Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod aikoN 13. 2. 2025 15:40

Tak, třeba nebudou mít tu optimální funkčnost :-) neříkají, že by to nešlo, ale řeší, jak by to fungovalo ve vztahu k dostupnému výkonu.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 13. 2. 2025 15:50

standavfr píše:Oni mají fakt svoje zákazníky za nesvépravný idioty.

Ano, jde jim jen o prodej.
Asi maji motto:kup mobil a ut neeotravuj
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 13. 2. 2025 15:58

aikoN píše:Tak, třeba nebudou mít tu optimální funkčnost :-) neříkají, že by to nešlo, ale řeší, jak by to fungovalo ve vztahu k dostupnému výkonu.

Já si to Xiaomi snad koupím, ať zjistím, jestli to optimálně funguje. Tyhle kecy jim fakt nežeru.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aikoN 13. 2. 2025 16:04

standavfr píše:
aikoN píše:Tak, třeba nebudou mít tu optimální funkčnost :-) neříkají, že by to nešlo, ale řeší, jak by to fungovalo ve vztahu k dostupnému výkonu.

Já si to Xiaomi snad koupím, ať zjistím, jestli to optimálně funguje. Tyhle kecy jim fakt nežeru.

To je asi jediná cesta, jak to objektivně posoudit. Ono, jak se to říká, když dva dělají totéž, není to totéž a když má nějaký telefon méně výkonné NPU, tak to prostě má vliv. A pak je na výrobci, aby správně rozhodl, co je ještě zvládnutelné a čím zákazníka akorát naštve špatnou uživatelskou zkušeností.
aikoN
Junior

Odeslat příspěvekod aikoN 13. 2. 2025 16:24

Je rozdíl, nemít na výběr (být na něčem závislý) a nakupovat něco z vlastní volby, ačkoliv existují alternativy.
aikoN
Junior

Tento příspěvek byl odstraněn.
Tondaa

Tento příspěvek byl odstraněn.
standavfr

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 16:44

Tak tohle mě taky zajímá. Je lepší s25 z Číny, nebo z Vietnamu? Co když to hlídá zkorumpovanej Američan z jižní Korei
Tondaa
BAN MM.cz

Předchozí stránkaDalší stránka