tululumko píše:no, len aby za 7 rokov podpory stihol vydat aspon 2 hlavne verzie . . . cestinu a slovencinu vydav uz vyse roka . . .
Tak třeba mu bude 7 verzí OS trvat 14 let...
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
tululumko píše:no, len aby za 7 rokov podpory stihol vydat aspon 2 hlavne verzie . . . cestinu a slovencinu vydav uz vyse roka . . .
_baudis_ píše:.............Samsung má pořád dobrou podporu, nevidím v tom nic zlomyslného, spoustu lidí naštvou, možná někdo odejde, ale to bude asi tak všechno. Pokud slibují aktualizaci, která tu nebyla posledních 10 let, tak to možná i chápu. Jen kdyby po netu pořád nelítali "ověřené a zaručené" informace, že One UI 7, bude zítra, za týden, včera a já nevím ještě co. Bylo by možná více klidu.
veptus píše:Vždyť to ani dřív nemůžou časově stihnout pokud dodrží co mají zavedeno.
tzn. časové rámce od vydání beta + čas testování do vydání.
A GsmArena není žádný klik bulvár server.
Možná nějaké Samms a fans a jim podobní.
Google, prosím, dokončete Android 16 stabilní verzi co nejdříve a přejděte na Android 17 dříve, aby se Samsung více trápil
aikoN píše:Pánové, tak mě napadá, pokud to OneUI 7 tak nutně potřebujete, tak proč se nezapíšete do toho beta programu?
renek1 píše:_baudis_ píše:.............Samsung má pořád dobrou podporu, nevidím v tom nic zlomyslného, spoustu lidí naštvou, možná někdo odejde, ale to bude asi tak všechno. Pokud slibují aktualizaci, která tu nebyla posledních 10 let, tak to možná i chápu. Jen kdyby po netu pořád nelítali "ověřené a zaručené" informace, že One UI 7, bude zítra, za týden, včera a já nevím ještě co. Bylo by možná více klidu.
Kdo by odcházel, když má zařízení funkční? To, že někdo nemá nový android podle mého řeší jen novináři a hrstka lidí kteří se o telefony zajímají o něco víc než běžný uživatel a tomu je celkem jedno jaký má android, hlavně když mu dobře funguje. Vždyť i na fóra chodí stále méně lidí.
aikoN píše:Pánové, tak mě napadá, pokud to OneUI 7 tak nutně potřebujete, tak proč se nezapíšete do toho beta programu?
Jinak se tedy nejspíše ukazuje, že přeskočit novou řadu byla dobrá volba loni, nikoliv letos.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků