Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hons1 12. 2. 2025 05:23

renek1 píše:hons1
Ukaž mi jiného výrobce s propracovanou nadstavbou na Androidu, který má takovou podporu jako Samsung.

Nevim jak ty, ale me nastavba je jedno jaka.Mel jsem huawei, honor, samsung, xiaomi a byl jsem spokojeny se vsemi.
Ale je me jasne kam miris.NEPSAL jsem, ze je funkcnost samsung na nic-ale ze podpora jde ke dnu.Podivej se na s23 a s24 jaka zpozdeni behem roku nastala.
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 12. 2. 2025 05:54

Já nemířím nikam, měl jsem všechny vlajky samsungu a nikdy jsem nestrádal tím, že by mi chyběla aktualizace. Samsung dělá jednu zásadní chybu a tou je, že někde informuje jak se chystá distribuovat aktualizace. Kdyby napsal pouze, že bude podpora aktualizací po dobu 7let, tak snad bude větší klid i když srovnávání s jinýma by se stejně nevyhnul. Tohle děsný lpění na aktualizacich je nemoc.
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod Tade2 12. 2. 2025 06:33

Renku, celé fórum ví, že kupuješ vlajku od prvního dne, co to jde a předchozí prodáváš spokojenému zájemci, který ocení 2 roky záruky, protože to bereš na MP. Takže máš vždy telefon, který je pro updaty prioritní. Nedivíme se tak, že nemáš problémy s updaty starých vlajek.

Já s nimi problém nemám, ale tohle už se fakt nedá číst...
Tade2
Junior

Odeslat příspěvekod Libb 12. 2. 2025 07:31

Samsung o ničem právě že neinformuje. To jsou jen zbožná přání webů, které potřebují o něčem psát a lidi z toho pak dělají pravdu. Jediné, co Samsung slíbil, že čeština do AI během roku 2024 a myslím, že se z toho dostatečně poučil. Základní pravidlo korporátu: nikdy neslibuj termíny :)
Libb
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 12. 2. 2025 07:33

Tade2
To nečti. Reaguju na to, že údajně S24 měla problém s aktualizacema a na to jak špatně je Samsung distribuuje.
Tady prostě pár ufňukánků nedostalo A15 a OneUI 7.0 jak si představují a už je zas oheň na střeše. Ti normální chápou důvod, ale ostatní potřebují držkovat. No čemu se divit.
renek1
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod hons1 12. 2. 2025 08:44

Renek1:Sice mas vlajky od zacatku, ale nechapes, ze vetsina lidi chce za sve penize patricne sluzby.
Kdyz jdes do restaurace tak chces dobry jidlo-ne jen polotovar a mikrovlnku k tomu.
Jde jen o to, ze samsung uz min.pul roku neni schopnej dodrzet povest znacky, ktera byla vzorem jak hardwaru tak soft a vzornemu zajmu o zakazniky.
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 12. 2. 2025 08:50

standavfr píše:Pixel je akční cena skoro všude, Honor je cena s kódem, sleva v aplikaci na Samsung je 5% na první nákup, kombinace s kódem MUJ-PRVNI-NAKUP nejde uplatnit, osobně vyzkoušeno. 39490 je bez 510 40000. Ať to krouťíš jak chceš, tak je Ultra vždycky dražší než srovnatelná konkurence. Než někoho nařkneš ze lži, tak si příště oveř to, co píšeš sám.

Vůbec neřeším cenu Samsungu, která je napálená a to z dobrého důvodu - já vím, proč to Samsung takto dělá. Takže nemám důvod se kroutit a ani to nedělám - Samsung je prostě v základních cenách nejdražší proto, protože to dotuje neustálými akcemi. Je to jejich obchodní model, zřejmě jim funguje a mně je to úplně jedno. A když chcete diskutovat, tak diskutujte korektně:

- "...pixel je momentálně za 29300 BEZ PODMÍNEK..." = není - P9P XL 512GB stojí 32.490,- bez podmínek, oněch 29.241,- je se slevovým kódem, což je časově omezená akce

- "...Honor Magic 7 Pro za 28000 BEZ PODMÍNEK..." = není - M7P 512GB stojí 31.990,- bez podmínek, oněch 27.990,- je se slevovým kódem, což je časově omezená akce

Nebo pro vás časově omezená akce znamená to stejné, co "bez podmínek"? Pak nelžete, jen máte zvláštní vidění světa.

Ps: kód APPKA5 + MUJ-PRVNI-NAKUP funguje - teď jsem to zkoušel.
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 12. 2. 2025 08:52

Renek1:vis drzet hubu a krok platilo za komunistu!
Dokud budou lidi drzet hubu tak se nic nezmeni.
Ale jsi spokojeny s necem co nema hodnotu 40k, tak at ti slouzi polotovar, u ktereho nevis kdy ti slibene funkce budou umozneny a kolik si za ne samsung rekne.
Jinak:napr.xiaomi 14t coz je mobil za 1/3 ceny s25u imi dokonce i cestinu...
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod Eaazy 12. 2. 2025 09:02

A jak vám 14T funguje? Spokojenost?

Já totiž nechápu jednu věc - vaše sebemrskačství - a myslím to bez urážky. Něco vám hrubě nevyhovuje, něco vám hrubě vadí a jediným výsledkem je, že nadáváte na fórech. Myslíte, že tím se to vyřeší? Že vedení Samsungu tu projíždí diskuze a reaguje na to změnou chování? My, jako zákazníci, jsme mu ukradení - všichni. Samsung chce jen naše peníze.

Pokud já bych byl v situaci, kdyby mi tohle připadalo neudržitelné, tak telefon letí z baráku - okamžitě a bez keců. Stejně, jako letěla po pár měsících S22U, která byla prostě šrot, nešlo se dovolat, pořád se něco ladilo (a to k horšímu). A šel jsem na chvíli jinam. Vybavené...
Galaxy S25U, Galaxy S25, Galaxy ZFlip3 OlympicEdition, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Ring, Galaxy Buds3 Pro
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod Tade2 12. 2. 2025 09:20

Nesmysl. Stačilo by, aby někteří pochopili, k čemu slouží diskuzní fóra. Potenciální kupce může hledat zkušenosti i tady a neuvidí jen pozitiva fanatických fanoušků značky, ale i běžných lidí, kterých je snad i tu naštěstí většina.

Pro ostatní: klidně pište i negativa, Hard core jádru fandů to fórum nepatří, i když to tak občas vypadá, tak se nenechte znechutit...
Tade2
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka