standavfr píše:Pixel je akční cena skoro všude, Honor je cena s kódem, sleva v aplikaci na Samsung je 5% na první nákup, kombinace s kódem MUJ-PRVNI-NAKUP nejde uplatnit, osobně vyzkoušeno. 39490 je bez 510 40000. Ať to krouťíš jak chceš, tak je Ultra vždycky dražší než srovnatelná konkurence. Než někoho nařkneš ze lži, tak si příště oveř to, co píšeš sám.
Vůbec neřeším cenu Samsungu, která je napálená a to z dobrého důvodu - já vím, proč to Samsung takto dělá. Takže nemám důvod se kroutit a ani to nedělám - Samsung je prostě v základních cenách nejdražší proto, protože to dotuje neustálými akcemi. Je to jejich obchodní model, zřejmě jim funguje a mně je to úplně jedno. A když chcete diskutovat, tak diskutujte korektně:
- "...pixel je momentálně za 29300 BEZ PODMÍNEK..." = není - P9P XL 512GB stojí 32.490,- bez podmínek, oněch 29.241,- je se slevovým kódem, což je časově omezená akce
- "...Honor Magic 7 Pro za 28000 BEZ PODMÍNEK..." = není - M7P 512GB stojí 31.990,- bez podmínek, oněch 27.990,- je se slevovým kódem, což je časově omezená akce
Nebo pro vás časově omezená akce znamená to stejné, co "bez podmínek"? Pak nelžete, jen máte zvláštní vidění světa.
Ps: kód APPKA5 + MUJ-PRVNI-NAKUP funguje - teď jsem to zkoušel.
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro