Ale nikdo neříká,že řada S24 je nejprodávanější model, ale že si vede líp než řada předchozí.
To je asi zřejmě fakt.
Pohádky tu vypráví někteří co jim Samsung nevoní.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Shorty193 píše:Jirko:
riesiš ci opraviť S9 alebo kúpiť S24... zhodou okolností mam doma aj s9+ a viem ako ten telefón funguje a skôr by si mal riešiť ci si kúpiť S23 alebo S24... očividne riešiš aj koľko to stojí.. inak by si tu nebol, takze sa podľa mňa v tvojom prípade oplatí pozrieť za koľko vieš zohnať S23 (podľa toho čo píšeš si veľmi nenáročný užívateľ) a ušetriť oproti S24 lebo reálne pre teba rozdiel S23 vs. S24 bude v teplote telefónu pri zátaži a v cene... ak je to viac ako 150€ (netuším aký je cenový rozdiel - to som len strelil od oka) tak dat to za bezpečnostné aktualizacie vzhladom na to ze si teraz na S9 nemá z môjho pohľadu význam...
a ak by telefóny mali problém so signálom alebo vydrzou... bolo by to tu spomenuté tisíc krát...
renek1 píše:https://mobilizujeme.cz/clanky/sazka-na-umelou-inteligenci-se-vyplaci-z-rady-galaxy-s24-je-prodejni-hit
Šichor píše:To bych tak doporučil prvňáčkům co ještě neumí fotit. Na S23+ mám fotky v pořádku jen to chce umět fotit.
peta809 píše:Šichor píše:To bych tak doporučil prvňáčkům co ještě neumí fotit. Na S23+ mám fotky v pořádku jen to chce umět fotit.
No nevím, včera jsem fotil na S23 Ultra mimi při koupání a nožičky a ručičky byly na fotkách rozmazané
peta809 píše:Šichor píše:To bych tak doporučil prvňáčkům co ještě neumí fotit. Na S23+ mám fotky v pořádku jen to chce umět fotit.
No nevím, včera jsem fotil na S23 Ultra mimi při koupání a nožičky a ručičky byly na fotkách rozmazané
Domin7 píše:Když jsem S24 měl, tak mi několik SMS o zmeškaných hovorech přišlo a to jsem byl na plném signálu. Psal jsem to tady.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků