Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 16:50

standavfr píše:Nemá to smysl, s hysterickým člověkem je rozumná řeč nemožná.
Hezké ty histerko, než sem se rozhodl reagovat, tak si to komplet změnil. Inu řekl sem si, třeba tě vážně spíš zajímá rozdíl zahraničních výrobců, místo urážení renka,jestli už mu to není trapný to jeho chování. Inu, zpět k s25. Já mám Made in Vietnam.
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod standavfr 13. 2. 2025 16:55

Samsung v Číně nevyrábí, ale co si tak matně pamatuju, tak Vietnam je taky komunistickej. Ale to je vlastně vyrobeno ve Vietnamu a ne Vietnamský výrobek. Sice v tom moc velký rozdíl není, ale co už, když si to sám před sebou potřebuje někdo obhájit, tak se hodí cokoliv. Vychladni Tondo.
Naposledy upravil standavfr dne 13. 2. 2025 16:57, celkově upraveno 1
standavfr
Mírně pokročilý

Tento příspěvek byl odstraněn.
renek1

Tento příspěvek byl odstraněn.
Tondaa

Odeslat příspěvekod Eaazy 13. 2. 2025 17:15

standavfr píše:Samsung v Číně nevyrábí, ale co si tak matně pamatuju, tak Vietnam je taky komunistickej. Ale to je vlastně vyrobeno ve Vietnamu a ne Vietnamský výrobek. Sice v tom moc velký rozdíl není, ale co už, když si to sám před sebou potřebuje někdo obhájit, tak se hodí cokoliv. Vychladni Tondo.

Samsung v Číně samozřejmě vyrábí. Třeba příslušenství, nebo Áčkové tablety.
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 13. 2. 2025 17:33

Tady je snad řeč o telefonech ne?
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 17:56

standavfr píše:Samsung v Číně nevyrábí, ale co si tak matně pamatuju, tak Vietnam je taky komunistickej. Ale to je vlastně vyrobeno ve Vietnamu a ne Vietnamský výrobek. Sice v tom moc velký rozdíl není, ale co už, když si to sám před sebou potřebuje někdo obhájit, tak se hodí cokoliv. Vychladni Tondo.

Já se omlouvám, nemyslel sem to tak, jak to bylo asi pochopený. Mě jen dojalo, že než sem stihl reagovat, taksem to musel několikrát přepsat, páč si to přepisoval taky :lol:
Ale zpět k telefonum. Ono je vážně úplně jedno kde se to vyrábí, základní zabezpečení obstará vždycky operátor a žádnou šmucku by do sítě nikdy nepustil.
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 13. 2. 2025 18:00

Chytrému napověz, hloupého kopni. Tou Čínou bylo myšleno to, jak tu někteří vyzdvihují Xiaomi a jemu podobné čínské telefony, jak jsou takřka ve všem mnohem lepší, tak chci říct, že si je tedy pořiďte a jistě budete s jejich aktualizacemi a vším kolem spokojenější, než my hlupáci, co platíme nehorázné peníze za korejský Samsung, který je mimo jiné vyráběný i v komunistickém Vietnamu. A jistě budete s takovým čínským telefonem i ve větším bezpečí s jejich systémem když vám třeba co 14 dní napíše, že je aktualizovaný na rozdíl od Knox, ale to je tak asi vše, jelikož na jejich bezpečí bych moc nevsadil.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 18:04

Já sem taky "hlupák" (fakt bez urážky) který za to dal fakt dost peněz ale nelituju toho. To neznamená, že mě nějaký drobnosti nese*ou... ale pozitiva vedou, tak nejak teda nemám ani důvod spekulovat, jestli sem to neměl vrazit do jiný značky.
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Eaazy 13. 2. 2025 18:15

standavfr píše:Tady je snad řeč o telefonech ne?

Je to tak někde exaktně zmíněno? Já čtu "výrobek".

Jinak ano, i telefony dělá Samsung v Číně - na náš trh se ale dostanou zřídka. Stejně jako telefony přímo z Korei...
Eaazy
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 13. 2. 2025 18:18

Tondaa píše:

Já se omlouvám, nemyslel sem to tak, jak to bylo asi pochopený. Mě jen dojalo, že než sem stihl reagovat, taksem to musel několikrát přepsat, páč si to přepisoval taky :lol:
Ale zpět k telefonum. Ono je vážně úplně jedno kde se to vyrábí, základní zabezpečení obstará vždycky operátor a žádnou šmucku by do sítě nikdy nepustil.

Sorry, chladnu rychleji. Nemíním se snižovat na jeho úroveň.

-- 13. 2. 2025 18:20 --

Eaazy píše:
standavfr píše:Tady je snad řeč o telefonech ne?

Je to tak někde exaktně zmíněno? Já čtu "výrobek".

Jinak ano, i telefony dělá Samsung v Číně - na náš trh se ale dostanou zřídka. Stejně jako telefony přímo z Korei...

Ty vždycky něksm vlezeš, neznáš kontext a máš potřebu někoho poučovat. Od roku 2019 se telefony Samsung v Číně nevyrabí, najdi si to nebo dej odkaz o opaku. A v jaké jsme v diskuzi? O telefonech. Místo chytání za slovíčko bys mohl občas použít Google.
https://samsungmagazine.eu/2022/02/20/k ... e-myslite/
Co myslíš? Dokážeš se omluvit a přiznat chybu?
Naposledy upravil standavfr dne 13. 2. 2025 18:26, celkově upraveno 1
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tondaa 13. 2. 2025 18:24

renek1 píše:Chytrému napověz, hloupého kopni. Tou Čínou bylo myšleno to, jak tu někteří vyzdvihují Xiaomi a jemu podobné čínské telefony, jak jsou takřka ve všem mnohem lepší, tak chci říct, že si je tedy pořiďte a jistě budete s jejich aktualizacemi a vším kolem spokojenější, než my hlupáci, co platíme nehorázné peníze za korejský Samsung, který je mimo jiné vyráběný i v komunistickém Vietnamu. A jistě budete s takovým čínským telefonem i ve větším bezpečí s jejich systémem když vám třeba co 14 dní napíše, že je aktualizovaný na rozdíl od Knox, ale to je tak asi vše, jelikož na jejich bezpečí bych moc nevsadil.

Hm, to sem teda ten hlupák mi teď opožděně dochází (však sem hlupák), že bych si měl koupit hujahej radši. Díky opět za nejlepší radu. No já spíš popřemýšlím, jestli nebude lepší využít antivejra ve formě appky, která se nebude zdráhat hlásit, jestli funguje. Mě totiž Samsung ve všem ostatním fakt vyhovuje. Ty si vážně několika hvězdičkovej :idea:
Tondaa
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod renek1 13. 2. 2025 18:28

Furt nechápeš, že Knox není klasický antivirus, který stahuje každý den aktualizace. Vedle jsem ti o tom něco napsal, ale vyhledal bys to jistě sám, kdyby sis místo toho provokování a hejtování udělal čas.
Milionům lidí bezpečnost Samsungu stačí, ale ty tomu nevěříš a potřebuješ vyskakovací okénko každý den.
Samsung Galaxy S25 Ultra
renek1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka