Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod standavfr 7. 2. 2025 13:53

miromen4 píše:Co to je nadstandardni služba u aktualizaci ? Někde jsou dany nějake terminy a pevne data ?
U čiňanu, kteři maji mizive nadstavby vuči samsungu chodi zaplaty dřive ? Ne nechodi to je realita.
Proč mam u činy A15, ale zaplata prosinec nebo u druhe před par dny leden ? Kdy sam ji ma již teměř měsic. Nevim a vubec mě to nevzrušuje.
Jo a co zaplaty u google obchodu. Jedna čina řijen, druha červenec a samsung leden.
Co si mam z toho vzit jak k tomu přistupovat...nijak mam to vyloženě u vyfuku ty nadstandarde.

Ten rozpis co a kdy jsem sem už dával. Bylo to ze Samsung magazín.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 7. 2. 2025 14:07

Mě jde o podstatu, když už.
Mě je to docela jedno, ale mam se bat u činy, když mam androidi zaplaty z prosince a google obchodu z řijna ? Přeci jen do obchodu chodim aktualizovat aplikace připadně stahovat nove. Hrozi mi něco ? Ja to neřešim, ale třeba ten obchod u te činy byl i vic než pul roku bez nove aktualizace a to, už jsem se na hlavě poškrabal a řikal si, že je to nějake divne.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 7. 2. 2025 14:15

.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tondaa 7. 2. 2025 14:29

Njn. Asi free wifi nějakého vo*a :lol:
Pokud tam není problém, tak to fakt každý měsíc aktualizaci nepotřebuje. Pokud tam je, tak třeba i 8x do týdne.
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod miromen4 7. 2. 2025 15:04

No je fakt, že samsunga větram tak mam leden/leden...asi vezmu na prochazku i čiňana.
Jinak u součastneho samsunga si pamatuji, že samsung několikrat již včera věděl co bude zitra a aktualizace přišly již v předchozim měsici tušim posledni nebo předposledni den na ten nasledujici. Jsem mohl vtrhout na konkurenčni fora a jit jim tam rozkopat babovičky... kdo z vas to ma, samsung forever, i love samsung a možna by mě nikdo do vyfuku neposlal.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod Deawon 7. 2. 2025 15:47

Hele stejne je to kvuli exkluzivite A15 na S25.
Deawon
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 7. 2. 2025 19:24

Ano, je to asi kvůli tomu a je to jistě pochopitelný. Představený nový model a k tomu A15 a One UI 7.0, to je krásný spojení.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod veptus 7. 2. 2025 21:20

Hlavně klid... korejský státní svátek - Den stromů se blíží.
Po tomto dni nastane období aktualizací.

Mugunghwa samčcholli hwarjogangsan tehan saram, tehanuro kiri podžonhase !
Volný překlad:
Ibišky, tři tisíce li nádherné krajiny (dosl. „řek a hor“); Lidé Veliké Koreje, o Velikou Koreu navždy usilujte!
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 7. 2. 2025 21:53

Co?
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod veptus 8. 2. 2025 23:09

Samsung Galaxy S25 Ultra vs Galaxy S24 Ultra
>>> GsmA článek <<<

Tondaa píše:Co?

Že dřív jak výše uvedené svátky nic nebude.
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 9. 2. 2025 10:16

Dovolím si odkaz na svoje srovnání, třeba se bude někomu hodit: https://svetandroida.cz/samsung-galaxy-s25-ultra-vs-s24-ultra-test/
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod veptus 9. 2. 2025 13:07

Libb píše:Dovolím si odkaz na svoje srovnání, třeba se bude někomu hodit: https://svetandroida.cz/samsung-galaxy-s25-ultra-vs-s24-ultra-test/

Pěkné srovnání.
Na GsmA dostala S25U o kapku více na kožich.
Jak to jen okomentovat.
Už vím :D
Rozdíl mezi těmito dvěma telefony je ve vteřinovém lepidle, které drží kroužky kolem fotoaparátů na S25U
Naposledy upravil veptus dne 9. 2. 2025 13:23, celkově upraveno 1
veptus
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 9. 2. 2025 13:14

I to ale stačí. I kdyby jinak byla S25U na chlup stejná s S24U, tak vezmu S25U jen kvůli zaobleným rohům a jistějšímu úchopu :-)
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod _baudis_ 9. 2. 2025 17:21

Kluci, mám dotaz. Nosí někdo telefon bez nalepené fólie a krytu? Sundal jsem kryt a zjistil jsem, jak je to hezký telefon. Je mi jasné, že pád bude fatální, ale telefony mi naštěstí nepadají (ťuk ťuk). Jakou máte zkušenost a jak vypadá po 1 roce, bez krytu? Dobře se mi drží a používá. Pády mi nepište.
NB: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black / Telefon: Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Marble Gray - SPIGEN
Watch 1: Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan / Watch 2: Samsung Galaxy Watch7 44mm Zelené - SPIGEN
_baudis_
Junior

Odeslat příspěvekod veptus 9. 2. 2025 18:41

Pokud pominu přechozí telefony jiných značek (používal jsem stejně) tak S23U a i teď S24U používám bez fólie.
Jediné co používám ven je, že dám někdy telefon do tohoto zásuvného pouzdra.
veptus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka