Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod standavfr 30. 1. 2025 15:59

Co takhle použít Google?
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mahonay 30. 1. 2025 16:33

standavfr ale néé. to je opravdu přínosná rada nad zlato. Fórum je od toho aby jsme si poradili, předali osobní zkušenosti atd. Znám pár lidí kteří nejsou až tak zdatní aby si něco uměli najít na Google tak proto jdou na fóra. Kdyby se uživatelé drželi tvé rady tak je asi fórum zbytečné.
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat na tomto fóru
Samsung S23 Ultra
mahonay
Pokročilý

Odeslat příspěvekod standavfr 30. 1. 2025 17:57

Ale jooo, jestli umí někdo psát na fórum tak si snad dokáže dát do vyhledávače "originální fólie Samsung", nebo"antireflexní fólie". Tady si pak můžeme pokrafat o tom, jaká která ta fólie je. Sorry jako.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Beny. 31. 1. 2025 21:31

Rád bych se zeptal zkušených. Když je tel S24 Ultra od T-mobilu ovlivňuje to nějak aktualizace, že by třeba chobily později? A ještě když je tel od T-mobilu dá se použít i s jinou simkou třeba od O2 nebo je tel. blokovaný? Děkuji za pomoc.
Beny.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod veptus 31. 1. 2025 22:00

Beny. píše:Rád bych se zeptal zkušených. Když je tel S24 Ultra od T-mobilu ovlivňuje to nějak aktualizace, že by třeba chobily později? A ještě když je tel od T-mobilu dá se použít i s jinou simkou třeba od O2 nebo je tel. blokovaný? Děkuji za pomoc.

U nás operátoři již přístroje neblokují. Takže můžeš použít SIM od jiného operátora.
Jen v nich bývá někdy BRAND software.
Zpoždění v aktualizaci u takového telefonu může být.
Pokud Ti jde o aktualizaci za LEDEN (mám EU verzi) tak zatím žádná nedorazila.
Na S23U za LEDEN přišla.
Stalo se to poprvé co v měsíci není.
Samsung lumpové :D
Možná čekají zkraje února pustí rovnou Androrid 15 a One UI 7
Naposledy upravil veptus dne 31. 1. 2025 22:09, celkově upraveno 6
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 31. 1. 2025 22:03

Jediný kdo ještě branduje své telefony je O2. Jinak telefony od T-Mobile a Vodafone se tváří jako z volného prodeje.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod standavfr 1. 2. 2025 08:22

Tváří, ale nejsou. V jiné diskuzi jsem četl o testování softwaru vodafonem před uvolněním operátorem. Sice je to blbost, ale mě ta aktualizace taky sere, člověk si koupí vlajku s tím, že každý měsíc budou chodit záplavy a nechodí. Sice je to určitě spojený s OneUi7 a tím, že bude v únoru, ale i tak. Mám Samsungy od edge7 a poslední dobou už mě to přestává bavit.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hurec 1. 2. 2025 08:46

Já měl T-Mobile a byl to normální FW z volného prodeje. K tomu zrovna Samsung přehraješ jednoduše CSC bez žádných rootu a problémů. Lidé to dělají hlavně kvůli nahrávání hovorů.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod guiz 1. 2. 2025 08:50

Telefony od Tmobile už nejsou brandované několik let. Mám od TM S23U a aktualizace chodí ve stejný den jako ostatním z volného prodeje. Simku si tam můžeš dát jakou chceš, měl jsem jednu dobu O2+TM+VF z toho O2 klasickou sim a VF a TM esim. Ale esim může být v provozu vždy jen jedna s druhou klasickou sim.
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod dejvy 1. 2. 2025 08:57

Mně teda na S24U jedou i dvě esim najednou
dejvy
Junior

Odeslat příspěvekod guiz 1. 2. 2025 09:27

Ano teď jsem zjišťoval na webu a S24U opravdu podporuje aktivní 2x esim, což u S23U nejde,musí být vždy jedna fyzická sim. Takže další důvod přejít na S25U. :-D
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod r_konf 1. 2. 2025 10:13

Divné s tou S23U. Co jsem zkoušel, tak jedou dvě eSIM i na A54, A55 a A35.
r_konf
Junior

Odeslat příspěvekod Beny. 2. 2. 2025 20:01

Děkuji všem za rady. Mám nabídku na S24U byla zakoupena na firmu od T-Mobilu. Já mám O2 a nebyl jsem si jistý s blokací tel. pouze na T-Mobile. A s těma aktualizace a holt uvidíme, jestli budou chodit stejně jako kdyby to byl tel. z volného prodeje.
Beny.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod guiz 2. 2. 2025 20:13

Samozřejmě že aktualizace jsou stejné jak volný prodej. Tak ještě jednou, volný prodej má produktový CSC kód EUX a telefony koupené u Tmobile mají také CSC EUX.
Moderátor fóra MobilMania.cz
Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Samsung Galaxy watch 7 LTE
guiz
Moderátor

Odeslat příspěvekod _baudis_ 3. 2. 2025 15:01

Má tady někdo zkušenosti s kryty PITAKA na S24+? Po několika letech jsem sundal SPIGEN a objednal Pitaka MagEZ 4 Case Moonrise, jestli to bylo na pikaču, tak si dám facku, ale všude po netu PITAKA, tak jsem chtěl jít z dobou. :-D Nehleďte na cenu, má své kouzlo, je to hezký kryt, je sexy, je masochisticky precizní? :-D
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black / Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN
Watch 1: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan / Watch 2: Samsung Galaxy Watch7 44mm Zelené - SPIGEN
_baudis_
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka