Samsung Galaxy S24, S24+, S24 Ultra - obecná diskuze

O mobilních telefonech značky Samsung

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod renek1 12. 3. 2024 09:48

Ale nikdo neříká,že řada S24 je nejprodávanější model, ale že si vede líp než řada předchozí.
To je asi zřejmě fakt.
Pohádky tu vypráví někteří co jim Samsung nevoní.
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 12. 3. 2024 09:53

A naopak, pohádky tu mluví ti, co samsung miluji.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod renek1 12. 3. 2024 10:14

Ano Samsung (tedy telefony řady S) mám rád jelikož jsem se zatím neseknul A to není žádná pohádka
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod Hardy. 12. 3. 2024 10:46

Neprodávanější je řada A5x. Je to vidět i na statistikách použitých telefonů. Na druhou stranu mě lehce mrzí, že Samsung používá stejný design pro všechny řady (až na Ultru).

jirka mz: S poslední S24 neuděláš chybu. Je to top model a na běžné použití i ten exynos udělá skvělou službu. Jen kvalita fotek je prý lehce lepší u předchozí řady, ale to už možná opravila nějaká aktualizace. Přeci jen jsou dnešní fotky hlavně o SW. Teď je navíc 3k cashback, takže 256GB varianta vychází na celkem slušnou cenu.
Hardy.
Junior

Odeslat příspěvekod Domin7 12. 3. 2024 12:17

Shorty193 píše:Jirko:
riesiš ci opraviť S9 alebo kúpiť S24... zhodou okolností mam doma aj s9+ a viem ako ten telefón funguje a skôr by si mal riešiť ci si kúpiť S23 alebo S24... očividne riešiš aj koľko to stojí.. inak by si tu nebol, takze sa podľa mňa v tvojom prípade oplatí pozrieť za koľko vieš zohnať S23 (podľa toho čo píšeš si veľmi nenáročný užívateľ) a ušetriť oproti S24 lebo reálne pre teba rozdiel S23 vs. S24 bude v teplote telefónu pri zátaži a v cene... ak je to viac ako 150€ (netuším aký je cenový rozdiel - to som len strelil od oka) tak dat to za bezpečnostné aktualizacie vzhladom na to ze si teraz na S9 nemá z môjho pohľadu význam...

a ak by telefóny mali problém so signálom alebo vydrzou... bolo by to tu spomenuté tisíc krát...

Když jsem S24 měl, tak mi několik SMS o zmeškaných hovorech přišlo a to jsem byl na plném signálu. Psal jsem to tady.
Domin7
Junior

Odeslat příspěvekod tululumko 12. 3. 2024 12:22

renek1 píše:https://mobilizujeme.cz/clanky/sazka-na-umelou-inteligenci-se-vyplaci-z-rady-galaxy-s24-je-prodejni-hit

A potom sa nedivte, ked budete mat kopu volani, sms a podobne, o ktorych neviete, lebo umela inteligencia rozhodla ze teraz je najvhodnejsi cas volat na toto cislo . . . :-) :-) :-) :-)
tululumko
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 12. 3. 2024 12:43

Tululumko
Ty pobaviš takřka každým svým příspěvkem
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 12. 3. 2024 12:55

Šichor píše:To bych tak doporučil prvňáčkům co ještě neumí fotit. Na S23+ mám fotky v pořádku jen to chce umět fotit.

No nevím, včera jsem fotil na S23 Ultra mimi při koupání a nožičky a ručičky byly na fotkách rozmazané :(
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod hurec 12. 3. 2024 13:14

Bohužel, bro. Prodeje A5x jsou mizivé.

https://mobilenet.cz/clanky/nejprodavanejsi-mobily-roku-2023-zebricku-top-10-dominuji-iphony-49858
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod renek1 12. 3. 2024 13:16

Musíš mu říct: "Pozor,nehýbat, vyletí ptáček"
renek1
Junior

Odeslat příspěvekod hurec 12. 3. 2024 13:57

peta809 píše:
Šichor píše:To bych tak doporučil prvňáčkům co ještě neumí fotit. Na S23+ mám fotky v pořádku jen to chce umět fotit.

No nevím, včera jsem fotil na S23 Ultra mimi při koupání a nožičky a ručičky byly na fotkách rozmazané :(

Realita focení. Jedině zkusit manuálně snížit čas.
hurec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kapr99 12. 3. 2024 14:15

peta809 píše:

Hele tohle je za mne lepsi u S24 Ultra...nevim jak o moc ale je. Na S23U sice vysla nekdy koncem leta aktualizace ktera to vylepsila ale porad to neni ono.

Ja mel naposled S22U a to byla tragedie i kdyz se vlastne nikdo nehybal...proste kazdej oblicej/clovek mazlej a v interieru to byla tezka bida ze sem se stydel.

V tomhle je S24U uplne jinde a "konecne" uz foti asi jak by takovej telefon mel.

To ze neco nestihne se stane ale nevim jak moc by to bylo jinde lepsi.
Mam doma porad Pixel 8 Pro a je fakt ze je o neco rychlejsi ALE zase kdyz se neco hybe moc(dite/zvire) tak je to maznute na obou a uz zalezi jak si s tim poradi SW/HW...mam hodne fotek kdy je treba naopak zase Samsung vice ostrej a detailni.
Nechci tu spamovat atd ale mel jsem dyl i iPhone 15 Pro a ten na to byl podobne. U toho jsem byl ale spis zklamanej z toho jak foti. Mel jsem driv par iPhonu(12/13 mini/Pro atd) a trochu mi prijde ze uz tam neni ta konzistentnost co byla a kolikrat je to taky jak se zrovna SW rozhodne...
Zase to video je tam porad nej :-)
Kapr99
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 13. 3. 2024 00:04

peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod jirka mz 13. 3. 2024 04:57

Domin7 píše:Když jsem S24 měl, tak mi několik SMS o zmeškaných hovorech přišlo a to jsem byl na plném signálu. Psal jsem to tady.

To snad vypadá spíš na ojedinělý případ. Buď náhoda, nebo vadný kus, ale taky mohl být problém se SIM kartou (klidně může v jiným mobilu fungovat normálně).
Kdyby to fakt bylo tak špatný, asi by se o tom víc psalo.
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod renek1 13. 3. 2024 07:56

jirka mz
Je víc než pravděpodobný že to byl ojedinělý případ tak jak píšeš jinak by toho byl plný internet a byl by to velký průser
renek1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka