. I Japan Edition CD mají lepší zvuk, kvalitnější proces výroby, než v EU. To je jen přiklad.
S8 čtvrtý kus, S7 jeden kus, S20 šla rovnou z domu kvůli pokakanému čipsetu. To bylo to precizní zpracování z linek venku. Je to naproste zbytečná debata, uměle vyprovokována, zdejším guru.
Quentin111 píše:Používám změnu CSC kvůli hovorům už několik telefonů po sobě, tedy několik let a ještě se mi to nestalo. Chci se tedy zeptat, myslíš, že tedy třeba tento problém po nějaké době pomine? Jako sám od sebe, nebo nějakou aktualizací? Nebo se mám třeba shánět po nějakém jiném CSC?
nebo dotyční prostě vrátí CSC a nainstalují aplikaci na nahrávání
hurec píše:Řešení je takové, že musíš počkat. Není to poprvé, co se app google pay něco nelíbí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků